Akıl verin . Ben düşünemiyorum

Burda verilecek cevaplar basit 1. Aile terapsiti. 2. Bosan.
Bana göre bir adamin icinde olacak yuvayi kurtarmak...

Ikiz bakmak hele kendin bakmak çok zor
Benimde ikizlerim var birde büyüğüm var ev bazen başını alıp çöplüğe dönüyor
Ama eşim ikizlerden sonra cok fazla yardimci oluyor bana
Yemek bulaşık temizlik
Yani o da yardım etmese insan delilir elbet:KK43:(

Eşinizin tavrı cok yanlış
Ama sizde pasif kalmayın lütfen
Yardım etmeli sizin bir fincan kahveye bile ne kadar ihtiyacınız vardır
Ben sık olmasada ayda veya iki haftada bir ikizleri babaya bırakıp oglumla hava almaya gidiyorum zannedersin tatile gidip geldim
Iyi geliyor

Eşinize alttan alttan yaptırın mesela evi süpürceksiniz ikizleri biraz oynat ben bi toparliyim deyin
Ona da görevler verin

Durumunuz müsaitse yardımcı alin

Annenizin evine gidemem diyorsunu esiniz uzaklassin biraz madem

Deniyorum yardim ettirmeye çalışıyorum ama yapmıyor . iside zor bir is değil . Zorla yaptiramam ya .
O gidemez ama bana git dedi iste

Aile terapistini bende düşündüm ama ona gidecek vaktim bile yok . Koy yerindeyiz ve yakinimda çocukları bırakacak kimsem yok
Kendi kendinizin doktoru olun zaman yaratalin. Esinizdr psikolojisi yerinde degil madem. Esinizle basbasa kalmaya calisin mesela ikizleri onun gelme saatine yakin uyutun. Ifak tefek biseyler hazirlayin kendize ceki duzen verin... tatli dil yilani deliginden cikarir. Sizde tatli tatli konusun

Deniyorum yardim ettirmeye çalışıyorum ama yapmıyor . iside zor bir is değil . Zorla yaptiramam ya .
O gidemez ama bana git dedi iste
O zaman yapabildiğiniz kadarını yapacaksınız. Laf söylediği zamanda da yetişemediğinizi söyleyin , yaptığı laflara kulak asmayın. Ya yardım edecek ya söylenmeyecek.

Daha bir yasindalar
Çok da küçüklermş ailen arkanda olsa hiç durma boşan derm nafakan da olur ama iki küçük çocuk suan katlanmak zorundasın ne demek annene git kal o gitsin kalsın yapsbildigini yap çok da yıpratma kendini

Kendi kendinizin doktoru olun zaman yaratalin. Esinizdr psikolojisi yerinde degil madem. Esinizle basbasa kalmaya calisin mesela ikizleri onun gelme saatine yakin uyutun. Ifak tefek biseyler hazirlayin kendize ceki duzen verin... tatli dil yilani deliginden cikarir. Sizde tatli tatli konusun
Öyle yaptigimda duzeliyor ama her gün yapamam ya bunları . Bir sure iyi oluyoruz sonra yine günlerce konuşmuyor benimle . İlk baslarda ben barışmak için uğraşıyordum . Ama beni geri çevirince zorlamiyorum artik barismaya

Öyle yaptigimda duzeliyor ama her gün yapamam ya bunları . Bir sure iyi oluyoruz sonra yine günlerce konuşmuyor benimle . İlk baslarda ben barışmak için uğraşıyordum . Ama beni geri çevirince zorlamiyorum artik barismaya
Erkekler cocuktur. Sen elinden geleni yap evliliginiz daha oturacak merak etme..

Çok da küçüklermş ailen arkanda olsa hiç durma boşan derm nafakan da olur ama iki küçük çocuk suan katlanmak zorundasın ne demek annene git kal o gitsin kalsın yapsbildigini yap çok da yıpratma kendini
O gidemez mesleğinden dolayı . Bende düşünüyorum biraz ayrılık iyi gelirmi diye

Canim ev işini onemseme zaten yetisebilmek mucize olur

Küçük görevleri tatli tatlı söyle
Mesela babasi seni çok özlediler hadi oynayin falan
Oda alışır zamanla

Bak ben sabah acile gittim kahvaltiyi babamız yaptırdı

Ilk çocuğum da oglumun altini bile almış değildir sadece sever oynardi ama ikilzer gelince buyugun banyosu dahil bi cok şeyi yapıyor
Ki inan eşim annesinin evinde bi bardak suyunu kendisi almış değildir

O konuşmuyorsa siz adım atmayin barismak için ki kendini hakli görmesin

Gerekirse ayni evde o yokmuş gibi yasayin

Canim ev işini onemseme zaten yetisebilmek mucize olur

Küçük görevleri tatli tatlı söyle
Mesela babasi seni çok özlediler hadi oynayin falan
Oda alışır zamanla

Bak ben sabah acile gittim kahvaltiyi babamız yaptırdı

Ilk çocuğum da oglumun altini bile almış değildir sadece sever oynardi ama ikilzer gelince buyugun banyosu dahil bi cok şeyi yapıyor
Ki inan eşim annesinin evinde bi bardak suyunu kendisi almış değildir

O konuşmuyorsa siz adım atmayin barismak için ki kendini hakli görmesin

Gerekirse ayni evde o yokmuş gibi yasayin

Yardim beklemiyorum artik sadece anlayış istiyorum . Ama oda yok . Evden bile cikmiyorum ama görmüyor beni .

Bende düşünüyorum o konuşana kadar konusmayacam diye ama dayanamıyorum .

Peki simdi onun dediğini yapıp Annemin yanina gitsem gel diyene kadar da gelmesem nasıl olur sizce ?

Back
X