Akil verin kizlar

Çocuk babaya verilmez yaşı küçük olduğu için zaten. Bence geç kalmış adam bırakır bırakmaz davayı açması gerekirdi. Ha bir de evlilik vaadiyle kandırdıysa eğer bir de bunun üstüne tazminat, nafaka falan daha fazla oluyor diye biliyorum.

Adam çocugu almak istemiyor ki.
Mahkeme verse istemiyorum diyecek.
Adam istese çocugunu ortada bırakmazdı.
Korkmasın bir an önce açsın davayı.
Ya ben dava actim diye bu sefer oda cocugu isterse diye korkuyo sanirim bi adim atmiycak soyluyorum zaten istemiyo ki diye inada bindirmesinden korkuyo hayirlisi olsun hakkinda ya

Ya ben dava actim diye bu sefer oda cocugu isterse diye korkuyo sanirim bi adim atmiycak soyluyorum zaten istemiyo ki diye inada bindirmesinden korkuyo hayirlisi olsun hakkinda ya

Adam çocuğu istese bile mahkeme "hımm demek öyle, tamam al sana çocuğun, bundan sonra senin olsun" demeyecek ki. Hiç bir mahkeme 3,5 yaşındaki bir çocuğu annesinden ayırmaz. Annesi gözetiminde haftada bir görüşme izni filan alabilir en fazla adam. Babalığı kabul ettiği için nafakasını da tıpış tıpış öder.

Arkadaşınızla ilgili bize anlatamadığınız özel bir durum varsa bilemiyorum tabii. Veya sizin de bilmediğiniz bir durum varsa çekiniyor olabilir arkadaşınız. Bazı uç durumlarda mahkeme tabii ki çocuğu babaya verebilir.

eğer çocuk için karşı taraf kızın harekete geçeceğini öğrenir de harekete geçerse arkadaşınız suçlu olur
benim haberim yoktu deyip arkadaşınızdan tazminat bile alabilir
zaman geçirmesin
çocuk içinde korkmasın
durumu iyi de olsa küçük çocuk anne istediği sürece annede kalır

Kiz gece aleminde calismis bi donem o yuzden korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…