• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin kızlarr

Frezoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
166
87
28
kızlar eşimin bu cuma Doğum günü ve ben kutlamak istemiyorum ama içimde hiç rahat değil .Biz 2 yıllık evliyiz ve o benim Doğum günlerimi sadece küçük bir pastayla kutladı hediye zaten istemedim ama sürpriz bekledim yapmadı dile getirdim bu senede yapmadı .şimdi ben ona güzel bir Doğum günü hazırlığı yapayım mı ?küçük bir sorun biliyorum ama ihtiyacım var fikirlerinize herhalde yapmak istediğimi değilde duymak istediklerimi duymak için yazıyorum.

yapma bence.
demekki böyle şeylere önem vermiyor.
sende bir tane pasta al yada kendin yap olsun bitsin.

kızlar eşimin bu cuma Doğum günü ve ben kutlamak istemiyorum ama içimde hiç rahat değil .Biz 2 yıllık evliyiz ve o benim Doğum günlerimi sadece küçük bir pastayla kutladı hediye zaten istemedim ama sürpriz bekledim yapmadı dile getirdim bu senede yapmadı .şimdi ben ona güzel bir Doğum günü hazırlığı yapayım mı ?küçük bir sorun biliyorum ama ihtiyacım var fikirlerinize herhalde yapmak istediğimi değilde duymak istediklerimi duymak için yazıyorum.
Siz de pasta alın o zaman hediye almayın yemekten sonra aldığınız pastayı kesip yersiniz.

Küçük bir pastayla da olsa kutluyormus. Siz de en azından bir pastayla kutlayabilirsiniz. İçinizden gelmiyorsa ötesine gerek yok.

Bizim doğum günlerinde pasta,çiçek,hediye ile kutlanır. Daha başka ne sürprizi yapılır bilemedim.

Ben olsam hiç birşey yapmam. Hatta pasta bile yapmam ( almam ) ufak bir kek üstüne mum :dondurma:

Yani mesela benim eşimin doğum günüde 6 aralık
BENDE bir pasta ile kutlayacağım:KK24:
Sürpriz hediye falan hiç düşünmedim zaten ihtiyaçalrımız doğrultusunda alıyoruz
bENCE ERKEKLERİN bu olaylarına takılmayın bakın bir pasta dahi de olsa alıyorlar.
Sürpr,z bekledim yapmadı demenizden kasıt ne ?neyi beklediniz mesela ?

Küçük bir pastayla da olsa kutluyormus. Siz de en azından bir pastayla kutlayabilirsiniz. İçinizden gelmiyorsa ötesine gerek yok.
İçimden geliyor geçen sene çok güzel bir Doğum günü yaptım ailesi ve benim ailemle beraber ama o yine yapmadı bana bahaneler üretti bende biraz ders olsun diye yapmayayım diyorum ama içimde yap o utansın diyor:63:

Yani mesela benim eşimin doğum günüde 6 aralık
BENDE bir pasta ile kutlayacağım:KK24:
Sürpriz hediye falan hiç düşünmedim zaten ihtiyaçalrımız doğrultusunda alıyoruz
bENCE ERKEKLERİN bu olaylarına takılmayın bakın bir pasta dahi de olsa alıyorlar.
Sürpr,z bekledim yapmadı demenizden kasıt ne ?neyi beklediniz mesela ?
Ben onun Doğum günü kutladım evde olsa bile ailesini ailemi gizliden çağırdım anahtarla eve girdiler içerde karşıladılar bizi felan ama benim Doğum günümde ailemle bile kutlayamadık

Bencede pasta al geç madem o öyle yapıyor fazlasına gerek yok. Bende dertliydim başta bu konuda artık hiç umursamıyorum bile.

ilerde eşim de benim için böyle bi konu açar mı acaba erkek haliyle? yani ben de süpriz vs uğraşamam kutla ge. neyine takılıyosunuz bu kadar. demişsiniz adam yapmamış şimdi işi inaa bindirmenin alemi yok. içinden geleni yap geç.

Herkes yapma demiş ama ben seni hevesli gördüm :)
Ne var yani o sana sürpriz yapmadıysa? sen istiyorsan ona pekala sürprizli güzel bi doğum günü hazirlayabilirsin.
Hem belki zamanla o da sana benzer.

Bencede pasta al geç madem o öyle yapıyor fazlasına gerek yok. Bende dertliydim başta bu konuda artık hiç umursamıyorum bile.
Biz bayanlar çok ayrıntıya takılıyoruz ama benim eşim yapamayacak düşünemeyecek biri değil sadece kaale almıyor beni ona çatlıyorm:işsiz:

Ben onun Doğum günü kutladım evde olsa bile ailesini ailemi gizliden çağırdım anahtarla eve girdiler içerde karşıladılar bizi felan ama benim Doğum günümde ailemle bile kutlayamadık
AY kendi adıma konuşayım şahsen ben aile ile kutlayacağıma eşimin benimle tek özel kutlamasını isterim.
Ne gereği var düşünüp pasta alıp yanağıma buse kondurması yeter :)
Ailenizle neden kutlayamadınız peki ? Birde beklenti içinde durmayın bu sizi şuandaki gibi üzer anı yaşayın mutlu olun :)

eğer onun için önemli değilse boşa masraf yapma. Al bir pasta geç. Hediye düşün, git al,sürpriz hazırla bir de üzerine karşındaki için önemli olmasın. Boşa uğraşma ama içinden geliyorsa yap.

Back
X