- Konu Sahibi hilalyaqmur
-
Nerden başlasam bilemiyorum . Biz erkek arkadaşımla 2.5 senedir birlikteyiz bazen ayrılmalar felan oldu tabi şimdiyse sorunum erkek arkadaşım asker izne gelmişti gelmeden önce sürekli konuşuyorduk mesajlaşıyorduk gelince şunu yaparız bunu yaparız gibi planlar yapıyorduk gelince çok değişti 14 günde sadece 2 gün buluştuk onu da toplasan 3 saat yapmaz ben buluşmak istediğimde hep bahane uydurdu işim var babam burda işleri var benle felan yanımdansa işim var deyip giderdi ama yanyana geldiğimizde ise o kadar iyiydik ki sonra son zamanlarda benle düzgün konuşmaz oldu mesajlarıma cevap vermiyordu sen mesajlarıma cevap vermemeye devam et dedim . O da neyapıcan salak salak konuşma dedi moralim çok bozuldu. O günden beri içimde bir sıkıntı var dün izni bitti geri döndü ama giderken ne aradı ne mesaj attı ben gidiyorum diye canım çok sıkılıyor bunalıyorum arkadaşlarım ise sevgililerinin yanında benim yanıma gelmezler derdimi paylaşıcak kimsem yok anlıycanız neyapmam gerek bana akıl verin . Ayrıl demeyin ayrılamam sadece bunu söyleyim ayrılmaktan başka ne yapabilirim lütfen akıl verin bana .
Bende başkasını bulmasından korkuyorum o şüphe beni öldürüyor ayrılamama nedenimse daha açık söyleyim bizim bir ara aramızda birşeyler olmuştu bana kızıp kınıycaksınız ama yaptım bir hata şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam bırakamam o beni bıraksa gene peşinde olcam başka çarem yok çok kötü bir durumdayım
Haklısın da canım her aile bir değil benim ailem öğrenirse öldürürler beni neden bastan düşünmedin diceksin işte güvendim
19 peki ilerde evlendiğim de sormuycak mı evlendiğim adam bana zaten ailem bunu öğrenirse kaçma şansım yok mutlaka o kişiyle evlendirirler beni .
senin küçük şehirde yaşıyo olman önemli değil neden hala kafanın dikine gidip onurunu zedelemeye devam ediyosun?
Eğer sen okuyup büyük bi şehire gidersen zaten orda yaşamaya devam edersin hayatın değişir.seni sevmeyen seni kullanmış bi insanın peşinden de hala kör gibi gitmeye devam edersen ezilen de üzülen de sen olursun.Hayatın yanar mahvolur farkında değilsin.Onca insan aynı şeyi söylemiş.demekki mantıklı olan bu! Sen hala ayrılamam edemem yok bekaret bilmem ne.Allah aşkına sen ezilmeyi zaten kafana koymuşsun ne yardımı bekliyosun ki bizden.
Kısasa kısas yapıcakmışsın yani halaaaa uğraşıyosun demek oluyo bu.Sen bilirsin tatlım.Bu yaşta verdiğin kararlar umarım seni ilerde pişman etmez.Keşke okusaydım da bu adama kalmasaydım diye seni zor duruma sokmaz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?