• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen bana :(

hilalyaqmur

asker yari
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
21
0
16
Çorum
Nerden başlasam bilemiyorum . Biz erkek arkadaşımla 2.5 senedir birlikteyiz bazen ayrılmalar felan oldu tabi şimdiyse sorunum erkek arkadaşım asker izne gelmişti gelmeden önce sürekli konuşuyorduk mesajlaşıyorduk gelince şunu yaparız bunu yaparız gibi planlar yapıyorduk gelince çok değişti 14 günde sadece 2 gün buluştuk onu da toplasan 3 saat yapmaz ben buluşmak istediğimde hep bahane uydurdu işim var babam burda işleri var benle felan yanımdansa işim var deyip giderdi ama yanyana geldiğimizde ise o kadar iyiydik ki sonra son zamanlarda benle düzgün konuşmaz oldu mesajlarıma cevap vermiyordu sen mesajlarıma cevap vermemeye devam et dedim . O da neyapıcan salak salak konuşma dedi moralim çok bozuldu. O günden beri içimde bir sıkıntı var dün izni bitti geri döndü ama giderken ne aradı ne mesaj attı ben gidiyorum diye canım çok sıkılıyor bunalıyorum arkadaşlarım ise sevgililerinin yanında benim yanıma gelmezler derdimi paylaşıcak kimsem yok anlıycanız neyapmam gerek bana akıl verin . Ayrıl demeyin ayrılamam sadece bunu söyleyim ayrılmaktan başka ne yapabilirim lütfen akıl verin bana . :(

Nerden başlasam bilemiyorum . Biz erkek arkadaşımla 2.5 senedir birlikteyiz bazen ayrılmalar felan oldu tabi şimdiyse sorunum erkek arkadaşım asker izne gelmişti gelmeden önce sürekli konuşuyorduk mesajlaşıyorduk gelince şunu yaparız bunu yaparız gibi planlar yapıyorduk gelince çok değişti 14 günde sadece 2 gün buluştuk onu da toplasan 3 saat yapmaz ben buluşmak istediğimde hep bahane uydurdu işim var babam burda işleri var benle felan yanımdansa işim var deyip giderdi ama yanyana geldiğimizde ise o kadar iyiydik ki sonra son zamanlarda benle düzgün konuşmaz oldu mesajlarıma cevap vermiyordu sen mesajlarıma cevap vermemeye devam et dedim . O da neyapıcan salak salak konuşma dedi moralim çok bozuldu. O günden beri içimde bir sıkıntı var dün izni bitti geri döndü ama giderken ne aradı ne mesaj attı ben gidiyorum diye canım çok sıkılıyor bunalıyorum arkadaşlarım ise sevgililerinin yanında benim yanıma gelmezler derdimi paylaşıcak kimsem yok anlıycanız neyapmam gerek bana akıl verin . Ayrıl demeyin ayrılamam sadece bunu söyleyim ayrılmaktan başka ne yapabilirim lütfen akıl verin bana . :(

Adam başkasını bulmuş (bence)... Neden ayrılamıyorsun!? O ayrılamama nedenini biliyor seni sallamıyor.. Giderken aramaması ilgisinin başkasına kaydığının en büyük ispatı (bana göre)...

Erkekler askerdeyken hayatlarında olan kadınlara daha düşkün olurlar.. Kıskanırlar,hayatlarını kurcalarlar,kısıtlarlar.. Senin ki seni aramıyor bile.. Düşün artık.. :ssz:

Biraz acımasız olduysa kusura bakma.. Ayrılamam dedin ya o nedenle bu kadar açık yazdım.. :31:

Bende başkasını bulmasından korkuyorum o şüphe beni öldürüyor ayrılamama nedenimse daha açık söyleyim bizim bir ara aramızda birşeyler olmuştu bana kızıp kınıycaksınız ama yaptım bir hata şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam bırakamam o beni bıraksa gene peşinde olcam başka çarem yok çok kötü bir durumdayım

Bende başkasını bulmasından korkuyorum o şüphe beni öldürüyor ayrılamama nedenimse daha açık söyleyim bizim bir ara aramızda birşeyler olmuştu bana kızıp kınıycaksınız ama yaptım bir hata şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam bırakamam o beni bıraksa gene peşinde olcam başka çarem yok çok kötü bir durumdayım

bi hatadır yapmışsın. bu kadar dandik bişey için hayatını karartmaya kararlıysan sen bilirsin.. 2mm zar mı seni insan yapan..seni sen yapan! Kendine saygı duymazsan,kimse sana saygı duymaz canım :ssz:

yok artık!Başka ciddi bir nedenin olması dilerdim ama yine aynı şey.. Evlilik öncesi ilişki yaşayanları gizlice yakalayıp işkence yapıyorlar da bizim mi haberimiz yok.. Anlamadım. :ssz:

Vur tekmeyi gitsin! Zaten o sana vurmuş ya...

Son düzenleme:
Onunla birşeyler yaşadın diye kendini ona mecbur hissetmişsin ve oda bunun farkında.
Neden kendini ezdiriyorsun ki? Böyle her gün üzüleceğine ayrıl gitsin.
Sen kendince emek vereceksin onun yolunu bekleyeceksin o seni takmayacak var mı böyle birşey?
Yazık etme kendine, sana vakit ayıramayan birine daha fazla sevgi besleme.

Haklısın da canım her aile bir değil benim ailem öğrenirse öldürürler beni neden bastan düşünmedin diceksin işte güvendim

Haklısın da canım her aile bir değil benim ailem öğrenirse öldürürler beni neden bastan düşünmedin diceksin işte güvendim

Ailen neden öğrensin.. öğrenmez merak etme..bu senin özelin!sadece senin!

Hem elin pislik serserisin ezileceğine,ailene ezil daha iyi..ki sen belli etmezsen öğrenmezler.. :31:

Tövbe et,hayatına devam et. Böyle bir şey yaşadın diye her önüne gelenle yapma yeter.. Namus kafadadır,ruhtadır.. 2mm zar ezik erkeklerin egosunu tatmin etmekten başka bir halta yaramıyor merak etme :ssz:

kaç yaşındasın?

19 peki ilerde evlendiğim de sormuycak mı evlendiğim adam bana zaten ailem bunu öğrenirse kaçma şansım yok mutlaka o kişiyle evlendirirler beni .

19 peki ilerde evlendiğim de sormuycak mı evlendiğim adam bana zaten ailem bunu öğrenirse kaçma şansım yok mutlaka o kişiyle evlendirirler beni .

Canım, daha 19 yaşındasın.. çok küçüksün.. sen okuluna bak üniversite oku,mesleğini eline al,kariyerin olsun,ağırlığın olsun... :10: :24:

evlilik eennn son iş. He o zamanda evleneceğin kişiyi ona göre seçeceksin..Kadının değerini 2mm zarla ölçen adamı hayatına arkadaş olarak bile alma.. Seni gerçekten seni seven, sana sen olduğun için değer veren insanla evlenirsin.. hem daha güzel hem daha sağlıklı bir evlilik olur. :21: :34:

Allah başka dert vermesin.. :ssz:

Of delirmek üzereyim şuan canımın sıkıntısından dokunsalar ağlıycak durumdayım bir yandan da seviyorum hemde çok onu baskasıyla düşünemiyorum beni sevmese bile ayrılık çok kötü insanın sevdiğini baskasıyla düşünmek çok can yakıyor benim hem canım yanıyor hem de kafam allak pullak ondan nefret etmek istiyorum canını yakmak istiyorum ama yapamıyorum hiç birini :14: :14:

Canım benim her hata insan içindir biz neden kınayalım biz kimiz ki...herkes Allah'ın kulu herkes her hatayı yapabilir.Eğer önüne gelenle yatmıyorsan, böle de bir düşüncen yoksa tövbe edebilirsin Allah işte yarattığı kulları bildiğinden böyle bir münasebete evlenmeden önce müsaade etmemiş.Seninki hata olsada karşındakininki emin ol daha büyük bir hata.Senin güvenini kazanıp bundan faydalanıp şimdi seni paçavra yerine koyuyor.Bence onunla açık açık konuş.Ne kadar üzüldüğünü ne düşündüğünü anlat bakalım ne diyecek...ama kışkırtma onu çünkü canını yakarsan seni zor duruma düşürmek için ailene anlatabilir içlerine şüphe düşürebilir.İnkar etsen hadi kanıtla der bişey yapar ben herşeyi beklerim vicdanı sağ duyusu olmayan adamdan...Ayrılacaksan ki bence en akıllı olan bu onu cırlatmadan ayrıl ki sana zarar vermesin.Henüz 19 yasındasın oku, işini eline al.Seni sevmeyen bir adamı sevmek onla beraber olmak ancak onurunu zedeler hayatını mahveder.İleride seni seven ve seninde sevdiğin insan emn ol karşına çıkacaktır.anlatırsın durumunu bir defa hata yaptım ama başka tekrarlamadım inanıyorsaa ve adam gibi adamsa yanında olur zaten.Yoksada illa bi erkek olmak zounda değil hayatımızda.Okumazan ailen seni kendilerince en iyi insana vermeye çalışacaklardır.o insan da bekareti sorun ederse ne olacak sorunlar sorunlar...ama okuyup kendi ayakların üstünde durursan evlenecğn adamı kafana göre secersin dirayetli ol.Allaha dua et unutma içten sıcak bir dua ve tövbe en güzel yardımcıdır.bu arada lütfen bakir olmayan erkekler bakire kız aramasın Allahın yasağı sadece kadınlara değil zina hepimize haramdır.Adam gibi adam olan bir erkek nasıl kendisi birşeyler yaşadı ve haram a bulaştı ise karşıdakinin de böyle olacağını bilmeli:47:

Ben büyük bir şehirde yaşamıyorum küçük bir şehirde yaşıyorum burda herkes birbirini tanıyor dersem yalan konuşmuş olmam anlatamıyorum ama bir sürü olayım var ayrılmam imkansız bana başka yol gösterin lütfen . herkesle birlikte olan biri değilim ilk ilişkim onlaydı :50:

Son düzenleme:
Canım fazla sıkma onun seni aramasını,palanlar yapmasını bekle hep sen ısrar edersen,iyice soğutursun adamı.Olmazsada olmaz diye bak çok ısrarcı olma,kimseye mecbur değilsin gerçekten seven biri çıkınca her halinle kabul eder.Üzülme daha çok küçüksün,ayakların üzerinde durmaya bak,en azından iki yıllık dahi olsa oku bir meslekte kendini geliştir,kendine güvene bir birey olduğunda kendine güvenin gelecek.

Bence de kendini cok hirpalama onun da uzerine gitme rahat davran boyle korktukca daha cok hata yaparsin derin bi nefes al yasadigin sikintiyi cok iyi anliyorum ama degistirebilecegin bisey yok erkeklerde maalesef sikintiya gelemiyo sende biraz ona mesafeli davran seni kirdigini goster ama fazla üzerine gitmeden tartismadan

teşekkür ederim yorumlar için :71: kısasa kısas yapmaya krar verdim o aramıyorsa bende aramıycam mesaj atmıyorsa bende atmıycam o atınca geç cevap vericem. Bir de kaçan kovalanır taktiğini uygulayalım bakalım işe yarıycak mı.:40:

Zorla güzellik olmaz. Eğer o seni istemiyorsa sende yoluna bakacaksın. Denildiği gibi tövbe et ve hayatına devam et. Artı kaçan kovalanır misali. Bir cesaret dön arkanı ve tüm bağını kopar onunla. Gerçekten sana değer veriyorsa bırak o koşsun senin arkandan. Azıcık cesaret yahu. Tecrübe hayatta yediğin kazıkların toplamıdır. Ayaklarının üzerinde dur bakiim.

senin küçük şehirde yaşıyo olman önemli değil neden hala kafanın dikine gidip onurunu zedelemeye devam ediyosun?
Eğer sen okuyup büyük bi şehire gidersen zaten orda yaşamaya devam edersin hayatın değişir.seni sevmeyen seni kullanmış bi insanın peşinden de hala kör gibi gitmeye devam edersen ezilen de üzülen de sen olursun.Hayatın yanar mahvolur farkında değilsin.Onca insan aynı şeyi söylemiş.demekki mantıklı olan bu! Sen hala ayrılamam edemem yok bekaret bilmem ne.Allah aşkına sen ezilmeyi zaten kafana koymuşsun ne yardımı bekliyosun ki bizden.
Kısasa kısas yapıcakmışsın yani halaaaa uğraşıyosun demek oluyo bu.Sen bilirsin tatlım.Bu yaşta verdiğin kararlar umarım seni ilerde pişman etmez.Keşke okusaydım da bu adama kalmasaydım diye seni zor duruma sokmaz umarım.:ssz:

senin küçük şehirde yaşıyo olman önemli değil neden hala kafanın dikine gidip onurunu zedelemeye devam ediyosun?
Eğer sen okuyup büyük bi şehire gidersen zaten orda yaşamaya devam edersin hayatın değişir.seni sevmeyen seni kullanmış bi insanın peşinden de hala kör gibi gitmeye devam edersen ezilen de üzülen de sen olursun.Hayatın yanar mahvolur farkında değilsin.Onca insan aynı şeyi söylemiş.demekki mantıklı olan bu! Sen hala ayrılamam edemem yok bekaret bilmem ne.Allah aşkına sen ezilmeyi zaten kafana koymuşsun ne yardımı bekliyosun ki bizden.
Kısasa kısas yapıcakmışsın yani halaaaa uğraşıyosun demek oluyo bu.Sen bilirsin tatlım.Bu yaşta verdiğin kararlar umarım seni ilerde pişman etmez.Keşke okusaydım da bu adama kalmasaydım diye seni zor duruma sokmaz umarım.:ssz:

çok doğru sölemişsin canım benim.Neden böle mecburiyatlere bırakıyorlar kenidlerini bilmiyorum anlatamadığım şeyler var diyor ne yani resimler videolar şantaj tehlikesi mi var? Bilemiyorum oysa en enerjik en güzel çağında kendini gitmiş bir adama mecbur etmiş ha hata yı herkes yapar ama dönmek önemli olan...

Back
X