- Konu Sahibi hilalyaqmur
Nerden başlasam bilemiyorum . Biz erkek arkadaşımla 2.5 senedir birlikteyiz bazen ayrılmalar felan oldu tabi şimdiyse sorunum erkek arkadaşım asker izne gelmişti gelmeden önce sürekli konuşuyorduk mesajlaşıyorduk gelince şunu yaparız bunu yaparız gibi planlar yapıyorduk gelince çok değişti 14 günde sadece 2 gün buluştuk onu da toplasan 3 saat yapmaz ben buluşmak istediğimde hep bahane uydurdu işim var babam burda işleri var benle felan yanımdansa işim var deyip giderdi ama yanyana geldiğimizde ise o kadar iyiydik ki sonra son zamanlarda benle düzgün konuşmaz oldu mesajlarıma cevap vermiyordu sen mesajlarıma cevap vermemeye devam et dedim . O da neyapıcan salak salak konuşma dedi moralim çok bozuldu. O günden beri içimde bir sıkıntı var dün izni bitti geri döndü ama giderken ne aradı ne mesaj attı ben gidiyorum diye canım çok sıkılıyor bunalıyorum arkadaşlarım ise sevgililerinin yanında benim yanıma gelmezler derdimi paylaşıcak kimsem yok anlıycanız neyapmam gerek bana akıl verin . Ayrıl demeyin ayrılamam sadece bunu söyleyim ayrılmaktan başka ne yapabilirim lütfen akıl verin bana .