Bence nişanlınız gitsin veya gitmesin ona b,rşey demeyin ama siz gitmeyin.
Ben olsam gitmezdim en azından.
Oda gitmek istemiyor aslinda, kardesinin babalarina yaptiklarindan sonra..
Hadi diyelim ikimizde gitmedik niye diye sorarlarsa bizde kp boyle diyor desek ne olur bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki de kp böyle diyor demeyin :)
Kayınpeder git dese de gitmem. Kadına bak açık açık ayrım yapıyor.
Sırf dünürlerine yaranmak için insan kendi kocasını kötülermi ne biçim insanmış öyle.
Tabikide oyle canim soylemem, hadi diyelim gitmedik ne soylicez..
Önceki konuna dayanarak söylüyorum. Kaynın sizin nişanınıza gelmemiş. Bunu bahane edebilirsin mesela.
Canim o bahaneyi kaynimin nisaninsa da kullandik ama kv agladi kendini acindiri..
Sonra ben dedim nisanlima sen istiyorsan git ama ben gitmem dedim, oda sen gelmiyorsan benimde orda isim yok dedi bunu annesine de soylemis..
Sonra kv beni aradi agladi yalandan benim icin gelin yalniz birakmayin beni diye.
Bende kotu ben olmayim diye seslenmedim gittik el gibi oturduk zaten orda kaynim nisanlima akil verecegine para ver deyince biz kalktip gittik.
Asilinda gitmek istemiyoruz bu dugune ama iste ne diyecegiz..
Cok tuhaf aile iliskileri . Baba oglunun nisanina gitmiyor katinvalide ayri havalarda. Bunlar ayni evde yasamiyormu ? Hic mi gorusup konusmuyorlar ? Bence sen uzak dur su dugun olaylari gecesiye sonrasina bakarsin . Bu arada senin ailen davetlimiydi nisana ? Sayet geldilerse nisanda kayinpederin olmadigini gorunce tepkileri ne oldu ? Sormamin nedeni benim annem babam hic kaldiramaz boyle karmasik iliskileri en ufak birsey hissetseler bu isi bozarlardi . O yuzden merak ettim senin ailenin tepkisini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?