Kizlar,
Bundan onceki paylastigim bir konunun devami bu..
Kayinim nisanlandi, nisanlim ve ben aslinda gitmiyecektik nisana ama kv oyununu oynadi herzamanki gibi duygu somurgusu gittik artik nisana..
Gittigimizede bin pisman olduk ama neyse.
Asil sorun nisandan sonra basladi..
Kp gelmedi nisana ogluyla arasi kotu, hatta birak yalandan bile olsq adami cagirmadilar. Bunlarda hep kv oglunu kayirmasindan olan seyler.
Sonra bu kizin babasi ileri geri konusmus kp hakkinda kv demis dostu felan var diye. Halbuki kp taksi ci her tur insan biniyor her binen dostu mu olur.
Sonra kaynim kp e uzun bir mesaj atmis. Kp bu mesaji nisanlima ve bana okuttu.
Aklimdan ilk gecen seyde kufur etseymis bundan iyimis demek oldu.
Kp nisanlima o dugune giderseniz bende sizin dugununuze gelmem demis.
Kaynimin dugunu var simdi bir ay sonra apar topar dugun yapiyor kv kucuk ogluna. Bide hic cekinmeden diyor ilk onun dugunu olsunda butun takilar ona gelsin diye.
Ne yapacagimi sasirdim.. gitsek kp sirtini doncek bize haklida onun acisindan bakinca.
Gitmesek kv beni suclu gostercek bundan eminim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bundan onceki paylastigim bir konunun devami bu..
Kayinim nisanlandi, nisanlim ve ben aslinda gitmiyecektik nisana ama kv oyununu oynadi herzamanki gibi duygu somurgusu gittik artik nisana..
Gittigimizede bin pisman olduk ama neyse.
Asil sorun nisandan sonra basladi..
Kp gelmedi nisana ogluyla arasi kotu, hatta birak yalandan bile olsq adami cagirmadilar. Bunlarda hep kv oglunu kayirmasindan olan seyler.
Sonra bu kizin babasi ileri geri konusmus kp hakkinda kv demis dostu felan var diye. Halbuki kp taksi ci her tur insan biniyor her binen dostu mu olur.
Sonra kaynim kp e uzun bir mesaj atmis. Kp bu mesaji nisanlima ve bana okuttu.
Aklimdan ilk gecen seyde kufur etseymis bundan iyimis demek oldu.
Kp nisanlima o dugune giderseniz bende sizin dugununuze gelmem demis.
Kaynimin dugunu var simdi bir ay sonra apar topar dugun yapiyor kv kucuk ogluna. Bide hic cekinmeden diyor ilk onun dugunu olsunda butun takilar ona gelsin diye.
Ne yapacagimi sasirdim.. gitsek kp sirtini doncek bize haklida onun acisindan bakinca.
Gitmesek kv beni suclu gostercek bundan eminim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.