Akil verin lutfen ne yapcam ben bu kv le?

fuldencik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
107
13
38
35
İngiltere
Kizlar,

Bundan onceki paylastigim bir konunun devami bu..

Kayinim nisanlandi, nisanlim ve ben aslinda gitmiyecektik nisana ama kv oyununu oynadi herzamanki gibi duygu somurgusu gittik artik nisana..

Gittigimizede bin pisman olduk ama neyse.

Asil sorun nisandan sonra basladi..
Kp gelmedi nisana ogluyla arasi kotu, hatta birak yalandan bile olsq adami cagirmadilar. Bunlarda hep kv oglunu kayirmasindan olan seyler.

Sonra bu kizin babasi ileri geri konusmus kp hakkinda kv demis dostu felan var diye. Halbuki kp taksi ci her tur insan biniyor her binen dostu mu olur.
Sonra kaynim kp e uzun bir mesaj atmis. Kp bu mesaji nisanlima ve bana okuttu.
Aklimdan ilk gecen seyde kufur etseymis bundan iyimis demek oldu.
Kp nisanlima o dugune giderseniz bende sizin dugununuze gelmem demis.

Kaynimin dugunu var simdi bir ay sonra apar topar dugun yapiyor kv kucuk ogluna. Bide hic cekinmeden diyor ilk onun dugunu olsunda butun takilar ona gelsin diye.

Ne yapacagimi sasirdim.. gitsek kp sirtini doncek bize haklida onun acisindan bakinca.
Gitmesek kv beni suclu gostercek bundan eminim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence siz hiçbir şekilde karışmayın. Nişanlınız ne yapacaksa yapsın.. Aile onlar küserler barışırlar. Araya fitne sokan siz olursunuz sonra.

Bence nişanlınız gitsin veya gitmesin ona b,rşey demeyin ama siz gitmeyin.
Ben olsam gitmezdim en azından.

Bence nişanlınız gitsin veya gitmesin ona b,rşey demeyin ama siz gitmeyin.
Ben olsam gitmezdim en azından.

Oda gitmek istemiyor aslinda, kardesinin babalarina yaptiklarindan sonra..

Hadi diyelim ikimizde gitmedik niye diye sorarlarsa bizde kp boyle diyor desek ne olur bilmiyorum

Oda gitmek istemiyor aslinda, kardesinin babalarina yaptiklarindan sonra..

Hadi diyelim ikimizde gitmedik niye diye sorarlarsa bizde kp boyle diyor desek ne olur bilmiyorum

Tabiki de kp böyle diyor demeyin :)

Kayınpeder git dese de gitmem. Kadına bak açık açık ayrım yapıyor.

Sırf dünürlerine yaranmak için insan kendi kocasını kötülermi ne biçim insanmış öyle.

Kayınpeder git dese de gitmem. Kadına bak açık açık ayrım yapıyor.

Sırf dünürlerine yaranmak için insan kendi kocasını kötülermi ne biçim insanmış öyle.

Gelde anlat, zaten ailedeki sogukluk hep kv kucuk oglunu kayirdi icin oldu bide kaynim cok kandiriyor milleti

Önceki konuna dayanarak söylüyorum. Kaynın sizin nişanınıza gelmemiş. Bunu bahane edebilirsin mesela.

Canim o bahaneyi kaynimin nisaninsa da kullandik ama kv agladi kendini acindiri..
Sonra ben dedim nisanlima sen istiyorsan git ama ben gitmem dedim, oda sen gelmiyorsan benimde orda isim yok dedi bunu annesine de soylemis..
Sonra kv beni aradi agladi yalandan benim icin gelin yalniz birakmayin beni diye.
Bende kotu ben olmayim diye seslenmedim gittik el gibi oturduk zaten orda kaynim nisanlima akil verecegine para ver deyince biz kalktip gittik.

Asilinda gitmek istemiyoruz bu dugune ama iste ne diyecegiz..

Canim o bahaneyi kaynimin nisaninsa da kullandik ama kv agladi kendini acindiri..
Sonra ben dedim nisanlima sen istiyorsan git ama ben gitmem dedim, oda sen gelmiyorsan benimde orda isim yok dedi bunu annesine de soylemis..
Sonra kv beni aradi agladi yalandan benim icin gelin yalniz birakmayin beni diye.
Bende kotu ben olmayim diye seslenmedim gittik el gibi oturduk zaten orda kaynim nisanlima akil verecegine para ver deyince biz kalktip gittik.

Asilinda gitmek istemiyoruz bu dugune ama iste ne diyecegiz..

Bak şimdi bilemedim.
Nişana geldim de ne oldu misafir gibiydik falan desen?

Cok tuhaf aile iliskileri . Baba oglunun nisanina gitmiyor katinvalide ayri havalarda. Bunlar ayni evde yasamiyormu ? Hic mi gorusup konusmuyorlar ? Bence sen uzak dur su dugun olaylari gecesiye sonrasina bakarsin . Bu arada senin ailen davetlimiydi nisana ? Sayet geldilerse nisanda kayinpederin olmadigini gorunce tepkileri ne oldu ? Sormamin nedeni benim annem babam hic kaldiramaz boyle karmasik iliskileri en ufak birsey hissetseler bu isi bozarlardi . O yuzden merak ettim senin ailenin tepkisini ..

Cok tuhaf aile iliskileri . Baba oglunun nisanina gitmiyor katinvalide ayri havalarda. Bunlar ayni evde yasamiyormu ? Hic mi gorusup konusmuyorlar ? Bence sen uzak dur su dugun olaylari gecesiye sonrasina bakarsin . Bu arada senin ailen davetlimiydi nisana ? Sayet geldilerse nisanda kayinpederin olmadigini gorunce tepkileri ne oldu ? Sormamin nedeni benim annem babam hic kaldiramaz boyle karmasik iliskileri en ufak birsey hissetseler bu isi bozarlardi . O yuzden merak ettim senin ailenin tepkisini ..

Ailem nisanlanmadan haberdardi bu karisik durumdan nisanlim ozamanlar herseyi anlatti babama.
Nisanlimin bir kac senedir kendi evi var orda kaliyor.
Kp ve kv arasi acildi kaynim yuzunden kp eve gelmiyor artik. Adam arabada yatiyordu resmen sogukta hastanelik oldu yanina ne kv ne kaynim geldi. Sonra da biz nisanlimin evine goturduk simdi orda kaliyor.

Back
X