21. Haftamdayım canım.. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel sen bititrmişsin hamileliği bebiş geliyor

Allah bana da o günü görmeyi nasip etsin inşallah.. Bu arada ben yeni üyeyim bilmiyorum oralara hafta kilo eklemeyi falan hiç uğraşmadım

Keşke bütün veliler sizin gibi düşünse inanın bu şekilde herkes daha mutlu olacak ama veliler genelde sorgusuz sualsiz çocukların tarafını tutup öğretmeni pek saymıyor.. Eskiden bizim de öğretmenlerimiz çok değerliydi anne babamız hep o ne derse o olacak o en iyisini bilir o seni düşünüyor şeklinde yaklaşırdı bize ama şimdi herkes herşeyi bizden daha iyi biliyor maalesef.. Özelde çalışmak hele bu devirde en zoru ama inanın herkes işini çok severek yapıyor hep daha iyisini istiyoruz öğrenciler için..
Anne baba olmak da kolay değil bu zamanda.. Herşey çok zor ne bilim yaa.. Şu ara tek dileğim bebeğime birşey olmadan kucağıma almak.. İki kez kaybettim bebeğimi zor zamanlar geçirdim bundan öncekini 18. Haftamda kaybettim psikolojik olarak da çok verimli olamıyorum bu aralar okula ara verdim kadınlar kulübüne sardım resmen