Akıl verin lütfen

Pinky41

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
424
150
23
27
Herkese selam
Bosanma surecindeyim 7 aydır 10 ve 1 bucuk yaşında oğlum var. Babaları asker şuan yaz tatili dolayı büyük oğlum babannesinde. Bende yeni işe girdim sabah 7 akşam 4 . Sorum şudur ki büyük oğlumu velayeti babası istiyor küçüğü istemiyor .

Aklimdan vermek geçiyor ailem sıkıntı etmiyor annem küçük oğluma bakıyor. Şuan maddi yönden mağdur ediyor beni sorumluluk almıyor ve çocukları dogru düzgün aramiyor onları da cezalandırıyor koluna dövme yaptırmalar gezmeler üst baş bakımı çok iyi ama hiçe sayıyor çocukları.

Ama kalbim vicdanım çok rahatsız oluyor erkek cocuk olmaları kaldırabilir miyim soruları hep kafamda. Zaten şimdiye kadar hep ben büyüttüm . İki kardeşi ayırmak çok zor dayanamıyorum dusununce ama buda çocukları hep unutuyor.
Lütfen akıl verin zor durumdayım bu günler geçer mi daha mı zorlaşır.

Az daha sıkın dişinizi , dava sonuçlanınca nafaka bağlanır , ortak mal falanda varsa ,bakan adam şimdi de bakardı, velayeti alsa ne olur almasa ne olur bu faydasız.

İnanın aklım durdu şaşırdım yolumu
Çocukları ile ilgilenmeyen birine neden çocuk verilir ki? Babaanne bakacak. Gene sorumluluk almış olmayacak. Hem de iki kardeşi ayırmış olacaksınız. Çocuğunuzla duygusal bağınız zayıflayacak. Size karşı dolduracaklar... Aklınız onda kalacak. Belki fiziksel olarak daha az yıpranacaksınız ama uzun vadede duygusal açıdan daha fazla yıpranırsınız verirseniz.

Velayetleri bende olsun yine ilgilenmek istiyorsan iki çocuğunla da ilgilen ayırma ikisini birbirinden diyin . Nafakalarınıda yazdırın . Kendı bile bakmayacak babaanneye atacak çocuğu sizde bunu gayet iyi biliyorsunuz .

10 yaşında kocaman delikanlı olmuş evde herkese yer olup bi çocuğa mı olmayacak sizde sanki verme taraftarı gibisiniz bahane üremeye başlamış ?

16 yaşında mı hamile kaldınız?
Ben olsam çocuğuma başkasının bakması fikri beni rahatsız ederdi.

Evet hem o yüzden hem de ev çok küçük evde 2 kardeşim daha var rahat olur mu olmaz mı düşüncesi
Çocukları ayırmayın ve vermeyin çalışacakmışsınız zaten. Ailenizin evinde çocuklarınızla biraz dişinizi sıksanız.Davanızdan da nafaka alırsınız, Bir süre sonra rahata erersiniz yolunuzu çizersiniz. İki kızımla ailemin yanında yaşıyorum erkek kardeşim var bir de evde.. Her türlü sığmaya çalışıyoruz.. Allah razı olsun çocuklarıma da bana da hiç bir kötü duygu hissettirmiyorlar.. Gerekirse kuru döşekte köşelerde yatın ama vermeyin evlatlarınızı..

Neden sadece 1 tanesini istiyor? Adam asker kendisi bile bakmıyor babaanne bakıyor. Asla vermem.

Büyük çocuk 10 yaşında ona bakmak zor değil. Çocuğu verir annesinin yanına bakmadığı halde bakıyorum der. Ama küçük çocuk öyle değil ciddi bir bakım ve dikkat gerekiyor. Bunu bildiği için istemiyor beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…