Evet aynen öyleBüyük çocuk 10 yaşında ona bakmak zor değil. Çocuğu verir annesinin yanına bakmadığı halde bakıyorum der. Ama küçük çocuk öyle değil ciddi bir bakım ve dikkat gerekiyor. Bunu bildiği için istemiyor beyefendi.
Malı kaçırmış evli iken ortada bosanma yokken ona da ayrı dava açtıkAz daha sıkın dişinizi , dava sonuçlanınca nafaka bağlanır , ortak mal falanda varsa ,bakan adam şimdi de bakardı, velayeti alsa ne olur almasa ne olur bu faydasız.
Evet erken evlendim16 yaşında mı hamile kaldınız?
Ben olsam çocuğuma başkasının bakması fikri beni rahatsız ederdi.
Bence asla kabul etmeyin. Kendisi işe gidecek çocuğa kim bakacak?Herkese selam
Bosanma surecindeyim 7 aydır 10 ve 1 bucuk yaşında oğlum var. Babaları asker şuan yaz tatili dolayı büyük oğlum babannesinde. Bende yeni işe girdim sabah 7 akşam 4 . Sorum şudur ki büyük oğlumu velayeti babası istiyor küçüğü istemiyor .
Aklimdan vermek geçiyor ailem sıkıntı etmiyor annem küçük oğluma bakıyor. Şuan maddi yönden mağdur ediyor beni sorumluluk almıyor ve çocukları dogru düzgün aramiyor onları da cezalandırıyor koluna dövme yaptırmalar gezmeler üst baş bakımı çok iyi ama hiçe sayıyor çocukları.
Ama kalbim vicdanım çok rahatsız oluyor erkek cocuk olmaları kaldırabilir miyim soruları hep kafamda. Zaten şimdiye kadar hep ben büyüttüm . İki kardeşi ayırmak çok zor dayanamıyorum dusununce ama buda çocukları hep unutuyor.
Lütfen akıl verin zor durumdayım bu günler geçer mi daha mı zorlaşır.
Hayir kesinlikle bundan daha zor zamanlarım oldu yine de aklimdan geçmedi şimdi yetemem korkusu var üzerimde yoksa hayallerim var çalışıp onlara güzel bir ortam sağlamak kendimi toparlayıp ayri bir düzen kurmak inanın zor süreç insanın aklı karışıyorVelayetleri bende olsun yine ilgilenmek istiyorsan iki çocuğunla da ilgilen ayırma ikisini birbirinden diyin . Nafakalarınıda yazdırın . Kendı bile bakmayacak babaanneye atacak çocuğu sizde bunu gayet iyi biliyorsunuz .
10 yaşında kocaman delikanlı olmuş evde herkese yer olup bi çocuğa mı olmayacak sizde sanki verme taraftarı gibisiniz bahane üremeye başlamış ?
Tedbir nafakası alabilirsiniz.Ekim de mahkeme nafaka yok suanda
2 defa Red geldiTedbir nafakası alabilirsiniz.
Oğlunuzu vermeyin, eski eşiniz de bakmayacak annesine baktıracak, kardeşime bakarken bir ben mi fazla geldim deyip incinir size diş bileyerek büyür oğlunuz.Evet kurtardı cok şükür sakin ve efendi de aklım la kalbim uymuyor sanırım kafam karıştı
Teşekkür ederim en iyi beni siz anlarsınız o zaman rabbim yardımcımız olsun sanırım çok üzerime geldi hersey aklım karıştı yük ağır geldi yoksa canim kanım benimÇocukları ayırmayın ve vermeyin çalışacakmışsınız zaten. Ailenizin evinde çocuklarınızla biraz dişinizi sıksanız.Davanızdan da nafaka alırsınız, Bir süre sonra rahata erersiniz yolunuzu çizersiniz. İki kızımla ailemin yanında yaşıyorum erkek kardeşim var bir de evde.. Her türlü sığmaya çalışıyoruz.. Allah razı olsun çocuklarıma da bana da hiç bir kötü duygu hissettirmiyorlar.. Gerekirse kuru döşekte köşelerde yatın ama vermeyin evlatlarınızı..
Tedbir nafakasi Red geldi Ekim de mahkeme evet bende vermek istemiyorum herseyi düşünüyorum iste bir çöküntü surecindeyimOğlunuzu vermeyin, eski eşiniz de bakmayacak annesine baktıracak, kardeşime bakarken bir ben mi fazla geldim deyip incinir size diş bileyerek büyür oğlunuz.
Size değil ama çocuklarına nafaka vermek zorunda, mahkemeden bir nafaka miktarı çıkacaktır, her ay düzenli ödemezse icra yoluyla alırsınız.
Nasıl red geldi yaa çocuklar için boşanma davası sonuçlanana kadar tedbir nafakası talebinde bulundunız ve mahkeme kabul etmedi mi? Bu nasıl hakim böyle. Avukatınız var mıydı?2 defa Red geldi
Nasıl red geldi yaa çocuklar için boşanma davası sonuçlanana kadar tedbir nafakası talebinde bulundunız ve mahkeme kabul etmedi mi? Bu nasıl hakim böyle. Avukatınız var mıydı?
Evt amcamın oğlu hatta avukatım Red geldi süreç de çok ağır ilerledi hatta 7 ay sonra anca gün verdiNasıl red geldi yaa çocuklar için boşanma davası sonuçlanana kadar tedbir nafakası talebinde bulundunız ve mahkeme kabul etmedi mi? Bu nasıl hakim böyle. Avukatınız var mıydı?
Çökmenin sırası değil. Ayakta sağlam durmanız gerekiyor. Ailenizin destek olması en büyük şansınız. Hiç endişe etmeyin çokta güzel bakar büyütürsünüz yavrularınızı.Tedbir nafakasi Red geldi Ekim de mahkeme evet bende vermek istemiyorum herseyi düşünüyorum iste bir çöküntü surecindeyim
Çok ilginç. Hakim nasıl böyle bir karar verebilir aklım almıyor. Gerçi bu konulara girecek olursak şaşırmamak lazım.Evt amcamın oğlu hatta avukatım Red geldi süreç de çok ağır ilerledi hatta 7 ay sonra anca gün verdi
Aslında dönem olarak böyleyim yoksa iyidim şuan ondan ayrı olmam da sanırım etkiledi beni evet anne olmak çok zormuş yetemem endişesi varÇökmenin sırası değil. Ayakta sağlam durmanız gerekiyor. Ailenizin destek olması en büyük şansınız. Hiç endişe etmeyin çokta güzel bakar büyütürsünüz yavrularınızı.
Sakın vermeyin çok pişman olursunuz, ana yüreği her an aklınızda olur, hem babasına verirseniz sizinle görüşmesine bile engel olur.
İnşallah güzel bir nafaka verir 70 80 bin arası aliyorÇok ilginç. Hakim nasıl böyle bir karar verebilir aklım almıyor. Gerçi bu konulara girecek olursak şaşırmamak lazım.
Çocuklarınızın ikisini de vermeyin. Heder ederler. Ayırmayın çocukları.Herkese selam
Bosanma surecindeyim 7 aydır 10 ve 1 bucuk yaşında oğlum var. Babaları asker şuan yaz tatili dolayı büyük oğlum babannesinde. Bende yeni işe girdim sabah 7 akşam 4 . Sorum şudur ki büyük oğlumu velayeti babası istiyor küçüğü istemiyor .
Aklimdan vermek geçiyor ailem sıkıntı etmiyor annem küçük oğluma bakıyor. Şuan maddi yönden mağdur ediyor beni sorumluluk almıyor ve çocukları dogru düzgün aramiyor onları da cezalandırıyor koluna dövme yaptırmalar gezmeler üst baş bakımı çok iyi ama hiçe sayıyor çocukları.
Ama kalbim vicdanım çok rahatsız oluyor erkek cocuk olmaları kaldırabilir miyim soruları hep kafamda. Zaten şimdiye kadar hep ben büyüttüm . İki kardeşi ayırmak çok zor dayanamıyorum dusununce ama buda çocukları hep unutuyor.
Lütfen akıl verin zor durumdayım bu günler geçer mi daha mı zorlaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?