Akıl verin lütfen

Evet aynen öyle

Bence asla kabul etmeyin. Kendisi işe gidecek çocuğa kim bakacak?
Ayrıca annenin yerini kimse dolduramaz, ne baba ne babanne.

Hayir kesinlikle bundan daha zor zamanlarım oldu yine de aklimdan geçmedi şimdi yetemem korkusu var üzerimde yoksa hayallerim var çalışıp onlara güzel bir ortam sağlamak kendimi toparlayıp ayri bir düzen kurmak inanın zor süreç insanın aklı karışıyor

Evet kurtardı cok şükür sakin ve efendi de aklım la kalbim uymuyor sanırım kafam karıştı
Oğlunuzu vermeyin, eski eşiniz de bakmayacak annesine baktıracak, kardeşime bakarken bir ben mi fazla geldim deyip incinir size diş bileyerek büyür oğlunuz.

Size değil ama çocuklarına nafaka vermek zorunda, mahkemeden bir nafaka miktarı çıkacaktır, her ay düzenli ödemezse icra yoluyla alırsınız.

Teşekkür ederim en iyi beni siz anlarsınız o zaman rabbim yardımcımız olsun sanırım çok üzerime geldi hersey aklım karıştı yük ağır geldi yoksa canim kanım benim

Tedbir nafakasi Red geldi Ekim de mahkeme evet bende vermek istemiyorum herseyi düşünüyorum iste bir çöküntü surecindeyim

Nasıl red geldi yaa çocuklar için boşanma davası sonuçlanana kadar tedbir nafakası talebinde bulundunız ve mahkeme kabul etmedi mi? Bu nasıl hakim böyle. Avukatınız var mıydı?
Evt amcamın oğlu hatta avukatım Red geldi süreç de çok ağır ilerledi hatta 7 ay sonra anca gün verdi

Tedbir nafakasi Red geldi Ekim de mahkeme evet bende vermek istemiyorum herseyi düşünüyorum iste bir çöküntü surecindeyim
Çökmenin sırası değil. Ayakta sağlam durmanız gerekiyor. Ailenizin destek olması en büyük şansınız. Hiç endişe etmeyin çokta güzel bakar büyütürsünüz yavrularınızı.
Sakın vermeyin çok pişman olursunuz, ana yüreği her an aklınızda olur, hem babasına verirseniz sizinle görüşmesine bile engel olur.

Aslında dönem olarak böyleyim yoksa iyidim şuan ondan ayrı olmam da sanırım etkiledi beni evet anne olmak çok zormuş yetemem endişesi var

Çocuklarınızın ikisini de vermeyin. Heder ederler. Ayırmayın çocukları.

Asla verme bir çocuğun yeri annesinin yanıdır.Sanki kendi bakacak anasına baktıracak baktı olacak.Kardeşlerde ayrı büyüyecek o bağ bir daha düzgün kurulamaz.Nafakalarını ödesin bi zahmet.Evlatlarından vazgeçme.Ilerde onlar en büyük destekçin arkandaki dağ olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…