Akıl verin lütfen

Aslında dönem olarak böyleyim yoksa iyidim şuan ondan ayrı olmam da sanırım etkiledi beni evet anne olmak çok zormuş yetemem endişesi var
Sizi anlıyorum ama endişe etmeniz size yarar sağlamayacak, aksine çocuklarda etkilenir sizin bu halinizden. Çokta güzel yetersiniz hiç endişelenmeyin. En önemlisi çocuklarınız yanınızda ve güvende olacak.

İnşallah güzel bir nafaka verir 70 80 bin arası aliyor
Sizi geçindirmez tabi çok fazla beklentiniz olmasın ama en azından bi ihtiyacınızı karşılar. Yine çalışmanız gerekecek. Geriye dönük alın nafakayı. Madem tedbir nafakası vermiyor, davanın başlangıç tarihinden itibaren süren ayların nafakasını talep edin.

Bu çocuk yarın bi gün ergenliğe girecek, babası gerektiği gibi ebeveynlik yapabilecek mi ? Yoksa çocukta ciddi bi terk edilme travması mı oluşacak ? Boşandıktan sonra tüm yükün annede olmasından nefret ediyorum ama çocukla babaanne ilgilenecekse, baba kendi hayatını yaşamaya devam edecekse ve sizin de kendi ailenizde küçüğünün 24 saat yanında oluşunuzdan çok olumsuz etkilenecekse , dışlanmış hissedecekse vermeyin derim haddim olmayarak.

Lohusa donemim de yaşadım çok ağır şeyler kendimi yeni topladım şükür vermek istemiyorum bir anneyim sonuçta omu bu dünyaya ben getirmek istedim sadece ona yter miyim sorusu kafamda dönüyor

Sakin vermeyin ya yazik cocuga nasil boyle dusunebildiniz zaten baba bakmayacak kardesim ennemle beni buraya biraktilar diye dusunmezmi cok uzuldum buyuk cocuga lutfen vermeyin sabredin nafakanizi alirsniz ekime cok kalmadi

Sakin vermeyin ya yazik cocuga nasil boyle dusunebildiniz zaten baba bakmayacak kardesim ennemle beni buraya biraktilar diye dusunmezmi cok uzuldum buyuk cocuga lutfen vermeyin sabredin nafakanizi alirsniz ekime cok
İnanın insanin bir kafa karışma süreci oluyor ben de olsam sizinle aynı tepkiyi verirdim insan yaşamadığı acının Tarifini bilmez rabbim kimseyi darda koymasin

Lütfen ayırmayın şimdiden başka havalara girmiş eşiniz baksanıza o çocukla ilgileneceğini sanmıyorum ilgili baba smdi dahi para gönderir ihtiyaçlarıyla ilgilenir. Çocuğunuzu verirseniz ilerde davranışlarından tanıyamayabilirsiniz. Siz nereye onlar yanınızda olsun.

Evet şimdiden bekar havasına girdi küçüğü zaten arayıp sormaz büyükte orada belki konuşuyordur bile cok acı bir duygu varken yok olması benden ayrılıyor çocukları da umursamiyor

Evet şimdiden bekar havasına girdi küçüğü zaten arayıp sormaz büyükte orada belki konuşuyordur bile cok acı bir duygu varken yok olması benden ayrılıyor çocukları da umursamiyor
Siz güçlü durun Allah büyüktür. Haklarınızı alın yolunuza bakın. Güzel bir hayatınız olsun inşallah.

10 yasinda oglan çocuğu, size en ihtiyac duydugu zaman..lutfen vermeyin , nasil dayanacaksınız ayrı kalmaya ? tam size arkadas destek olacağı yaslarda... uc dort seneye size destek bile olur ufak tefek isler bile yapar... yazıktır, kıymayın ucunuze de...

Zaten yazarken Bile ağladım kendime kızdım nasıl düşünürüm diye gerçekten zor bir donem sanırım hersey üst üste geldi şimdi herkes kursta etkinlikte ben yeni işe başladım hakkına mi giriyorum diye düşünüyorum orada olursa en azından onunla ilgilenir diye aklımdan geçirdim zaten düşünse bu hale koymaz di teşekkür ediyorum

Allah yardimciniz olsun, tabii ki sizin düşünceleriniz de normal.. ayriilinca hem ise hem onlara yetişeceksiniz, 2 çocuğa hem anne hem baba olacaksınız... ama siz bir arada olun da, hersey hallolur Allah'in izniyle..
buyuk oğlunuz bir kaç seneye kalmaz en buyuk destekçiniz , arkadasınız olacak..masallah sakin ve efendi de bir çocukmuş, sizi üzmez... babaları zaten devletin tayin ettigi günlerde alacağı icin baba otoriteleri de olur. hic korkmayın, birliğinizi bozmayın... o iki yavrunun hatırına rabbim guzel kapılar açsın size...

Amin güzel dualarınız için çok sagolun. Hakkına girmek istemiyorum zaten anneler en ince ayrıntısına kadar düşünür ya bende o misali . Bu cefanın güzel günlerini çocuklarımla sefa sürmek en buyuk hayalim.

Şuan bunu yapmanızın ne mantığı var anlayamadım? Neden babasına vermek istiyorsunuz?
Vicdanınızda sızlasın zahmet olacak. Sorumluluğunu maddi olarak yerine getirmiyorsa verirsin mahkemeye olur biter zaten görevinden dolayı riske atmaz.
Öyle bir anlatmışsın ki ceza olsun sorumluluk alsın diye vermek istiyorsun gibi.
Bu zamana kadar bakmayan sence bu şekilde bakarmı?

Yargılarınız da kısmen haklısınız ama ceza aracı olarak cocugumu kullanmam yasak şartları zor onu memnun edemem boşluğunu dolduramam korkusu vardı içimde insan beşer şaşar saglikli düşünmediğim buraya yazdım yaşayan fikir veren olur diye

Şimdi büyük çocuğu verirseniz, küçük olan büyüdüğünde, onu da ister babaları. Asla göndermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…