akil verin lutfen:'(

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba kızlar...sizden yardım istiyorum...ben eşimle aramızdaki eski heyecan gelsin istiyorum ve benim eşim hatalarını asla kabul etmez hep onun dediği yaptığı doğrudur..ev işine bile karışır..ki ikimizde acayip titizizdir ama yinede karışır..bi ara içindekileri yazan bi mektup yaziyim dedim ama etkili olmaz diye vazgectim...cinsel olarak biraz geri duruyim dedim ama erkeği cinsel anlamda cezalandırmayi doğru bulmuyorum..biz eskiden eşimle mutfakta bile biseyler yapardik eşimin elinden pek yemek gelmez ama salata yapardı...suan su icin bile bana emrediyo..ben evde başbaşa tavla oynayalım kitap okuyalım istiyorum.eskisi gibi olalım istiyorum..ama eşim patlamaya hazır bomba gibi sanki..ve ben yoruldum daha yeni evliyiz...tamam borclarimiz var ama bu güzel şeyler yapmamiza mani degil veya eşim bana sürekli sen düzel demesinden bıktım..ben esimle sohbet etmek istiyorum..eskisi gibi mutlu olmak istiyorum..tek yaptığımız pazar günü dışarı çıkıyoruz oda sanki bana sus payı gibi..diken üstünde olmaktan biktim...bana ne olur akıl verin arkadaşlar.belki tam anlatamadim kendimi ama bitkin ve bıkkın durumdayım..

kırılma noktası nerde başladı ajaba

Diğer konumu okuduysaniz bilirsiniz ben eşimin ikinci evliliği ama severem bi evlilk yapmamis tuhaf bi evlilik olmus. Tuhafta olsa benim herşeyi kafama acayio takip onu uzmem bizim kirilma noktamız sanırım...ama ben toparladim artık mutlu olmak istiyorum

ne kadar sürelik evlisiniz ?
malesef birçok erkek böyle
evlendikten sonra
enerji kaybı oluyor nedir
adamlarda bir içigeçmişlik oluşuyor
pes etme
sende bırakırsan
işte o zaman söner o elektrik

ne kadar sürelik evlisiniz ?
malesef birçok erkek böyle
evlendikten sonra
enerji kaybı oluyor nedir
adamlarda bir içigeçmişlik oluşuyor
pes etme
sende bırakırsan
işte o zaman söner o elektrik

Pes etmemeye çalışıyorum ama yoruldum...ve inanın eşimin bu yaşına kadar sevdiği ilk bayanim bu konuda yalan solemediginede eminim beni seviyo...ama bu ilgisizlikten hep bana görevler yuklemesinden sanki bu evlilik yalnızca benim veya tek hata benimmis gibi davranmasindan yoruldum

maddi ımkanınız varsa ıkı ayda bır hafta sonu ıkı gun tatıle gıdın derım ne bılım hafta sonu grupon sehır fırsatı oluyor ya

yoksa erken yasta tukenırsınız

Suan borcumuz var az kaldı biticek..o yüzden suan tatil uzak...ben şimdiden tükenmeye başladım...ben kocami eskisi gibi istiyorum herşeyi benden bekliyor ve ben yoruldum ne yapacağıma dair bi fikrimde yok

off çok zor bi durum canım cidden napılır bu konuda yanlış yönlendirmeyelim bizde seni
evlilik danışmanıyla konuşsan onlar sonucta uzmanı en iyisini bilirleer yönlendirirler

off çok zor bi durum canım cidden napılır bu konuda yanlış yönlendirmeyelim bizde seni
evlilik danışmanıyla konuşsan onlar sonucta uzmanı en iyisini bilirleer yönlendirirler

Cok cok zor hemde..esim danismanada gitmez..ınan suan uzandım bi tv izliyorum bi yatıyorum oflaya puflaya ne yapacağımı bilmeden.ağzımdan tek çıkan yoruldum:'(mutlu olmak istiyorum sadece

Cok cok zor hemde..esim danismanada gitmez..ınan suan uzandım bi tv izliyorum bi yatıyorum oflaya puflaya ne yapacağımı bilmeden.ağzımdan tek çıkan yoruldum:'(mutlu olmak istiyorum sadece

benim de aynı senin eşinin yapısında bi erkek arkim vardı Ben hemen pes ettim, ayrıldık ve şuan hala onu düşünüyorum keşke biraz mücadele etseydim diyorum o durumdayken insan gerçekten sağlıklı düşünemiyor büyük bi duygusal boşluk içinde kalıyoruz. Şu an sana sadece kolayca pes etmemeni, seviyorsan mücadele etmeni ama bunu kesinlikle kendini yorarak değil de kendinden emin şekilde yapmanı söyleyebilirim.

Eğer evlilik danışmanları ikinizi de çağırıosa o gitmezse sen gidip ilk etapta bi psikolojik destek alsan psikologtan falan rahatlatır bu seni eminim. Eşine de bahsetme ilk etapta olmaz mı ki öyle?

Son düzenleme:

Keşke sende pes etmeseydin canım...ben etmemeye çalışıyorum..suan düşündüm bütün duygularimi anlatan bi mektup yaziyim eşime diyorum..ben korkuyorum bu evliliğe inancımı yitirmekten eşimi cok severken ve sevilirken bu sebeplerden ötürü evliliğimin başında yilmaktan..
Pskologa zaten gidicem canım ihtiyacım var.

git dertleş bazen tanımadıgın birine herşeyi anlatmak daha iyi gelebiliyor :) hatta günlük tarzı bişi de tutmuosan yazabllirsin.

git dertleş bazen tanımadıgın birine herşeyi anlatmak daha iyi gelebiliyor :) hatta günlük tarzı bişi de tutmuosan yazabllirsin.

Bende tam günlük yazmayı düşünüyordum bundan sonra yazicam...peki sence mektup yazsam mi eşime canım konusarakta olmuyo cunku veya be yapsam

Ne zamandan beri böyle ki?
Bir gerçek var hiç bir şey ilk günkü gibi muhafaza eidlmiyor ama bu demek değildir ki bağlar kopacak. Belli bir olay mı var bunların başlangıcı için?

canm uzuldum kac aylık ewlısın ben 9 aylık ewlıyım benm esımde bana karsı ole ılla senınle ılgılenmıyo dye senı sewmıyo yada senden uzaklasıyo anlamına gelmez ama bı kadının ılgıye ıhtyacı var bunu kendımden bılıyorum erkekler neden bole yapar bnde anlamadm suanda o ılgısızlıgı yüzünden ayrı yasıyruz ve ben mahkemeye werdm hala ılgısız ama sadece sewdgını soluyo sewmek deıl mutlu huzurlu gecnmek onemlı

Ne zamandan beri böyle ki?
Bir gerçek var hiç bir şey ilk günkü gibi muhafaza eidlmiyor ama bu demek değildir ki bağlar kopacak. Belli bir olay mı var bunların başlangıcı için?

İlk başlarda benim acayip takıntılı halim başlangıcı ama ben duzeldim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…