akil verin lutfen:'(

inş. mutlu olursun canm benm ama onun ıcın hazrlık yaptığını ona hıssettr onun ıcın basbasa oldgunda gıyın makyaj yap ben ole yapıyodum hoşuna gdyodu

Bende yapiyorum canım geçen suslendim makyaj yaptım karşıladım akşam oda mutlu oluyor..ama dedigim gibi canım ilgisiz ve ben mutsuzum

İnsallah duzelmistir canim durumun. Ancak bu yasadigin sadece senin degil bence cogu evliligin sorunu. Cunku evlenmeden once iki tarafin da kavusma istedigi oluyor. Bir nevi elde etme duygusu hatta. Evlenip ayni evde yasamaya baslayinca tum istekler yerine gelmis, ozlem hasret duygulari ortadan kalkmis, maddi durumun ne kadar iyi olursa olsun gecim derdi, is sıkıntisi, hatta ailelerin istekleri ve yorucu hayat gerceklerleri on plana cikmis oluyor. Yani tam tabirle buyu bozuluyor. Dedigim gibi yalniz degilsin. Ancak ben bu gibi durumlarda tek tarafin ödün vererek evliligi kurtarma cabasina girmesinden yana degilim. Cunku, bir taraf ne kadar ödün verirse diger taraf karsi taraftan o derece fazla beklenti icine giriyor. O yuzden ödün sinirini iyi belirlemeli ve biraz umursamaz olmali insan. Sayfalarca mektup yazsan ya da saatlerce esinle konussan anlatmak istediklerini tam olarak anlayacagini sanmiyoum ki beyin yapilarimiz onlarla cok farkli. Bence boyle bir durumda esine kisa cumleler kurarak beklentini, onun karsilayamadigi isteklerini ve bu durumun devam etmesi durumunda gireceginiz yolu bir kere anlatmaya devam etmeli insan. Anlayip duzelmeye calisirsa mutlu bir hayat devam eder birlikte. Yok israrla anlamayip ödünleri senden beklerse hep, zaten ne derece mutlu olabilirsin ki. İyi dusunmeli, pire icin yorgan yakmamali insan elbet, ancak önce sen degerini bilip ona gore hareket edersen karsi tarafin seni incitmesi o derece zor oluyor bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Doğru diyorsun canım büyü bozuluyor bende mektup yerine biraz kendimi çekmeyi deneyeceğim fazla konuşmamayı dusunuyrm ağzının içine bakiyodum biraz cekiiyim kendimi en iyisi o aşkım demeye acizse bende acizim ben gerçekten cok fazla taviz veriyorum oda daha fazlasıni istiyor.kendimce düzelmek içün çözüm ariyorum

Stres atacak şeyler yapın küçük kaçamak tatiller olabilir, anlattığın çok kısa eşin nasıl biri bilemedim ama dikkat etsen biraz mesela aranız düzelmez mi illa ki eşinin zaafını bilirsin kullan onu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan tatil falan zor bi kaç ay borcumuz var ve her ay baya yüksek bi miktar ödüyor...yani ben cilve deseniz onuda yapıyorum ama bilemedim br yapayım fikir verirmisiniz..eşim utangactir böyle romantik şeylerde utanir karakter olarak da acayip inat ve doktor sadece onun dediği doğrudur

Suan borcumuz var az kaldı biticek..o yüzden suan tatil uzak...ben şimdiden tükenmeye başladım...ben kocami eskisi gibi istiyorum herşeyi benden bekliyor ve ben yoruldum ne yapacağıma dair bi fikrimde yok

ananem derdi aynı yatağa girmedikçe tanıyamazsın ,,,,öncesindede bi zaman gecırmıssınıgınız var mı yanı şöyle olursa tepkisi budur vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…