akil verin lutfen:'(

Sevmiyo diye düşünmüyorum ama cok ilgisiz ben bazen ondan ilgi bekliyorum sevgi göstergesi bekliyorum ama bi aşkım demeye aciz oldu artık:'(dediğin gibi canım huzurlu geçinmek cok cok önemli bende evleneli bir yıl Olucak

gerçekten ole ben bzen dyodum ona ılgılen benle cocukmusun sen senınle ılgılencem dyodu ama sonumuza bak ne oldu ((

maddi olarak sıkıntılar var demişsin ya erkekler bunu bizim taktığımızdan daha çok kafaya takıyor, sen de büyük ihtimal depresyondasın, biraz canlan kendine gel sen heyecan katmak için bir şeyler yap belki düzelir.

gerçekten ole ben bzen dyodum ona ılgılen benle cocukmusun sen senınle ılgılencem dyodu ama sonumuza bak ne oldu ((

Bende sonumuzun kötü olmasından korkuyorum...banada oyle diyo sen cocukmusun hatta bana geçen gün dedim kibana neden oönceki gibi değilsin bana neden artık seviyorum bile demiyosun dedim bana verdiği cevap zamanı var solerim..

Bende tam günlük yazmayı düşünüyordum bundan sonra yazicam...peki sence mektup yazsam mi eşime canım konusarakta olmuyo cunku veya be yapsam

hmm bence dur hemen yazma. Önce sevdiği yemekleri yap romantik bi yemek hafif müzik o tarz şeylerden dene seksi kıyafetler hayalgücüm böyle benim idare et canım

Farkındayım eşimin fazla taktiğinin ama borçlar bana soguk olmasını veya beni böyle hanesini gerektirmiyor..mesela neler yapabilirim heycan katmak icin fikir verebilir misin

ahh canm ahh inş. ıyı olursun bak bugun ayrılıgımzın tam 1 buçuk ay oldu bugun mahkeme kâğıdım geldı otekı ay mahkemem war bole yapmaları ayrılığa neden oluyo uzulme cnm yas kaçtı?

hmm bence dur hemen yazma. Önce sevdiği yemekleri yap romantik bi yemek hafif müzik o tarz şeylerden dene seksi kıyafetler hayalgücüm böyle benim idare et canım

dün gece güzelce yemek yedik sonra baktım yine ruhsuz kalktım dus aldım bornozla odaya geldim yatalim ya artık dedim gittim yattım çıplak olarak sonrasi malum zaten ama ben o anda bile onu mutlu eficek cümleler soluyodum onda oda yok..ya bende bi kadınım.:'(

ahh canm ahh inş. ıyı olursun bak bugun ayrılıgımzın tam 1 buçuk ay oldu bugun mahkeme kâğıdım geldı otekı ay mahkemem war bole yapmaları ayrılığa neden oluyo uzulme cnm yas kaçtı?

Cok üzüldüm canım ya barışma ihtimaliniz yok mu..tek sebebiniz ilgisizlik mi?? Benim yaş 21..senin

Canım ya yapısı öyleyse değiştiremezsin yapısı mı öyle???

19 yasndayım o benden 10 yas buyuk canm ama o bırazda annecıydı annesı ne derse o oluyodu ezdırıyodu benı ayrı ewmız yoktu aılesı yüzünden ılgısızlık falan anlıcagın

Anneci olması zor eşler aile ve eş arasındaki dengeyi sağlamalı canım senin işin gerçekten cok cok zormus...ama bi yuva kolay kurulmuyor ınş düzelirsin

Anneci olması zor eşler aile ve eş arasındaki dengeyi sağlamalı canım senin işin gerçekten cok cok zormus...ama bi yuva kolay kurulmuyor ınş düzelirsin

aynen ole bakalım ne olcak benı de arıyo barsmak ıcın bende ayrı ew tut dyrum olur gelırım ama annenın yanına asla gelmem dyrum annesının yüzüne 4 ay once kürtaj oldum

Canım ya yapısı öyleyse değiştiremezsin yapısı mı öyle???

Degildi suan dusunuyirum bi ara bekarken ben ona canım bile demedigimde üzülürdu cok romantik değildi ama en aazından msj atarken aşkım canım derdim suan bana msj attığında acaba askerlik arkadaşımı saniyo beni diyorum..inan ben ondan sadece ilgi ve güzel anlar istiyorum su günler birdaha gelmez daha yeni evliyiz basbasayiz yarın öbür gün çocuk olunca zaten bu başbaşa anlarimizi aricaz

aynen ole bakalım ne olcak benı de arıyo barsmak ıcın bende ayrı ew tut dyrum olur gelırım ama annenın yanına asla gelmem dyrum annesının yüzüne 4 ay once kürtaj oldum

Ayrı ev olmadan gitme canım ne demek ya kv yüzünden kürtaj olmak..artık koçan evli biadam bunun bilincine varsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…