- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
canm uzuldum kac aylık ewlısın ben 9 aylık ewlıyım benm esımde bana karsı ole ılla senınle ılgılenmıyo dye senı sewmıyo yada senden uzaklasıyo anlamına gelmez ama bı kadının ılgıye ıhtyacı var bunu kendımden bılıyorum erkekler neden bole yapar bnde anlamadm suanda o ılgısızlıgı yüzünden ayrı yasıyruz ve ben mahkemeye werdm hala ılgısız ama sadece sewdgını soluyo sewmek deıl mutlu huzurlu gecnmek onemlı
Sevmiyo diye düşünmüyorum ama cok ilgisiz ben bazen ondan ilgi bekliyorum sevgi göstergesi bekliyorum ama bi aşkım demeye aciz oldu artık:'(dediğin gibi canım huzurlu geçinmek cok cok önemli bende evleneli bir yıl Olucak
gerçekten ole ben bzen dyodum ona ılgılen benle cocukmusun sen senınle ılgılencem dyodu ama sonumuza bak ne oldu((
Bende tam günlük yazmayı düşünüyordum bundan sonra yazicam...peki sence mektup yazsam mi eşime canım konusarakta olmuyo cunku veya be yapsam
maddi olarak sıkıntılar var demişsin ya erkekler bunu bizim taktığımızdan daha çok kafaya takıyor, sen de büyük ihtimal depresyondasın, biraz canlan kendine gel sen heyecan katmak için bir şeyler yap belki düzelir.
Bende sonumuzun kötü olmasından korkuyorum...banada oyle diyo sen cocukmusun hatta bana geçen gün dedim kibana neden oönceki gibi değilsin bana neden artık seviyorum bile demiyosun dedim bana verdiği cevap zamanı var solerim..
hmm bence dur hemen yazma. Önce sevdiği yemekleri yap romantik bi yemek hafif müzik o tarz şeylerden dene seksi kıyafetler hayalgücüm böyle benim idare et canım
ahh canm ahh inş. ıyı olursun bak bugun ayrılıgımzın tam 1 buçuk ay oldu bugun mahkeme kâğıdım geldı otekı ay mahkemem war bole yapmaları ayrılığa neden oluyo uzulme cnm yas kaçtı?
Cok üzüldüm canım ya barışma ihtimaliniz yok mu..tek sebebiniz ilgisizlik mi?? Benim yaş 21..senin
dün gece güzelce yemek yedik sonra baktım yine ruhsuz kalktım dus aldım bornozla odaya geldim yatalim ya artık dedim gittim yattım çıplak olarak sonrasi malum zaten ama ben o anda bile onu mutlu eficek cümleler soluyodum onda oda yok..ya bende bi kadınım.:'(
19 yasndayım o benden 10 yas buyuk canm ama o bırazda annecıydı annesı ne derse o oluyodu ezdırıyodu benı ayrı ewmız yoktu aılesı yüzünden ılgısızlık falan anlıcagın
Anneci olması zor eşler aile ve eş arasındaki dengeyi sağlamalı canım senin işin gerçekten cok cok zormus...ama bi yuva kolay kurulmuyor ınş düzelirsin
Canım ya yapısı öyleyse değiştiremezsinyapısı mı öyle???
aynen ole bakalım ne olcak benı de arıyo barsmak ıcın bende ayrı ew tut dyrum olur gelırım ama annenın yanına asla gelmem dyrum annesının yüzüne 4 ay once kürtaj oldum
Ayrı ev olmadan gitme canım ne demek ya kv yüzünden kürtaj olmak..artık koçan evli biadam bunun bilincine varsin
ewet onun yüzünden ılk bebegmı aldrdım 9 ay burnumdan getrdıler ayrı ew olmadan gtmcem zaten.senın ayrı ew mi
Benim ayrı cok şükür..ailesiyle bi sıkıntım yok beni severler bense onları severim..ben uzun bi süre cocuk doğurmayı düşünmüyorum
aman korunun zaten ben hemen kaldım çocuk cok ıstıyoduk ama sonumuzu goremedık yanı oyuzden aldrdık 4 ay oldu(
:'( ınş yeniden toparlanıp mutlu olursunuz canım..ins bende sorunumu halledip mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?