Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim kayınpederimle çok iyi anlaşıyorduk seviyordum onu taki 6 ay öncesine kadar biz eşimle asgari ücretle geçiniyoruz küçük bi yerdeyiz kiradayız kayınpederim emekli ve kamyonu var çalışıyor 2 tane bekar kızları var 1 de evli kızı var eşim tek erkek kayınpederim kayınvalidem beraber oturmak istediler bizimle bize sordular bende istemediğimi söyledm sadece ağzımdan çıkan kelime bu ben gerçekten sonunda pişman olacağımı bldiğm içn olmaz dedim eşim istiyordu ama ben isstemediğim için oda benden yana oldu benm istemememin sebebi eşimin annesiyle kızkardeşleri ile tamamen zıt karakterde olmam eşim bile kayınvalidemin hareketlerinden rahatsız olur ne zaman nerde nasıl davranacağını bilmez telefonda erkek arkadaşlerı var onlşarla konuşur ona göre yanlız arkadaş kardeşleride karşılarındakini kırarmıyım diye düşünmez herşeyi pat diye yapıştırırlar saygı yoktur kayınpederim iyidir ama ayakta uyutulan birisi ben bu sözü dedğimden beri kayınpederim benm yanıma ne geliyo ne de arayıp soruyo benm özür dlemem gerekyomuş öyle dyomuş kayınvalideme bende ben özür dileyecek birşey yapmadım yapsaydım şimdiye kadar özür dilerdm dedm o da olsun suyuna gidiver ded arkamızdan oğlunu karısının ağzına bakıyo diyormuş bize yaşlanıncada bakmazlar onlar diyormuş halbuki ağzımdan çıkan tek kelime olmaz yemin ederim tek bi olumsuz şey söylemedim şimdi kızı evlenmeyi düşünüyo kayınvalidem kaynananla oturmmayı düşünmüüyorsun demi diyo kızına yapamazsın diyo gelde deli olma kayınpederim kayınvalidemi kapımızın önüne kadar bıraktı eve girmedi 6 aydırda girmiyo ondan önce aramız baba kız gibiydi ama yanılmışım insanın kendi babasının yerini kimse tutmazmış şimdi ben özür dilemelimiyim bi hatam varmı siz söyleyın ben işin içinden çıkamıyorm eşim özür dilyver ne olacak diyo ben şimdi özür dilersem niye dileyeceğim anlamıyorm bi hatam yokki onlara gitmek istemiyorm bu yüzden gitmiyormda zaten ama eşim için gtmem gerekiyo gittiğimde nasıl davranmalıyım bilmiyorm geriliyorm