- 18 Haziran 2016
- 107
- 24
- 13
- Konu Sahibi corcialord
-
Şöyle bir durumda var biz doğulu bir aileyiz ve de ben iyi bir bölümde okuyorum meslek farkınıda sorun ediyorlar mesleğinin asker oluşunudasadece bu yüzden mi istemiyorlar
Şöyle bir durumda var biz doğulu bir aileyiz ve de ben iyi bir bölümde okuyorum meslek farkınıda sorun ediyorlar mesleğinin asker oluşunuda
Sürekli tayini olcak bir sınıfta değil.24 26Surekli tayin olur, aileden uzak kalirsin diye mi? Yaslar kac?
Şöyle bir durumda var biz doğulu bir aileyiz ve de ben iyi bir bölümde okuyorum meslek farkınıda sorun ediyorlar mesleğinin asker oluşunuda
Erkek arkadaşm aksine destek olur motive eder beni.Kendini geliştirmiş özgüvenli birihakikaten sorun olabilir de. sevgiliniz sizin mevkinizi kaldırabilecek özgüvene sahip mi mesela. çoğu erkek bunu kaldıramayıp hazımsızlık yapar. aileniz bunu düşünmüş olabilir ki haklılar.
Korkulari neyse onun uzerine emin olmalarini saglamaya calis. Stresli olur, seni uzer mi diyorlar?Sürekli tayini olcak bir sınıfta değil.24 26
Genel olarak dedğiniz gibi ama erkeğin yapısına görede değişmiyor mu durumAilen hakli olabilir. Sen yukseldikce sindiremeyebilir, senin daha iyi egitimli olsuunu zaman gectikce sindiremeyebilir....kadinin erkekten onde oldugu iliskilerde kadin dert etmese bile erkek sindiremeyip problem cikarabiliyor.
Erkek arkadaşm aksine destek olur motive eder beni.Kendini geliştirmiş özgüvenli biri
Genel olarak dedğiniz gibi ama erkeğin yapısına görede değişmiyor mu durum
4 senedir birlikteyiz onu yeterince tanıdığımı düşünüyorum ama evlenince herkeste illa bir değişme olur tabi evlilik farklı bir durum kestiremeyiz ne olacağınıtabi şimdi canım cicim zamanları olduğu için öyle görünüyor da olabilir. evlenince işler değişiyor. her zaman aşık bir adam göremeyebilirsin. o zaman egolar devreye giriyor işte. bence iyi düşün. tabiki tek kriter bu olamaz. aynı statüde biriyle de mutsuz olabilirsin ama bu alacağın da ciddi bir risk sonuçta. çok iyi tanıyıp bilmeden ailenin karşısına çıkarma derim.
4 senedir birlikteyiz onu yeterince tanıdığımı düşünüyorum ama evlenince herkeste illa bir değişme olur tabi evlilik farklı bir durum kestiremeyiz ne olacağını
Asker polislik mesleğine pek iyi bakmıyorlar.Stresli bir mesleği var diye bide ben iyi bir bölümde okuyorum diye vs vs. Arkadaşımla tanıştırabilcek miyim derken anlamadım son cümleyiKorkulari neyse onun uzerine emin olmalarini saglamaya calis. Stresli olur, seni uzer mi diyorlar?
Arkadisinla tanistirabilecek misin en azindan?
Yani erkek arkadasinizi tanima firsatlari oldu mu? Olmadiysa en azindan bir taniyin, ondan sonra karar verin diyebilir misiniz?Asker polislik mesleğine pek iyi bakmıyorlar.Stresli bir mesleği var diye bide ben iyi bir bölümde okuyorum diye vs vs. Arkadaşımla tanıştırabilcek miyim derken anlamadım son cümleyi
Hiç mi farketmediniz kişilik olarak uyuşmadığınızı evlenmeden önceşöyle söylim. ben yedi sekiz yıl kadar flört ettiğim biriyle evlenip ayrıldım. evlendikten sonra aslında kişilik olarak uyuşamadığımızı ve hiç beklemediğim şeylerin aramızda problem olduğunu gördüm. cidden evlilikle flörtün alakası yok. o yüzden iyi düşün. ben o zaman ailemin lafını dinlemedim. arada statü farkı var diye de istememişlerdi. şimdi anlıyorum demek istediklerini ama iş işten geçti tabi. tabi sen aynı şeyleri yaşayacaksın diye bir durum yok. mutlu da olabilirsin. ama ailelerin sözünü de göz ardı etmemek lazım. doğru tespitler yapabiliyorlar fazlasıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?