Akıl verin lütfen:(

corcialord

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
107
24
13
Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi 4 yıllık ilişkim var erkek arkadaşm asker ve ailem onunla evlenmeme ısrarla karşı çıkıyor napmalıyım ben onu çok seviyorum ailemde asker diye istemiyor

Şöyle bir durumda var biz doğulu bir aileyiz ve de ben iyi bir bölümde okuyorum meslek farkınıda sorun ediyorlar mesleğinin asker oluşunuda

hakikaten sorun olabilir de. sevgiliniz sizin mevkinizi kaldırabilecek özgüvene sahip mi mesela. çoğu erkek bunu kaldıramayıp hazımsızlık yapar. aileniz bunu düşünmüş olabilir ki haklılar.

hakikaten sorun olabilir de. sevgiliniz sizin mevkinizi kaldırabilecek özgüvene sahip mi mesela. çoğu erkek bunu kaldıramayıp hazımsızlık yapar. aileniz bunu düşünmüş olabilir ki haklılar.
Erkek arkadaşm aksine destek olur motive eder beni.Kendini geliştirmiş özgüvenli biri

Şöyle bir durumda var biz doğulu bir aileyiz ve de ben iyi bir bölümde okuyorum meslek farkınıda sorun ediyorlar mesleğinin asker oluşunuda

Ailen hakli olabilir. Sen yukseldikce sindiremeyebilir, senin daha iyi egitimli olsuunu zaman gectikce sindiremeyebilir....kadinin erkekten onde oldugu iliskilerde kadin dert etmese bile erkek sindiremeyip problem cikarabiliyor.

Ailen hakli olabilir. Sen yukseldikce sindiremeyebilir, senin daha iyi egitimli olsuunu zaman gectikce sindiremeyebilir....kadinin erkekten onde oldugu iliskilerde kadin dert etmese bile erkek sindiremeyip problem cikarabiliyor.
Genel olarak dedğiniz gibi ama erkeğin yapısına görede değişmiyor mu durum

Erkek arkadaşm aksine destek olur motive eder beni.Kendini geliştirmiş özgüvenli biri

tabi şimdi canım cicim zamanları olduğu için öyle görünüyor da olabilir. evlenince işler değişiyor. her zaman aşık bir adam göremeyebilirsin. o zaman egolar devreye giriyor işte. bence iyi düşün. tabiki tek kriter bu olamaz. aynı statüde biriyle de mutsuz olabilirsin ama bu alacağın da ciddi bir risk sonuçta. çok iyi tanıyıp bilmeden ailenin karşısına çıkarma derim.

Genel olarak dedğiniz gibi ama erkeğin yapısına görede değişmiyor mu durum

Degisir tabi , ben de genelleme yaptim zaten :) Senin cocuk genellemeye uyacak diye bir sey yok ama genellemeyi de yabana atma, aklinin bir kosesinde bulunsun diye yazdi insanlar. Sonucta karar verecek olan sensin, iyice gozlemle.

Sana su kadar diyeyim, benim ex askim da doktora yapiyordu, ben de. Kendisi de benden daha basariliydi akademik olarak, benden geride olmamasina ragmen, benim egitimli olmami sindiremiyordu, evde oturan biriyle evlenmek istiyordu. Hem de bu adam Bati Avrupali, kadin-erkek herkesin calistigi bir ulkeden...gerisini sen dusun artik.

4 senedir birlikteyiz onu yeterince tanıdığımı düşünüyorum ama evlenince herkeste illa bir değişme olur tabi evlilik farklı bir durum kestiremeyiz ne olacağını

4 senedir birlikteyiz onu yeterince tanıdığımı düşünüyorum ama evlenince herkeste illa bir değişme olur tabi evlilik farklı bir durum kestiremeyiz ne olacağını

şöyle söylim. ben yedi sekiz yıl kadar flört ettiğim biriyle evlenip ayrıldım. evlendikten sonra aslında kişilik olarak uyuşamadığımızı ve hiç beklemediğim şeylerin aramızda problem olduğunu gördüm. cidden evlilikle flörtün alakası yok. o yüzden iyi düşün. ben o zaman ailemin lafını dinlemedim. arada statü farkı var diye de istememişlerdi. şimdi anlıyorum demek istediklerini ama iş işten geçti tabi. tabi sen aynı şeyleri yaşayacaksın diye bir durum yok. mutlu da olabilirsin. ama ailelerin sözünü de göz ardı etmemek lazım. doğru tespitler yapabiliyorlar fazlasıyla.

Korkulari neyse onun uzerine emin olmalarini saglamaya calis. Stresli olur, seni uzer mi diyorlar?
Arkadisinla tanistirabilecek misin en azindan?
Asker polislik mesleğine pek iyi bakmıyorlar.Stresli bir mesleği var diye bide ben iyi bir bölümde okuyorum diye vs vs. Arkadaşımla tanıştırabilcek miyim derken anlamadım son cümleyi

Asker polislik mesleğine pek iyi bakmıyorlar.Stresli bir mesleği var diye bide ben iyi bir bölümde okuyorum diye vs vs. Arkadaşımla tanıştırabilcek miyim derken anlamadım son cümleyi
Yani erkek arkadasinizi tanima firsatlari oldu mu? Olmadiysa en azindan bir taniyin, ondan sonra karar verin diyebilir misiniz?

Hiç mi farketmediniz kişilik olarak uyuşmadığınızı evlenmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…