Benim 2. Evliliğim ve çok fazla sıkıntılarım var bunaldim artık ne yapsam biseyleri duzeltemiyorum alttan alıp durmaktanda bıktım kendimi bazen nefes alamiyormus gibi hissediyorum kocasına istediği herşeyi yaptıran yönlendirmeyi başaran kadınlar nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına
Malesef o iş kadında değil kocada bitiyor canım. Senin kocada iş yok gibi.
Ayrıca fedakarlık yaptıkça tepene çıkar böyleleri. Kendini ezdirme. Hiç bir şey senden değerli değil.
Konuşuyorum iyide konuştuk kotude konuştuk bir daha bu şekilde tartismayacaz diye karar alıyoruz bir süre iyi gidiyor bir süre sonra yine aynı şeyler yaşanıyor elimize geçen birşey olsa anlayacam sadece canımız sıkılıyor
Benim 2. Evliliğim ve çok fazla sıkıntılarım var bunaldim artık ne yapsam biseyleri duzeltemiyorum alttan alıp durmaktanda bıktım kendimi bazen nefes alamiyormus gibi hissediyorum kocasına istediği herşeyi yaptıran yönlendirmeyi başaran kadınlar nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına
Kaç defa bosanmakta istedim onuda kabul etmiyor ama kendi yaptıklarından da vazgeçmiyor beni kendinden uzaklaştırıyor çok sıkıldım sadece huzurlu yaşamak istiyorum
Yaşlar kaç, ne kadar süredir evlisiniz? Eşinizin ilk evliliği mi?
Bazen oturması zaman alıyor. Hele de yeterince olgun biri değilse, daha da zorlaşıyor.
Canınızı sıkan şeylere biraz somut örnekler verseniz belki ona göre çözüm önerileri alırsınız. Aksi halde Eşinizin karakterini bilmeden hayatın sırrını bulmak biraz zor :)
Eğer sizin ,ikinci kez boşandı dedirtmeyecek yapıda olduğunuzu ve onu çekmek zorunda olduğunuz düşüncenizi biliyorsa , zaten düzelmeyecek.çnkü size ne yaparsa yapsın gitmeyeceğinizi biliyor.bence dur demek yada hayır demeyi bilmek önemli.