Akıl verin Mide bulantısı ne zaman gecer

aykad

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
21
8
6
30
Kafayı yicm artık yemek yemeyi özledim sabah akşam kusmaktan öğürmekten kasmaktan kendimi vücudum agrıyo ne yapacam ben ne yapsam da iyi gelse bilemedim kahvaltılık yemekten ögg geldi akıl verin 10 . haftanın içimdeyiz

12. Haftada geçiyor çoğu zaman. Zencefil iyi geliyor. Bir de limon koklamak. Artı aç kalmak baktın bulantı geliyor hemen bir lokma ekmek ye.

Canim 15.haftadayım. 13 .hafta daha iyiydim. Simdi farkedilir derecede iyilestim. Seni cok iyi anliyorum. Yasayan bilir. Sabir..

Kafayı yicm artık yemek yemeyi özledim sabah akşam kusmaktan öğürmekten kasmaktan kendimi vücudum agrıyo ne yapacam ben ne yapsam da iyi gelse bilemedim kahvaltılık yemekten ögg geldi akıl verin 10 . haftanın içimdeyiz
benim 4. aya girmeden geçmemişti ne çektim be sabah akşam domates ekmek yerdim et ürünleri yumurta tereyağ peynir süt ne varsa aklıma geldikçe çıkarırdım döner konusundan sokakta bayıldığımı bilirim yapacak bişey yok tatlım idare etcen artık bi süre sonra istediğini yersin unutursun bu günleri

Aynı durumdayım leblebiyle çözdüm işi..

Canım 12 den sonra rahatlarsin inş.cekmeyen bilmez Allah yardımcın olsun

Bende de durum ayni cnm hap kullaniyorum biraz bisey cekiyo sayesinde bogazimdan zeytin ekmek yiyorum cogunlukla yemek yemeyi bende cok ozledim oglumda 3 aylikken hafiflemisti bunda nasil olucak bakalim

Geçmiyor benim kızımda hiç geçmedi bunda da hafif ama var malesef :(

Gecmiyo gecmiyo benimkide gecmiyo ooof allahim ekmekle bastiriyorum az ve sık sık yemeye calisiyorum resmen 3 saatte bir atistiriyorum adam gibi yemek yemeyi ozledim :(

9 hafta bitiyor bende çok kötüyüm ne zaman bitecek hiç de bilmiyorum çekiyorum bakalım inşallah çabuk geçer allah yardımcımız olsun canımm seni anlıyorum

canım şimdi düşünüyorumda bende Allahım nezaman geçecek diye ağlıyordum ben okadar çok kusuyordum ki serumlara bağımlı olmuştum 4,5 kilo direk vermiştim
16. haftaya kadar aralıksız kustum iskelete dönmüştüm herkes geçecek bi anda kesilecek diyordu kimseye inanmıyordum sonra bi baktım bi anda kesildi 16. haftadan sonra Allahım sana şükür hatırlamak bile istemiyorum
şimdide 28. haftam bitti yeni saç çıkıyor sanırım bide onun gazı bulantısı başladı ama ilk haftalar gibi değil şükür

1-2 hafta içinde azalmaya sonra geçmeye başlayacak merak etme sana tavsiyem meyve yemeye çalış benim mide bulantımı aşmada meyve çok yardımcı oldu

Meyve falan yiyorum ama yok ilaç fayda etmiyo ilaç içiyom bu sefer bulanıyo ama çıkaramazsamda ölüyom o yüzden ilacı bıraktım 1 haftadır sabah akşam çıkıyor ypck bişeyim yok gerckten 4senedr bekliyorum bu minnagı ama biraz fena bişey oluck

Meyve falan yiyorum ama yok ilaç fayda etmiyo ilaç içiyom bu sefer bulanıyo ama çıkaramazsamda ölüyom o yüzden ilacı bıraktım 1 haftadır sabah akşam çıkıyor ypck bişeyim yok gerckten 4senedr bekliyorum bu minnagı ama biraz fena bişey oluck
valla ben meyveyle toparladım havuç falanda iyi geliyor bak.İlaç vermişti doktor bulantı için ama ben 1 taneden sonra kullanmadım o bana daha kötü geldi yemek falan yiyemiyordum hep meyve yedim sonra zaten yavaş yavaş azalıp kayboldu o bulantılar

canım şimdi düşünüyorumda bende Allahım nezaman geçecek diye ağlıyordum ben okadar çok kusuyordum ki serumlara bağımlı olmuştum 4,5 kilo direk vermiştim
16. haftaya kadar aralıksız kustum iskelete dönmüştüm herkes geçecek bi anda kesilecek diyordu kimseye inanmıyordum sonra bi baktım bi anda kesildi 16. haftadan sonra Allahım sana şükür hatırlamak bile istemiyorum
şimdide 28. haftam bitti yeni saç çıkıyor sanırım bide onun gazı bulantısı başladı ama ilk haftalar gibi değil şükür

Ben de aynı şekilde yaşadım. Ağladığım çok günler oldu ama şükür eskisi gibi değil. 26. haftaya girmek üzereyim hala sabahları kalktığımda oluyor ya da bazı günler..

Back
X