Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 4. aya girmeden geçmemişti ne çektim be sabah akşam domates ekmek yerdim et ürünleri yumurta tereyağ peynir süt ne varsa aklıma geldikçe çıkarırdım döner konusundan sokakta bayıldığımı bilirim yapacak bişey yok tatlım idare etcen artık bi süre sonra istediğini yersin unutursun bu günleriKafayı yicm artık yemek yemeyi özledim sabah akşam kusmaktan öğürmekten kasmaktan kendimi vücudum agrıyo ne yapacam ben ne yapsam da iyi gelse bilemedim kahvaltılık yemekten ögg geldi akıl verin 10 . haftanın içimdeyiz
Kafayı yicm artık yemek yemeyi özledim sabah akşam kusmaktan öğürmekten kasmaktan kendimi vücudum agrıyo ne yapacam ben ne yapsam da iyi gelse bilemedim kahvaltılık yemekten ögg geldi akıl verin 10 . haftanın içimdeyiz
valla ben meyveyle toparladım havuç falanda iyi geliyor bak.İlaç vermişti doktor bulantı için ama ben 1 taneden sonra kullanmadım o bana daha kötü geldi yemek falan yiyemiyordum hep meyve yedim sonra zaten yavaş yavaş azalıp kayboldu o bulantılarMeyve falan yiyorum ama yok ilaç fayda etmiyo ilaç içiyom bu sefer bulanıyo ama çıkaramazsamda ölüyom o yüzden ilacı bıraktım 1 haftadır sabah akşam çıkıyor ypck bişeyim yok gerckten 4senedr bekliyorum bu minnagı ama biraz fena bişey oluck