- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
İsmi de beybi umutları.Bu hikaye neden hiç şaşmıyor ya? Tavşan gibi sürekli üreyen, erken evlenen çiftlerde koca neden hep madde kullanıyor? 7 aylık hamile halinle sigara içmen korkunç. Daha diğer 2 aylıkken hamile kalmışsın bir de. Yaş da eminim 20 falandır en fazla. Madde bağımlısı kocadan ayrılman lazım normalde ama şimdi çocuklarım ne olacak falan dersin. Boşverrr üremeye devam.
Valla ne yapan soyleyim topiki gorup uyenin adina bakinca dedim herhalde cocugu olmayan bir kadinin uzuntusunu okuyacagim, icinden tavsan gibi ureyen bagimli cift cikti, şoktayım.Devamı gelecek anlaşılan
Hamileyken sıgara içmek esrar kullanmaktan dahamı iyi?2 yili doldurcaz 3 yıla gircez evli olali yeminim olsun ki bir kere bile eşimin ceplerini kontrol etmedim. Dün gece başıma gelenden sinra keşke daha önce kontrol etseydim diyorum. Ben dun gece eşimin montunun cebinden sigara almak istedim sigara paketinin içinden kağıda sarılmış bi şekilde esrar buldum. Hayatimin şokunu yaşadım dünyam başıma yıkıldı asla ama asla beklemiyordum. 7 aylik hamileyim ellerinizden öpsün 9 aylik da bi oğlum var. Kalakaldım yardım edin akil verin. Eşim esasında iyi bi insan çevresinde ki herkes sever onu yani ticaret yapıyor. Yani ara sıra elbette tartışmamız oldu. Ama evliliğimiz hani genel olarak şuan toparlanmışti iyi gidiyorduk. Bunu hiç beklemiyordum. Çok kötüyüm
Cidden ikisi de bağımlı. 7 aylıkken sigara içen birinin madde içenden bir farkı yok gözümde.Valla ne yapan soyleyim topiki gorup uyenin adina bakinca dedim herhalde cocugu olmayan bir kadinin uzuntusunu okuyacagim, icinden tavsan gibi ureyen bagimli cift cikti, şoktayım.
Boyle topik sahiplerinin eski mesajlarini ozellikle okumuyorum ben, psikoloji falan bırakmıyorlar. Su an muhtemelen sigarasini yakmis elleri titreyerek balkonda icerken burayi okuyordur. (Bak iyi niyetliyim balkonda dedim)Diğer sorunuzda eşimle boşanma sürecindeyim ama hamile kaldım yazmışsınız. Ben anlamıyorum biz az bi şey kavga etsek midem almıyor benim uzun bi süre, siz boşanma sürecindeyken hem de daha lohusalığınız bitmeden nasıl seviştiniz de hamile kaldınız, hele de 7 aylık bebeyle sigara içerken ben anlamadım.
Neyse banane.
Boşanacakmışsınız zaten neden bu kadar yıkıldınız? Bu adam eğilip kadınların g*tüne bakmıyor muydu etek altından? Esrar mı tek sorun?
Vereceğimiz akıl ulaşması gereken yere ulaşacakmış gibi birde akıl istiyor :):) cok tuhaf cidden.Evde bir bebek var, hamile anne sigara içiyor. Baba esrarkeş. Valla çocuk yapma ehliyeti gelmeli artık olmuyor böyle. Benim içim kurudu bu çocuklara üzülmekten.
Akıl bünyeyi terk etmiş haberi yok konu sahibinin.Vereceğimiz akıl ulaşması gereken yere ulaşacakmış gibi birde akıl istiyor :):) cok tuhaf cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?