- 13 Kasım 2020
- 8
- 3
- 1
- Konu Sahibi masumbayan
-
Sigara içmeyen birini bulun.Merhabalar
Kızları nişanlım dan sigarayi bırakmasını istiyorum 2 yıldır beraberiz ve hep destek oldum bir keresinde denedi bıraktı ama tekrar basladi simdi yine birakmayi denedi bırakamadi istediginde yapmıştı aslinda ama ben sigara kullanmiyorum bu yuzden onu anlayamiyorum sigara içtiği için kokusundan tiksiniyorum bazen öpmek bile istemiyorum elleri agzi sigara kokuyor sizce ne yapmaliyim baski yapip birakmasi icin destek mi olmaliyim yoksa birakayim icsin mi gerçekten benim icin buyuk sorun olmaya basladi bu konu
Kesinlikle oyle ben onu anlayamiyorum oda beni anlamiyor ama sanki bu konuyu inatmi yaptim sürekli birak bırak demekle seytan diyir bırak icsin ama sonra ben yine rahatsiz olucamSigara konusunda çok netim. Sigara içenle içmeyen sevgili olmamalı. Sigara ile sizin aranızda bir seçim yapsın.
Hahah şu dayatmayla biri bana gelse yolun açık olsun derim valla. Sigaraya sevdiğim insandan fazla değer verdiğim için değil gereksiz kıyaslamalara girdiği için. Çok saçma.Sigara konusunda çok netim. Sigara içenle içmeyen sevgili olmamalı. Sigara ile sizin aranızda bir seçim yapsın.
Çok da güzel olur. Sigara içen biriyle yıllarını boşa harcamamış olur.Hahah şu dayatmayla biri bana gelse yolun açık olsun derim valla. Sigaraya sevdiğim insandan fazla değer verdiğim için değil gereksiz kıyaslamalara girdiği için. Çok saçma.
Konu sahibi bu tavırla elde edeceğiniz tek şey köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen bi adam olur. Evlendikten sonra söz vermişti ama tekrar başladı diye konu açarsınız.
Ben de onu dedim. Sigara içmeyen birini bulsun madem sigara içene bıraktırmaya çalışmak yerine. Bırakmaz çünkü.Çok da güzel olur. Sigara içen biriyle yıllarını boşa harcamamış olur.
Sigarayı bırakmayacaksa ayrılsınlar, kızın içi kötü oluyormuş, öpmek istemiyormuş. İleride aynı evde yaşayacaklar evlenirlerse, bir de pasif içicilik nedeniyle hasta olma riski artacak konu sahibinin.
Evet sigara içmiyorsa sigara içmeyen birini tercih etcek. P.S : Sigara içmiyorum ailemde kimse içmiyor ama eşim içiyor hiçte bırakmamış şimdiye kadar. Hiç baskı yapmadım. Bebeğimiz olacak vicdanına bırakıyorum. Şu sıralar sigara bırakmakla ilgili araştırmalara kendi isteğiyle girmiş. Bakalım başarılı olacak mı.Hahah şu dayatmayla biri bana gelse yolun açık olsun derim valla. Sigaraya sevdiğim insandan fazla değer verdiğim için değil gereksiz kıyaslamalara girdiği için. Çok saçma.
Konu sahibi bu tavırla elde edeceğiniz tek şey köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen bi adam olur. Evlendikten sonra söz vermişti ama tekrar başladı diye konu açarsınız.
Merhabalar
Kızları nişanlım dan sigarayi bırakmasını istiyorum 2 yıldır beraberiz ve hep destek oldum bir keresinde denedi bıraktı ama tekrar basladi simdi yine birakmayi denedi bırakamadi istediginde yapmıştı aslinda ama ben sigara kullanmiyorum bu yuzden onu anlayamiyorum sigara içtiği için kokusundan tiksiniyorum bazen öpmek bile istemiyorum elleri agzi sigara kokuyor sizce ne yapmaliyim baski yapip birakmasi icin destek mi olmaliyim yoksa birakayim icsin mi gerçekten benim icin buyuk sorun olmaya basladi bu konu
Çok da güzel olur. Sigara içen biriyle yıllarını boşa harcamamış olur.
Sigarayı bırakmayacaksa ayrılsınlar, kızın içi kötü oluyormuş, öpmek istemiyormuş. İleride aynı evde yaşayacaklar evlenirlerse, bir de pasif içicilik nedeniyle hasta olma riski artacak konu sahibinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?