Akıl verin ne yapmaliyim

masumbayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
8
3
1
Merhabalar
Kızları nişanlım dan sigarayi bırakmasını istiyorum 2 yıldır beraberiz ve hep destek oldum bir keresinde denedi bıraktı ama tekrar basladi simdi yine birakmayi denedi bırakamadi istediginde yapmıştı aslinda ama ben sigara kullanmiyorum bu yuzden onu anlayamiyorum sigara içtiği için kokusundan tiksiniyorum bazen öpmek bile istemiyorum elleri agzi sigara kokuyor sizce ne yapmaliyim baski yapip birakmasi icin destek mi olmaliyim yoksa birakayim icsin mi gerçekten benim icin buyuk sorun olmaya basladi bu konu

Siz baskı yaptıkça sigara içme arzusunu tetikliyorsunuz. Eminim o da bırakmak istiyordur sonuçta zararlı olduğunu biliyor. Ben ve annem hic sigara içmedik. Babam içerdi. Sağlık prb ı ile bırakmak zorunda kaldı. Biz de çok rahatsız oluyorduk. Hem kokudan, hem ona verdiği zarardan. Bu konu hakkında konuşun, ona destek vereceğinizi söyleyin, yardım alsın. Arada siz yeniden baskı yapmayın. Uzun süreli kullanıcı ise bırakması güç olabilir. Zaman verin.

Sigara içmeyen birini bulun.

Sigara vb. bağımlılıklar başkalarının isteği ile çözülebilecek şeyler değil. Söz de verse, yemin de etse bırakmak istemediği sürece bırakmayacak.

Ben olsam karışmazdım. Çocuk falan olur belki ondan sonra bırak denilebilir ama bu noktada bir şey demezdim.

Sigara konusunda çok netim. Sigara içenle içmeyen sevgili olmamalı. Sigara ile sizin aranızda bir seçim yapsın.
Kesinlikle oyle ben onu anlayamiyorum oda beni anlamiyor ama sanki bu konuyu inatmi yaptim sürekli birak bırak demekle seytan diyir bırak icsin ama sonra ben yine rahatsiz olucam

Sigara konusunda çok netim. Sigara içenle içmeyen sevgili olmamalı. Sigara ile sizin aranızda bir seçim yapsın.
Hahah şu dayatmayla biri bana gelse yolun açık olsun derim valla. Sigaraya sevdiğim insandan fazla değer verdiğim için değil gereksiz kıyaslamalara girdiği için. Çok saçma.

Konu sahibi bu tavırla elde edeceğiniz tek şey köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen bi adam olur. Evlendikten sonra söz vermişti ama tekrar başladı diye konu açarsınız.

Çok da güzel olur. Sigara içen biriyle yıllarını boşa harcamamış olur.

Sigarayı bırakmayacaksa ayrılsınlar, kızın içi kötü oluyormuş, öpmek istemiyormuş. İleride aynı evde yaşayacaklar evlenirlerse, bir de pasif içicilik nedeniyle hasta olma riski artacak konu sahibinin.

Ben de onu dedim. Sigara içmeyen birini bulsun madem sigara içene bıraktırmaya çalışmak yerine. Bırakmaz çünkü.

Evet sigara içmiyorsa sigara içmeyen birini tercih etcek. P.S : Sigara içmiyorum ailemde kimse içmiyor ama eşim içiyor hiçte bırakmamış şimdiye kadar. Hiç baskı yapmadım. Bebeğimiz olacak vicdanına bırakıyorum. Şu sıralar sigara bırakmakla ilgili araştırmalara kendi isteğiyle girmiş. Bakalım başarılı olacak mı.

Ona ağız solüsyonu alIn. Sürekli gargara yapsın.

Madem sigaradan vazgeçmiyor siz de bırak demeyin ama her sigaradan sonra ellerini yıkatın, dişlerini fırçalatın aksi halde seni öpemem deyin. Üstüne başına parfüm falan sıksın sürekli. Nefesini ferahlatıcı şekerler sakızlar kullansın. Bunlar için diretebilirseniz belki uğraşmaktan sıkılır ve sigara problemini çözmeye karar verir. Sonuçta kimse sevgilisi/nişanşısı/eşi kendisinden tiksinsin istemez.

Sigara icmeyen erkek vardir illa ki,onlardan bulun
Sagligin icin biraksan iyi olur deyin ama baski kiyamet hos degil tam tersine itici

Kimse bir başkası istiyor diye bağımlılıktan vazgeçemiyor. Ben anneme bıraktıramıyorum evlat olarak, çok üzülüyorum içim parçalanıyor ama asla bir etkim yok.
Ben kullanmıyorum, kullanan biriyle de beraber olamazdım. O kokuyla yatağa giren bir adamı düşünemiyorum. Siz de ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.

Sımdı sız onun ıcın baslayamıyorsanız onun da sızın ıcın bırakmasını beklememekle baslayın ıse. O oyle benı sevseydı bırakırdı olayı tamamen hikaye. Bunun kıyası olmaz. Ben mi sigara mı çok sacma. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Bagımlılıgını sevgıyle sınarsanız arada huzursuzluktan baska bırsey olmaz. Mesela ben içiyordum ve bunu kimse için bırakmadım. Gebeliklerimde bıraktım. Bu zorlamayla olacak iş değil çünkü

İyi de bu 2senesini harcamadan önce düşünülmesi gereken bir detay değil mi? 2 sene içi kötü olmadı, öptü sorun olmadı da bir anda mı rahatsız etti? Bırakmayacaksa ayrılsınlar ne demek bu adam bugün mü başladı sigaraya? Madem öyle adamı 2 sene oyalayan, yıllarını boşa harcatan konu sahibi en başından beri adam içiyormuş. Bunu bilerek sevgili olup sonra ya sigara ya ben kıyasına girmek komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…