• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin ne yapmaliyim

Bırakmaz, zorlamayın.
Kimseye istemediği bir seyi yaptıramazsiniz
Bana da yillar önce erkek arkadasim "sen sigaradan rahatsiz oluyorsun ben bunu senin icin bırakacağım " diye soz vermişti ama caba bile göstermedi. Ben de ona benim.icin değil, kendin icin birak istiyorsan demistim. Ayrıldıktan sonra yine icmeye devam etmisti :)

sigara içenlerin çoğu kendi istediği halde bırakamıyor, sanmamki başkası için bırakabilsinler. benim eşim defalarca denedi, çok uzun süre içmediği oldu ama döndü dolaştı başladı yine. ben sallamıyorum artık. sigaradan hasta olursan bakmam dedim, bakmamda biliyor. hala bi bırakıp bi içiyor. keyfi bilir.

Bizde durum tam tersi ben sigara kullanıyorum nişanlım kullanmıyor. Onlayken sigara içtiğimde her seferinde ellerimi yıkar dişlerimi fırçalar parfüm sıkarım. Nişanlınız da bırakmıyorsa da en azından bunu yapabilir

Çocuktan sonra mi bırakır?benim eşimde çocuk doğunca bırakacaktı.7 yıl oldu hala bırakacak😕
:(
Ben kesin bırakır anlamında söylemedim. Ama ben hayatımdaki insanın sigarasına içkisine karışmayı çok doğru bulmuyorum. Cidden bilinçli biriyse çocuk olduktan sonra bırakması lazım diye düşünüyorum.

Ama sanırım erkekler sandığımız kadar duyarlı değil :(

Uğraşamam. Kendini düşünmeyeni ben mi düşüneceğim? Siz yeterince çabalamışsınız, gerisi ona kalmış.

Sigara icmeyen birini bulun kendinize , ben de iciyorum karsima sevgilim , nisanlim ya da kocam geçip sigarayi birakacaksin dese hadi ordan derim , hic baslamasaydin iliskiye der gecerim , boyle bir bagimlilik boyle baskiyla zorla falan biraktirilmaz

Sigarayı asla bırakmayacak , bu sizin isteğiniz için yapilacak birşey değil. Kendi hâline bırakın ya da çok tiksiniyorsaniz ayrılın.

İyi de bu 2senesini harcamadan önce düşünülmesi gereken bir detay değil mi? 2 sene içi kötü olmadı, öptü sorun olmadı da bir anda mı rahatsız etti? Bırakmayacaksa ayrılsınlar ne demek bu adam bugün mü başladı sigaraya? Madem öyle adamı 2 sene oyalayan, yıllarını boşa harcatan konu sahibi en başından beri adam içiyormuş. Bunu bilerek sevgili olup sonra ya sigara ya ben kıyasına girmek komik
Bana niye kızıyorsunuz? Ben de zaten olmaz dedim. Sigara içmiyorum, içmeyen bir adamla evliyim. Eve sigara içen biri gelince bile fark ediliyor, evin kokusu değişiyor. Konu sahibi artık tahammül edememe noktasına gelmiş demek...

Merhabalar
Kızları nişanlım dan sigarayi bırakmasını istiyorum 2 yıldır beraberiz ve hep destek oldum bir keresinde denedi bıraktı ama tekrar basladi simdi yine birakmayi denedi bırakamadi istediginde yapmıştı aslinda ama ben sigara kullanmiyorum bu yuzden onu anlayamiyorum sigara içtiği için kokusundan tiksiniyorum bazen öpmek bile istemiyorum elleri agzi sigara kokuyor sizce ne yapmaliyim baski yapip birakmasi icin destek mi olmaliyim yoksa birakayim icsin mi gerçekten benim icin buyuk sorun olmaya basladi bu konu
Bu madem sorun olacaktı neden nişanlandınız anlamıyorum. Biz bayılıyoruz dur bi nişanlanim evlenim sonra düzeltirim fikirlerine 😁ama cidden yanlış

Bana niye kızıyorsunuz? Ben de zaten olmaz dedim. Sigara içmiyorum, içmeyen bir adamla evliyim. Eve sigara içen biri gelince bile fark ediliyor, evin kokusu değişiyor. Konu sahibi artık tahammül edememe noktasına gelmiş demek...

Kızdığımı nerden çıkarttınız? Kızmıyorum sadece ya sigara ya ben tutumunuzu eleştiriyorum. 2 sene tahammül edememe noktasına gelmek için çok uzun bir süre. Siz en başta kendinize bunu bir kriter olarak belirlemişsiniz, rahatsız olan birinin yapması gereken budur.

Bu arada ben de sigara kullanmıyorum hiç içmedim ama eşim içiyor onu koku noktasında 6 senedir evliyiz 6 kere uyarmamışımdır. Evime sigara içen tonla insan girmiştir balkonda içer gelirler hiçte hemen farkedilmelik bir durum yaşamadım. Belki de sizin koku hassasiyetiniz fazladır.

Konu sahibine de eleştirim şu ki 2 sene beraber olup üstüne nişan takıp sonra ben senin sigarandan rahatsızım demek saçma bir durum

Eşim sigara içiyor, beni rahatsız etmemek için çok çaba sarfediyor, bırakmak için denemesi oldu ama başaramadı. Ben çok takılmıyorum özellikle yatağa gelmeden kendini dezenfekte ediyor resmen, o halini gördüğüm için şikayet bile edemiyorum. Bağımlılık bana göre bırakılan bişe değil hiçbir zaman, hiç öyle bi talebim olmadı.

Back
X