Demek ki adam bunu sorun olarak görmüyor.ona göre sorun yok ben sacmaliyirum sadece bu söz de zoruma gidiyor sinirlerim bozuldu guya bir dediğim iki olmuyor ona göre hersyeim tam ama tamam okan seyler maddi seyler
anlattı ben şımartılmayı seviyorum bunu neden göstermiyorsun diye açık açık konuştum benim bu yönüm eksik ne yapim dedi özel günümüzü hatırlamaz ama anneler günü olsa annesini unutmaz hemen özel şeyler yapamak ister ozaman özel günlerle problemide yok eeee bana niye yokKendinizi nasil hissettigini ayni sekilde ona da anlatin, belki farkinda bile yaptigi seylerin sizi rahatsiz ettiginden
stresten egzama çıktı savunma yok herhangi bir şeyin içinde bulsam yapayanlızım sanki eş demek destek demek değil mi belki çok duygusal düşünüyorum ama benim için evlilik önemli ve özelmutsuzsun sanırım evliliğinde ama düzelmeyecek bir sorun gibi durmuyor ayrılık en son düşüneceğin şey olmalı...
doğru diyorsunuz evde değilken yada işteyken sıkıntı olmuyor ama aynı yerde konuşmamak ilgisiz ol mak zor geliyor ama denicem deniyorum da ne kadar küsmek istiyorsa küsücemSende ilgisiz davranmayi denesen bir sure..
Bakayim hosnut olacak mi halinden tavrindan..
Empati yapamiyorsa yasayarak anlatacaksin hissettiklerini..
ben çalıştığım için zaten salmam kendimi hep bakımlı olmaya çalışırım temizimdir benim tersime o bakımsız dırBence çivi çiviyi söker. Sizde onu pek umursamaz davranın. Daha bi süslü olun ve ortamlarda rahat davranın. Eminim noluyor yahuu diyecektir. Anlar halinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?