- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
canım sıkkın bayanlar bu arkadasiniza bir el uzatin yanlısı varsa duzeltin...esimle sıkıntım var ve ben cok mutsuzum. esim ilgisini sevgisini gostermeyen bir tip ama kizimiza gösteriyor o zaman göstermekle ilgili bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum... ayni ortama giremiyoruz girdigimizde sanki yanında erkek arkadasi var gibidavranıyor elimi tutmuyor hele yanimizda bayan arkadaslarim varsa eli cebinden çıkmıyor o an esi degilmisim gibi hissetmiyorum ve geriliyor um aciklamasi aklina gelmiyor her neyse dün aksam os yerinden bayan arkadaslarim ve nisanlilari ikr oturduj tanıştık arkadaslrimin nisanlilari ağır ve efendiyken benimki sürekli espiri yapmaya çalıştı arkadasim x e sürekli takıldı evlilik ile ilgili nişanlısı koluna x in ismini yazmis niye yazdin riskli filan degil mi dedi bozukdular o kadargereksiz hareketleir vardi ki rresmen işkence çektim rahat hissedemiyorum bu ilgisini gostermeyen adam bir anda cok centilmen olabiliyor vs vs ufak tefek görünüyor belki ama benim iliskiden beklentim böyle okmadigi icin benim esim benim icin özel olduğu ayricalikli olmasi gerekn o olduğu için bu tarz bir iliski istemiyorum sanirim inanin ayrılmayı bile aklimdan geçiriyorum dün den beri konuşmuyoruz ve hic cabasi yok bir tanr dünya tatlısı kızımız var ....aklıma gelen ancak yazamsdigim onca sey var ki bir defa arkamda bir esim yok beni savunacak bana güven verecek