akıl verin... normal mi esim..

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
canım sıkkın bayanlar bu arkadasiniza bir el uzatin yanlısı varsa duzeltin...esimle sıkıntım var ve ben cok mutsuzum. esim ilgisini sevgisini gostermeyen bir tip ama kizimiza gösteriyor o zaman göstermekle ilgili bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum... ayni ortama giremiyoruz girdigimizde sanki yanında erkek arkadasi var gibidavranıyor elimi tutmuyor hele yanimizda bayan arkadaslarim varsa eli cebinden çıkmıyor o an esi degilmisim gibi hissetmiyorum ve geriliyor um aciklamasi aklina gelmiyor her neyse dün aksam os yerinden bayan arkadaslarim ve nisanlilari ikr oturduj tanıştık arkadaslrimin nisanlilari ağır ve efendiyken benimki sürekli espiri yapmaya çalıştı arkadasim x e sürekli takıldı evlilik ile ilgili nişanlısı koluna x in ismini yazmis niye yazdin riskli filan degil mi dedi bozukdular o kadargereksiz hareketleir vardi ki rresmen işkence çektim rahat hissedemiyorum bu ilgisini gostermeyen adam bir anda cok centilmen olabiliyor vs vs ufak tefek görünüyor belki ama benim iliskiden beklentim böyle okmadigi icin benim esim benim icin özel olduğu ayricalikli olmasi gerekn o olduğu için bu tarz bir iliski istemiyorum sanirim inanin ayrılmayı bile aklimdan geçiriyorum dün den beri konuşmuyoruz ve hic cabasi yok bir tanr dünya tatlısı kızımız var ....aklıma gelen ancak yazamsdigim onca sey var ki bir defa arkamda bir esim yok beni savunacak bana güven verecek

Aslında sorunlar pek ufak tefek değil.
Eş olarak varlığını hissetmiyorsun yanında bu da zor bence.
Kendisi ne diyor bu sorunlara?

Açıkça söyle
Ben böyle bir evlilik hayal etmemiştim
Böyle devam edersen bende soğuyacağım de
Allah bağışlasın kızınızı

Arkadaşlarınıza da ayıp olmuş sizi de mahcup etmiş evlendiğine pişman gibi, ismini dövme yaptırmak riskli ne demek

ona göre sorun yok ben sacmaliyirum sadece bu söz de zoruma gidiyor sinirlerim bozuldu guya bir dediğim iki olmuyor ona göre hersyeim tam ama tamam okan seyler maddi seyler

Çok ayrıntı vermesenizde ben sizi çok iyi anladım..
Üzüldüm sizin adınıza..

Konuşmak da pek bi işe yaramıyo sanırım..

mutsuzsun sanırım evliliğinde ama düzelmeyecek bir sorun gibi durmuyor ayrılık en son düşüneceğin şey olmalı...

Kendinizi nasil hissettigini ayni sekilde ona da anlatin, belki farkinda bile yaptigi seylerin sizi rahatsiz ettiginden

Ne kadar suredir evlisiniz ve bu degisim ne zmn basladi hep mi boyleydi yoksa bir kopma noktasi oldumu esinizin durumu fark etmesini o noktaya donerek saglayabilirsiniz ya da hep boyleyse siz daha umursamaz olarak biraz korkutarak cozebilirsiniz tepkinizde haklisiniz ama ayrintilari bilmedigim bilmedigimiz icin cok net seyler yazamiyorum

ona göre sorun yok ben sacmaliyirum sadece bu söz de zoruma gidiyor sinirlerim bozuldu guya bir dediğim iki olmuyor ona göre hersyeim tam ama tamam okan seyler maddi seyler
Demek ki adam bunu sorun olarak görmüyor.
Uzlaşmanız zor maalesef.
Takma bence.

5 senemiz bitti ilk zamanlar tabi böyle değildi markete gitsem eve dönene kadar merak eder balkon düşeceğim diye korkar telefonuma ulaşamazsa ev sahiplerini ara yada hiç bulamazsa işten den eve gelirdi abisi oğlum bir ayrılın derdi hep sarmaş dolaştık ne ara böyle oldu bilmiyorum üzülüyorum takmamak keşke elimde olsa ama elimde değil

Kendinizi nasil hissettigini ayni sekilde ona da anlatin, belki farkinda bile yaptigi seylerin sizi rahatsiz ettiginden
anlattı ben şımartılmayı seviyorum bunu neden göstermiyorsun diye açık açık konuştum benim bu yönüm eksik ne yapim dedi özel günümüzü hatırlamaz ama anneler günü olsa annesini unutmaz hemen özel şeyler yapamak ister ozaman özel günlerle problemide yok eeee bana niye yok

mutsuzsun sanırım evliliğinde ama düzelmeyecek bir sorun gibi durmuyor ayrılık en son düşüneceğin şey olmalı...
stresten egzama çıktı savunma yok herhangi bir şeyin içinde bulsam yapayanlızım sanki eş demek destek demek değil mi belki çok duygusal düşünüyorum ama benim için evlilik önemli ve özel

Sende ilgisiz davranmayi denesen bir sure..
Bakayim hosnut olacak mi halinden tavrindan..

Empati yapamiyorsa yasayarak anlatacaksin hissettiklerini..

Bence çivi çiviyi söker. Sizde onu pek umursamaz davranın. Daha bi süslü olun ve ortamlarda rahat davranın. Eminim noluyor yahuu diyecektir. Anlar halinizden

bir ara denedim onu eşim inatçı ve küsen yapısı var ve bu huyu aişleden geliyor bende ailemde küsme denen birşey görmedim 5 sene oldu alışamadım küsmye eş eşe küsermi modundaydım bende başladım dünden beri konuşmuyorum kahvemi yapıcam oturucam balkona hiç sıkılmadan başaında gününü geçirdiği oyunu var o benim ekskliğimi tamamlıyor nasılsa pek farkedeceğini sanmam

Sende ilgisiz davranmayi denesen bir sure..
Bakayim hosnut olacak mi halinden tavrindan..

Empati yapamiyorsa yasayarak anlatacaksin hissettiklerini..
doğru diyorsunuz evde değilken yada işteyken sıkıntı olmuyor ama aynı yerde konuşmamak ilgisiz ol mak zor geliyor ama denicem deniyorum da ne kadar küsmek istiyorsa küsücem

Bence çivi çiviyi söker. Sizde onu pek umursamaz davranın. Daha bi süslü olun ve ortamlarda rahat davranın. Eminim noluyor yahuu diyecektir. Anlar halinizden
ben çalıştığım için zaten salmam kendimi hep bakımlı olmaya çalışırım temizimdir benim tersime o bakımsız dır

Arkadaşım ben sizin sorununuzu çok iyi anladım
aynı benim eşim
aynı bizim olaylar
peki sizde de normalde siz daha sorumluluk sahibi ve cefa çeken
eşinizde daha rahat ve sefa süren midir?

ben bu ortam içindeki olaylara şöyle çözüm buldum, ondan önce başka birinin yanına geçip oturuyorum
ortamda tamamen o yokmuş gibi davranıp ortamda gerek espri olarak en rahat kişi ben olarak davranıyorum
alkol aldıysak en sevimli çakırkeyf ben oluyorum, birşeyler tartışıyorsak o konudaki bütün birikimimi ortaya koyuyorum
o anda bana dışarıdan bakacak kadar uzak duruyorum ona
size de tavsiye ederim.

tartışıyorsak bütün herşeyi bende ortaya koyuyorum birilktirdiğim dün gece arkadaşlarımın yanında evyah beş yılın hesabını mı yapıcan gene dedi o yokmuş davranmak aslında en iyisi değişen ne oldu eşiniz dikkat etmeye başladı mı

X