akıl verin... normal mi esim..

ben en iyisi kahve yapıp balkona çıkayım bakalım bu küsmenin sonucunda kim barışma girişiminde bulunacak birşeylerin değişeceğinden ümitli değilim ama değişmememesi beni mutsuz ediyor

Kiz arkadaslarinizla neden esinizle bulusuyorsunuz ki ben kız arkadaslarimin ismini bile göstermem o derece bence biraz mesafe koyun sonrada esinizle konusun kendiniz birseyler yapin birbirinizi iyi taniyin konusun eylenin guven olussun esin seni sevsin saysin sonra bulusacaksaniz bulusun

üzüldüm adınıza.
eşinizle birlikte destek alsanız.
belki kabullenmediği şeyleri görmesini sağlar.

niçin arkadaşım sonuçta kişiler mesafe koymayı bilmeli ki arkadaşlarım koyuyor eşimde sıkıntı o konuştukça gözlerini devirdiler ben yeterr sus artık diyecektim sonra arkadaşım nişanlısını erhanla görüşrtürmemek lazım gibi konuştu hoş şeyler mi
koskoca adamsın 35 yaşında ağırlığın olsun biraz

İlgisizlik her kadını üzüyor ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Bunun çözümünü ben kendi evliliğimde bulamadım, tabi bizim başka problemlerimizde vardı ve boşanıyoruz şuan. Ama size boşanın demiyorum, sizde tek problem ilgisizlik sanıyorum, benim eşim direkt huysuz bir adamdı üstünede ilgisizlik eklendi 4,5 senelik eyliyiz.
Eşinizden uzak durmayın ilk etapte. Birgün keyifli olduğu bir vakit hiç beklemediği bir anda karşınıza alıp tekrar konuşun. Kocasından ilgi görmeyen, sevgi görmeyen her kadın zamanla eşinden soğur ben senden soğumak istemiyorum diyebilirsiniz. Ve suçlamadan kendisinden beklentilerinizi anlatın. Mesela hiç bana sarılmıyorsun demek yerine, bana sarılırsan beni çok mutlu edersin ve yuvamızda çok mutlu oluruz diyin. Veya benimle vakit geçirirsen ben eşimin beni sevdiğini anlarım diyin. Anlamayınca psikolojim bozuluyor, düşüncelerim ayrılık yönüne kayıyor diyin. Söyleyin bence açık açık. Eşiniz kişilik olarak bencil ve empati yoksunu biri değilse sizi anlar. Buda fayda etmediyse beraber evin içinde oynayacağınız oyınlar alın. Evde atıyorum tavla varsa, hadi gel bi tavla atalımda seni bir yeneyim diyin. Ortak paylaşımlarınız ne kadar çoğalırsa o kadar çok birbirinize yakınlaşırsınız. Birazda kendinizle mutlu olun. Eşinizi dünyanızın merkezi yapmayın, ben bunu çok yapıyordum ve çok hatalı birşey olduğunu anladım. Size hakareti, ailenize saygısızlığı, çalışmaması gibi nedenler yoksa içinizdeki sevginin ateşini yakmaya çalışın. Benim eşim bana karşı çok sertti bizim probllemlerimiz ilk evlendiğimiz zamandan beri var, siz ilk başta öyle değilmişsiniz bence sizinki zamanla alışkanlığa dönüştüğü için böyle olmuş. Tekrardan alevlendirmek lazım. Soğuk davranmayın bence bu hep ters teper, ama ilgiyi biraz ondan alıp kendinize yöneltin, ozaman daha mutlu olursunuz.

üzüldüm adınıza.
eşinizle birlikte destek alsanız.
belki kabullenmediği şeyleri görmesini sağlar.
kabul ediyor canım ne yapim böyleyim diyor art niyetlisin diyor ben herşeyi ciddiye alamam dalgaya almak mutluluktur diyor vsss haklı konuları var ama bu onun ciddiyetsiz mesafesiz durmasını gerektirmez dimi

Ben kizlarda suc var demiyorum zaten ilk basta sana gostersin sevgisini yani kendi kendinize eglenin askinizi yasayin sonra baskalarin yaninda sevgisini gosterir

ben tavla oynamayı çok seviyorum evliliğimizin ilk başlalrında oynuyordu sonra bıraktı zaten "bıktım ben yeterince oynadım "bu oyunları diyordu arkdaşlarımız gelirdi hadi okey atalım diyorduk o"ay çok anlamsız oynamam çok oynadım" diyordu bizim sıkıntımız birlikte bir ortama girdiğimizde çıkıyor bu ne kadar kötüdürki eşimle göğsümü gere gere dolaşamıyorum. iyice içime kapandım beni niçin seviyorsun desem ailene bağlısın sadıksın diyor bu mudur beni sevme kriterin yani bir sürü şey kızımın ilk yaş günü herşey güzel oslun diye uğraşıyorum organizasyoncu ile anlaşıyorum herşeyiyle tek tek ilgileniorum organizasyoncu kadın bana şunları yapcam bunları yapcam diyor doğum günü sonuç ortyada birşey yok ben kadına"sizden daha fazla şey beklerdim hani bunları bunları yapıcakınız diyorum" eşim ne yPSA BEĞENİRSİNİZ kadın süslemeyi bitirene kadar başlında ayakta bekledi, ne onur kırıcı bir durum yanlışımda olsa beni çekip başka yerde söylemeliydi açıklaması kadın kanser hastalığı geçirmiş peki ya ben hamileyken kanser tedavisi giören çok sevdiğin yengen oyunu bırak karınla ilgilen dediğinde kadına niye bağırıp çağırdıno kadın kanser hastası değilmiydi düşündükşçe batıyorum sanki grururm inciniyor

Ben kizlarda suc var demiyorum zaten ilk basta sana gostersin sevgisini yani kendi kendinize eglenin askinizi yasayin sonra baskalarin yaninda sevgisini gosterir
yok canım ben seni anladım arkadaşlarımla görüşmek benim için güzel birşey ama ailemizi güzzel sergilemekte önemli bu bir gösteriş değil kararında olsun mıc mıc değil saygılı olsun aile olduğu anlaşılsın kaç kere uyardım ben senin askerlik arkadaşın değilim diye

he burda sonuç olarak eşle arkadaş görüşmesi yapılmayacağı hatta bizim kurumun seminerlerine birlikte gidilmeyeceği sonucu çıkıyor ki ben eşimle bunları paylaşamayacaksam ne paylaşayım

Beyefendi size eşlik dışında her şeyi yapıyor..arkanızı bırakın yanınızda bile durmuyor ...sadece ilgisizlik olsa tamam derdim ama arkadaşlarınıza tavırları şüpheli..demekki siz sadece nikahlı eşiniz bi sevgisi yok size.

bu çok sert oldu :)

bu çok sert oldu :)
Valla enişteyi dik karşıma sırtında ıslak sopalar kırayım
Benim eşimde vıcık vıcık ilgili bir adam değildir ama dışarda da aynı ağırlığa sahiptir..ben bu kısmına bile tahammül edemiyorum hormonların bana verdiği yetkiyle sarıyorum..sizin eşinize neler yapmam Allah biliyo
Şaka bir yana inşaallah alabileceği sağlam bir ders verebilirsin.

İtici kaba hallerinden dolayı bende seninle takılmak istemiyorum. Biraz mesafeli durup düşünmek istiyorum çünkü mutlu değilim diyip uzaklaşın bence.

Zor ya, kendimden biliyorum :/ ama bazi insanlarda bir yabanci hayranligi oluyor, yani baskasi ne yapsa hakli olur, baskasina hep anlayislidir bu insanlar, onlarin yaptiklari guzel gelir falan. Ama esinin ailesinin kiymetini bilmezler. Cok talihsiz bir durum sizin adiniza. Ayrilmak icin yeterli sebep degil ama duzelmez o, oyle kabul etmek lazim, kiziniza odaklanin.

Benim babamda boyle canim hareketleri zaman zaman benide deli ediyor ama annem baban boyle onu degistiremezsin boyle kabul etmeliyiz diyor her seferinde bende alistim artik arada sirada yine sinirlensemde takmiyorum...

keşke değişebilse fakat insanların değişemeyeceğini düşünenlerdenim ki anladığım kadarıyla siz sorunlarınızı söylediğinizde onları sorun olarak bile görmemiş ki değişmeyi göze alsın. yapabiliyosanız olduğu gibi kabullenmeye çalışın derim..

Benimde erkek arkadssim bana aynisini yapiyordu. Sonra neden böyle yaptigini sordugumda baska türlüsü icimden gelniyor dedi. Cok kirilmisdim. Sanirim seninkide ayni durumda.

küstümya hani yattım ben gece geldi yanıma uyuyacaak mısın dedi yatıyorum dedim sonra tekrar sorunca ne oldu konuşmak mı istiyorsubn dedim hayır dedi ee ozaman niye geldin dedim tavla atalım mmı dedi :) :) dalga mı geç,yorsun dedim :) :) :) elini uzattı kalkmam için tuttum kalktım sarıldı gerçekten içten ve üzülmüştü neden böyle yapıyorsun dedi seni çok seviyorum dedi sen ayrımını yapamıyor musun benim tavrım böyle insanları cinsiyet olarakta görmem keşke o ortama rahatsız olacaksan beni sokmasaydın yada düretseydin çok konuştuysam dedi tatlıyqa bağladık :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…