Ve annemin klasik ve meşur bir sözü vardır, idare edemeyeceksen herşeyin tadı tuzu kaçar. Şimdiki Jenerasyon hak arama peşinde, tamam doğru bir yöntem ve haksızlığa gelmeye gönüllü değiliz. Fakat ben bile bazı yaşantılara bir göz attığımda bazen altdan almanın en mantıklı olduğunu görüyorum. Çünkü herkes farklı telden çalar.
Bazı arkadaşlarım evlendi etti, vay efendim benim koca beni bu duruma getirdi nasıl yapabilir bunu, benim kıymetim yokmudur diye bayağı tartışma yaşandı ve ayrılma noktasına da geldiler. Her bir çağın geldiği durum büyüklerimizin yaşadığına benzer. Annem zamanında fedakarlık yapmasaydı veya dedelerimiz ninelerimiz de böyle yapmasalar biz gelip burada kim bilir bir konu üzerine yazamaz bile olurduk.. bağladım felsefe damarıma yine

Olaylara geniş bakmak zordur, ama sonuç olarak bu sabırın ve anlayışın karşılığı olur.
Dediğim gibi bende bu şekil olmasada farklı bir yönden sorunlarla karşılaştım. Baştan izledşm tekrarladığında mevzuyu açıkladım ve sonrasında duruma göre haklı ve nasıl sakin durabildin bu karakterine hayran kaldım sözlerine bile şahit oldum. Amaç övünmek falan değil, ancak ektiğini biçersin misal.. sabırmı aşılıyorsun kendine bunun karşılığı sana güzel bir şekilde geri yansıyabilir.