• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin :(

Psikolojik olarakta öyle hissediyor olabilirsin. Ben bir ara çok taktım akla gelen bütün belirtileri yaşadım.... hatta ömründe hiç burnu kanamamış ben o belirtiyi okumuştum ve burnum kanadı ve sonuç hamile değildim. Umarım hamilesindir.

Adet zamanlarımı belirleyemiyorum genelde 35 günden fazla bi zaman da adet görüyorum

6. Hislerimize ne çok güneniyorsun, eczanede test 5 lira sağlık ocağında kan testi bedava!

Neden test yapmıyorsun burdan yardımcı olunacak bırsey yok benım reglı donemlerınde hep olur bu belırtıler soguk aldıgım zamanda olur

Sizde insanlara karşı ne kadar sevgili ve hoşgörülüsünüz sanki bilmiyoruz.
Cevabımın sevgi ile ya da sevgisizlik ile her hangi bir alakasını göremiyorum hatta hoşgörülmeye ya da hoşgörülmemeye değer bir yanını da göremiyorum. Hümanistim demedim neticede, gerçi hümanizm dediğimiz şey önce kendini sevmekten yani bi parça bencil olmaktan geçer, elhamdülillah kendimi seviyorum.
Gebelik tıbbi bir durum olduğu için bunu netleştirmenizin yolunun basit testlerden geçtiğine yüzde yüz eminim. Bunu biliyor olmanıza ayrıca sevindim. Şeyine sarımsak geceden sarımsak sokup sabah ağzında sarımsak tadı almazsa gebe olduğunu sanan insanlar bile varmış, böyle şeyler deneyip pH dengenizi bozmayacaksınız ne güzel.
Bir aylık evlilik ve gebe kalma hevesiniz de takdire şayan. İnsanların mobinge uğramadığı bir dünya istiyorum. gebelik de göbekte şarj işareti gibi belirse keşke aylar içinde dolsa ne güzel olurdu. Tez zamanda kucağınıza almanız dileğiyle, sevgiler.

Back
X