Heee insanlar dedikodumu yapmasın ama ben tüm bu kısıtlamalara,şiddete razıyım diyorsun.
Ya biraz akıl ya!
Emek vermişmişmiş,duyan da 45 senelik evli sanacak?
Hiç mi acımıyorsun kendine,güzelliğine,gençliğine!
Ömrün böyle mi geçsin?
aslıcım,sen hukukçuydun di mi?
Tüm bunların cezası yok mu?
Arkadaş mahkemelik olmuş,sonra affetmiş vs. şimdi kamu davasına dönmez mi?
Hiç mi ceza almayacak şimdi bu adam?
Bu kadar üst seviyede bir ailenin kızı olarak böyle cahilce düşünüp hareket edebiliyorsan varoşlardaki kadınların şiddet görmesi normal sanırım.
Allahım anana babana yardım etsin inşallah.
evet:)
dayağın kapsamını bilmiyoruz, muhtemelen kemik kırığı, uzuv kaybı, silah kullanma vs. gibi kanunda sayılan haller yoktur olayda, olsaydı yaralama suçu şikayete tabi değildi, mağdur şikayetini geri alsa bile davaya devam edilirdi.
Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbî müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur. muhtemelen bu kapsamdadır buradaki olay, şikayet geri alınırsa dava düşer bu halde.
evet:)
dayağın kapsamını bilmiyoruz, muhtemelen kemik kırığı, uzuv kaybı, silah kullanma vs. gibi kanunda sayılan haller yoktur olayda, olsaydı yaralama suçu şikayete tabi değildi, mağdur şikayetini geri alsa bile davaya devam edilirdi.
Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbî müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur. muhtemelen bu kapsamdadır buradaki olay, şikayet geri alınırsa dava düşer bu halde.
Hımmm....
Anladım teşekkürler...
Şu kadınları döven değil de ters bir bakış atan adamların bile ceza almasını istiyorum ben!!!
sen bi resti çekersen herşey iyiye gider gibi geliyo
taviz tavizi doğurur demişler,onca şey yaptınız da bi mükafat aldınız mı sanki???
bu insanlara yaranılmaz,fedakarlık yaparsın senin görevin zaten yapman gerekiyo bunları der geçerler.
Kaldı ki bunun adı fedakarlık değil,kusura bakma ama adı aptallık.
nasıl senin android telefonunu alıyo da seni eski püskü telefona mahkum ediyo?
o mu almış,taksitlerini o mu ödemiş???Whatsappın açık diye onu aldatacağını düşünen adamın hiç mi aklına gelmiyo,onunla telefonda konuştuktan sonra o bar senin bu bar benim gezmeyeceğiniz???
insan yerine koymuşsunuz, yaptıklarınızı söylemişsiniz kavga çıkartmış.Madem kavga çıksın istemiyosunuz arkasından iş çevirin.Gezin tozun telefonda evdeyim,ağlıyorum deyin.Bu saçma ilişkiniz mutlu mesut devam etsin....
Evlendikten sonra bir hayatınızın olma ihtimalini de unutun.Ailecek kahvaltıya izin vermeyen adam siz yırtınsanız da sizi annenizle görüştürmez!
bence yapacağınız şey şu olmalı,başta da dediğim gibi resti çekmelisiniz.
İçine oturacak cümleler kurup,böyle bir ilişki yaşamak istemeyeceğinizi,çok sevdiğinizi ama kendi gururunuz olduğunu söyleyin ve şu saniye seni terkediyorum deyin.İster hakaret etmek için,ister pişman olduğu için defalarca arasa da bakmayın-hatta telefonları kapatın.
adam zaten askerde,4 duvar arası...düşünmek için çokça zamanı olur.Önce kızsa da yokluğunuzun acısıyla kuyruğunu kıstırıp barışmanın bir yolunu bulur (heee canıma minnet demesi var,bu durumda da sorununuz komple çözülmüş olur,ne güzel)
bu ne yahu devir kölelik devrimi...
ayrıl gitsin kimse için değmez... seven insanda zaten böyle yapmaz.
genlçliğine yazık etme
bakalım son demlerımız gıbı gozukuyor zaten
merhaba öncelikle adım ezgi 20 yaşındayım . erkek arkadaşımla 6 aylık süren bi ilişkimiz vardı ve şuan askerde. son aylarda bi çok kavgadan dolayı mahkemelik olduk beni dövdü ve sonra tekrar toparlanıp ailelerimizede bu ilişkiyi ayakta tutma sözü vererek tekrar devam ettik.ve güvensizik problemimiz olduğundan aynı evde yaşayıp ben onu o evde beklemeye başladım.o gideli 5.ayı doluyor hemen hemen ve zorlanmalardan bi kaç şeyden dolayı evi boşaltmak zorunda kalıp annemin evine döndüm.askere giderken güven sorunundan dolayı zaten iphone telefonumu sattık ve yerine eski nokialardan aldık haberleşebilme amaçlı kalsın diye.facebook kapandı.yerine az kişili twiter falan kaldı.dışarı çıkmam yasaklandı.akşam lisesinde okuduğumdan sadece sınavlara gitmeme izin verildi.ailemle bile görüşmelerimin çoğuna karışır duruma geldi.hep sustum sustum ama şuan annemin evinde yaşıyorum ve bugün annem 5 aydır evdesin gel bi dedenleri anneannenleri alalım kahvaltıya gidelim sonra eve döneriz dedi zaten arabayla gidip gelicez falan.gittik o bile sorun oldu battı gözüne.acemiliği boyunca her hafta samsuna gittim görsün içi rahatlasın yanında olduğumu bilsin diye.şuan ankarada her hafta gene gidiyorum.ama artık kendimi robot gibi hissediyorum.bi anda bunları söyleyince eskiden böyle değildi neden şimdi diyo.tmm aklı kalmasın ben hergün çıkıyım demiyorum ki kendimde istemiyorum zaten.ama arada yaptığım şeylerin bile gözüne batar olması gerçekten artık canımı çok acıtıyor beni sanki köpekmişim gibi hissettirmeye başladı bu beni üzüyor o ne kadar bunların bu şekilde oolmadığını gelince zaten herşyime izin verip eskisi gibi olcağını söylesede .. iyi değilim.. tansiyon hastalığım çıktı saçlarım dökülmeye başladı.askerlik zordur şeydir anlamaya çalışıyorum.ama canım yanmaya başladı ne yapçağımı bilmiyorum.
Yaşadağın durumu belki çok net anlayamayız belki ama sevmesen bunlara katlanmazdın hele ki işin içine dayak girmiş ben sana şöyle şöyle yap diyerek hayatına yön veremem ancak kendimi senin yerine koyarak diyebilirim ki ben senin yerinde olsaydım askerden dönene kadar dişimi sıkardım sonuçta o vatan görevini yerine getirirken öyle bir şeyi ona yapmak bana acı verirdi. Geldiğinde eğer anen bu durum değişmiyorsa ben kendimi kötü hissediyorsam ayrılırdım. Sonuçta karşılıklı saygı ve güven olmalı. Evet sevgi olabilir ama bazen her şeyi kaldırmaya yetmiyor tek başına ...
yaşın çok genç. inan zamanla herşey sarılır.içindeki acın hafiifler.
özgürlüğün tadına vardıkça kendini yeniden buldukça iyiki ayrılmışım dersin.
ömürde böyle geçmez zaten.
Allah sonunu hayırlı etsin inş.
hıcbır zaman ayrılık gıbı b dusuncem olmadı. ama eger kı ben konustugumda o bu yondeyse 15 kendımı paralayıp rezıl etmekte ıstemıyorum. eger kendı kafamda ayrılık yaratıp ben ayrılıyorum yaaa desem ona evet haklısın. askerde ve kotu olurdu.ama kalkıp suanda onunla konusup cozmeye calısıp cozmek ıstemedıgı durumda oyle bısey dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?