Aslında olay ne kadar basit ya :) Erkekler her zaman yaptınızdan daha çoğunu isterler , onlar yaptıklarınızı takdir etmeyi bilmezler ya kıza bak helal olsun bnm için neler yapıyor demeyi bilmezler varsa yoksa bencillikleri :) Askerlikle alakası yok bunlar kişisel bozuklukları bunların !!
merhaba öncelikle adım ezgi 20 yaşındayım . erkek arkadaşımla 6 aylık süren bi ilişkimiz vardı ve şuan askerde. son aylarda bi çok kavgadan dolayı mahkemelik olduk beni dövdü ve sonra tekrar toparlanıp ailelerimizede bu ilişkiyi ayakta tutma sözü vererek tekrar devam ettik.ve güvensizik problemimiz olduğundan aynı evde yaşayıp ben onu o evde beklemeye başladım.o gideli 5.ayı doluyor hemen hemen ve zorlanmalardan bi kaç şeyden dolayı evi boşaltmak zorunda kalıp annemin evine döndüm.askere giderken güven sorunundan dolayı zaten iphone telefonumu sattık ve yerine eski nokialardan aldık haberleşebilme amaçlı kalsın diye.facebook kapandı.yerine az kişili twiter falan kaldı.dışarı çıkmam yasaklandı.akşam lisesinde okuduğumdan sadece sınavlara gitmeme izin verildi.ailemle bile görüşmelerimin çoğuna karışır duruma geldi.hep sustum sustum ama şuan annemin evinde yaşıyorum ve bugün annem 5 aydır evdesin gel bi dedenleri anneannenleri alalım kahvaltıya gidelim sonra eve döneriz dedi zaten arabayla gidip gelicez falan.gittik o bile sorun oldu battı gözüne.acemiliği boyunca her hafta samsuna gittim görsün içi rahatlasın yanında olduğumu bilsin diye.şuan ankarada her hafta gene gidiyorum.ama artık kendimi robot gibi hissediyorum.bi anda bunları söyleyince eskiden böyle değildi neden şimdi diyo.tmm aklı kalmasın ben hergün çıkıyım demiyorum ki kendimde istemiyorum zaten.ama arada yaptığım şeylerin bile gözüne batar olması gerçekten artık canımı çok acıtıyor beni sanki köpekmişim gibi hissettirmeye başladı bu beni üzüyor o ne kadar bunların bu şekilde oolmadığını gelince zaten herşyime izin verip eskisi gibi olcağını söylesede .. iyi değilim.. tansiyon hastalığım çıktı saçlarım dökülmeye başladı.askerlik zordur şeydir anlamaya çalışıyorum.ama canım yanmaya başladı ne yapçağımı bilmiyorum.
Dayaktan mahkemelik mi oldunuz?
Bütün herşeye karışmasını geçtim ama şiddet işin içine girince olay farklılaşıyor.
Tamam askerlik hali zordur ama onun davranışları hiç normal değil.
Şimdi böyleyse ilerde ne olur düşünebiliyor musun.
Off off off..
Ben bu kadarını bilmiyordum ezgi.
senden 3 yaş büyüğüm, çok fazla değil.
ama 8 senedir eşimle sürdürdüğüm ilişkide öğrendiğim birkaç şey var.
objektif olarak yorum yazmaya çalışacağım:
ipleri çok vermişsin onun eline. sen bir kukla değilsin.
çok fazla fedakarlık yapmışsın
6 aylık ilişkide bayağı olaylar olmuş.
keşke aynı ev işine hiç girmeseymişsiniz.
dayak yemene hiçbir şey diyemiyorum
sevgilinin de yaşının küçük olduğunu sanıyorum.
değişmeniz ve olgunlaşmanız gerek.
eğer bu şiddetin tekrarı olursa mutlaka bitir derim.
ve yavaş yavaş bir "birey" olduğunu sevgiline hatırlat.
Güven sorunu yaratacak bir olay mı oldu?
sana neden güvenmiyor?
ŞUNU DA SAKIN UNUTMA; bir ilişki seni olduğundan daha ileriye taşımalı, daha kötü duruma düşürmemeli.
sen okuyormuşsun şimdi okula gidemiyorsun
telefonunu satmışsın mesela.
küçük ama ipucu veren örnekler bunlar.
Ben mi yanlış okuyorum?
Dayaktan mahkemelik olmak,aynı evin içinde yaşamak,20 yaşında sözlenmek?
Annen bunlara nasıl göz yumuyor?
Hala kahvaltı diyorsun da..
güven sorunumuz ayrıldığımız dönemlerden oluşan bişey birbirimize karşıydı . işte yavas yavas bunu hatırlatmaya çalıştıgım donemlerımdeyim bir birey olduğumu ama o buna çok sıcak bakmıyor gibi gözüküyor. kafayı yemek üzereyim gerçekten.napıcağımı bilmiyorum ayrılık değil kafamdaki düzelmesi yönünd ama uzak mesafelerdeyiz imkansız gibi duruyor. ama 1.5sene bu hayata alışmış bi adamın gelincede değişceğini sanmıyorum baksana 5 aydır evde olmama alıştı diye bugun çıkınca bile olay oldu . dayak olaylarının bi daha olcağını sanmam . alkollu ve ayrılık dönemimizde gecenin 5nde buluşup yaşanan bi olaydı. sabahına pişman olunan ama çok geç kalınan. izmirde yşıyoruz ve yaş gruplarımız daha üst ve alt olarak tanınan insanlarız izmirde.bu da göze batan bi ilişki haline geliyor bundan rahatsızlık duyduğumuz için göz önnde olmayalım watsapp o bu su olmasın modunda bi kararla tlf o bu şu oldu . tamam dedim sakin bi hayatımız olmasından yanaydım zaten her zaman. ama bunların bu kadar beni küçük düşürceği moda gelmesinden hoşnut değilim . onada eminim şuan şey geliyordur. 5 aydır bişey yoktu bi anda sıkıldı bunaldı eskı hayatına dönme moduna geldi laf söylüyor falan . o yüzden sanırım bunu yüzyüze daha iyi ifade edebilirim.
Ben de İzmirliyim,burada yaşıyorum ama daha üst daha alt tanınan diye birilerini görmedim henüz.
Kardeşim ciddi anlamda psikoloğa ihtiyacın var.
Sana tüm bunları yapan birini savunman,onu hala sevmen hiç normal değil.
takıldıgımız ortamlar gece hayatı olarak soyledım bunu alt ve ust tanınan dedıgım buydu. evet zaten suanda sevıyorum dıye katlanabılıyorum tum bu olanlara yanı hatta katlanabılıyordum demelıyım .
suan ben zaten duzelmesı yonundeyım normal bı ılıskı olması. savunma konusunda savunma degıl bu sadece evet dayak olayı ne kadar kotu ve saygısızcada olsa bunları kendı aramızda cozup bıtırdıgımız ıcın suan kafamı kurcalayan bı sorun degıl.
suan kı sorun bu kadar olayı zaten atlatmıs durumda olmamız bıle uc noktada olurken kalkıp bı de askerlıgındekı sacma tavırları dusunce yapısı.
takıldıgımız ortamlar gece hayatı olarak soyledım bunu alt ve ust tanınan dedıgım buydu. evet zaten suanda sevıyorum dıye katlanabılıyorum tum bu olanlara yanı hatta katlanabılıyordum demelıyım .
suan ben zaten duzelmesı yonundeyım normal bı ılıskı olması. savunma konusunda savunma degıl bu sadece evet dayak olayı ne kadar kotu ve saygısızcada olsa bunları kendı aramızda cozup bıtırdıgımız ıcın suan kafamı kurcalayan bı sorun degıl.
suan kı sorun bu kadar olayı zaten atlatmıs durumda olmamız bıle uc noktada olurken kalkıp bı de askerlıgındekı sacma tavırları dusunce yapısı.
Yanlışın burada başlıyor işte!
Dayak olayı çözülebilecek bir sorun değildir.
Senin dışarı çıkman,okula gitmenin yasaklanması çözülebilecek sorunlar değildir.
Hele ki aynı evde yaşama meselesine girmiyorum bile.
Sana tüm bunları yapan adamdan uzak kalman gerek,sorunlarını çözmen değil.
Çözemezsin anlatabiliyor muyum,daha beter başına dert alırsın!!!
o orada askerken,siz de evde mahkumu oynuyorsunuz galiba... dayak,alkol,aşırı kısıtlama vs., bu iş hayırlı görünmüyor...
o orada askerken,siz de evde mahkumu oynuyorsunuz galiba... dayak,alkol,aşırı kısıtlama vs., bu iş hayırlı görünmüyor...
bu kadar emek verdım ben bu ılıskıye oyle pata kute olmuyo ıste bıseyler o kadar salak salak ınsanların agzına dustum aynı evde blmemne falan. bı anda bıtırıp hayatıma devam ettıgımde gene yara alan ben olcam .
merhaba öncelikle adım ezgi 20 yaşındayım . erkek arkadaşımla 6 aylık süren bi ilişkimiz vardı ve şuan askerde. son aylarda bi çok kavgadan dolayı mahkemelik olduk beni dövdü ve sonra tekrar toparlanıp ailelerimizede bu ilişkiyi ayakta tutma sözü vererek tekrar devam ettik.ve güvensizik problemimiz olduğundan aynı evde yaşayıp ben onu o evde beklemeye başladım.o gideli 5.ayı doluyor hemen hemen ve zorlanmalardan bi kaç şeyden dolayı evi boşaltmak zorunda kalıp annemin evine döndüm.askere giderken güven sorunundan dolayı zaten iphone telefonumu sattık ve yerine eski nokialardan aldık haberleşebilme amaçlı kalsın diye.facebook kapandı.yerine az kişili twiter falan kaldı.dışarı çıkmam yasaklandı.akşam lisesinde okuduğumdan sadece sınavlara gitmeme izin verildi.ailemle bile görüşmelerimin çoğuna karışır duruma geldi.hep sustum sustum ama şuan annemin evinde yaşıyorum ve bugün annem 5 aydır evdesin gel bi dedenleri anneannenleri alalım kahvaltıya gidelim sonra eve döneriz dedi zaten arabayla gidip gelicez falan.gittik o bile sorun oldu battı gözüne.acemiliği boyunca her hafta samsuna gittim görsün içi rahatlasın yanında olduğumu bilsin diye.şuan ankarada her hafta gene gidiyorum.ama artık kendimi robot gibi hissediyorum.bi anda bunları söyleyince eskiden böyle değildi neden şimdi diyo.tmm aklı kalmasın ben hergün çıkıyım demiyorum ki kendimde istemiyorum zaten.ama arada yaptığım şeylerin bile gözüne batar olması gerçekten artık canımı çok acıtıyor beni sanki köpekmişim gibi hissettirmeye başladı bu beni üzüyor o ne kadar bunların bu şekilde oolmadığını gelince zaten herşyime izin verip eskisi gibi olcağını söylesede .. iyi değilim.. tansiyon hastalığım çıktı saçlarım dökülmeye başladı.askerlik zordur şeydir anlamaya çalışıyorum.ama canım yanmaya başladı ne yapçağımı bilmiyorum.
aslıcım,sen hukukçuydun di mi?
Tüm bunların cezası yok mu?
Arkadaş mahkemelik olmuş,sonra affetmiş vs. şimdi kamu davasına dönmez mi?
Hiç mi ceza almayacak şimdi bu adam?
seviyosan herşeye katlanırsın bunu hepimiz biliriz ama bayana yönelik şiddet işin içine girince kötü olmuş bence araya bir mesafe koy yaptıklarını anlaması için anlamıyorsa hiç devam etme derim biliyorum kolay değil ama bir kere şiddeti kullanan daha sonrada kullanır buna izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?