akıl verin ..

kızımı dövüp mahkemelik olan bir adam ağzıyla kuş tutsa beni kızımla tekrar birkikte olmaya ikna edemez.senin tavrından daha çok ailene takıldım ben.çok garip.

aılem avrupaı dıyebılırım yanı soyle kı babam alman annem türk . ama beraber yasamam vb konularda bana karısmazlar zaten kendı hayatım ve kendı yasamım dıye dusunulen bı tarz

hayatım askerlik çok zor bunu biliyosun naci de bana diyo askerde bana gelip gezcem tozcam deme diye çnkü onlar biz burda hapisiz sen geziyosun diye düşünüyo erkek işte kafaları öle çalışıyo

suandada askerlıkle alakalı oldugunu ve bunu benım kendı ılıskımıze cevırdıgımı falan soyluyor zaten banada . of kafayı yıcem ya bu askerlık bıtene kadar bende bıtcem gıbı gozukuyor

Aslında okuyunca şaşrdım çünkü gerçekten yazdıkların anlattıkların hep mutlu gibiydin Ezgicim...Ama hayatındaki bir erkeğe bu kadar sana karışmasına izin vermemelisin bu kim olursa olsun ya tamam kıyafet makyaj hadi bi derece kaldırır giyimini falan değiştirirsin bunu da yapmak zorunda değil kimse ama seviosan bazen katlanılıo ama nolursa olsun eve kapanmak,işe girmemek,kursa gidememek ki sen yurtdışında bi eğitim kazanmıştın gitmedin sırf nişanlın istemedi diye ( bana göre çok yanlış ) yani seni kıskanmak bu değil hayat kısıtlanarak kıskanılmaz seni resmen eve kapamış tıkmış ...ama sende bu kadar şeye rağmenn her hafta gidiosun falan bırakta askerde biraz burnu sürtsün morali bozuk diosun gidiosun falan git imkanın varsa ama her hafta gitme bundan sonra eğer devam edicekseniz bırak biraz kendile kalsın adam olmayı öğrensin yalnız bişilerin altından kalkmayı öğrensin askerlik niye var...benden 6 yaş küçüksün şu an belki daha toz pembe bakıosun ama ben senin yerinde olsam öncelikle eğitim hayatıma devam eder kendime iş bakardım...sevgilim izin vermio diye çalışamam diyenleri zaten hiç anlamıorum şu an ekmeğin suyun ondan mı gelio ne alaka yani senin ailen sana zaten destek oluo ...Sonra nişanlın askerde her hafta ya da ilk fırsatta yanına gitmezdim bırakta biraz o düşünsün cidden okuyunca çok üzüldüm ...Güven olmayan bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki ailenle bile buna fırsat vermio ki bu en tehlikelisi siz evlenseniz görüştürmicek mi yani bu da çok saçma ...Bence gelene kadar annenlerle yaşamaya devam et ,gitme sıklığını azalt,biraz sosyal olmaya çalış ,eğitimine odaklan yarın bi gün bişey olsa elinde bi diploman olmalı çalışmasan bile bi güvence ...bak hasta oldmuşsun ya hep stresten bunlar Ve baktın nişanlında değişimler olmuo geldikten sonra kararını verirsin...

keske kafa bulunsa ya :) cok ısterdım ama ne yazık kı askerlık ask ve gercekler baslıklı bı konunun tam ortasındayım suanda ..
umarım hersey duzlır ve ıyı bıseyler olur

ne söylememizi bekliyosunuz..yaşadığınız ilişki değil psikolojik sorunlu bir durum ama aşkk veya sevgiyle alakası yok bence..çok fazla güven sorununuz var öncelikle bunu halledin..yahu insan istrse neler yapar kafeslere kapasan beyniylr düşünceleriyle hayalleriyle aldatır..sizde buna layıkmısınızk bu dayatmalara izin veriyosunuz..

Ne desem bilemedim Ezgi..Tam sorunlu bi ilişkinin ortasındasın oysa hiç böyle olduğunu tahmin etmezdim çünkü gayet mutluydunn..Ama burdan okuduklarım kdarıyla hep sen çabalıyosun bişeyler için kızlarında dediği gibi biraz rahat bırak ta burnu sürtsün askerlik adam olmak içindir zaten yanlız kalsın gerçekleri görsün ve anlasın..Seni eve kapatmak da neyin ne si hiç kimse için kendini kısıtlamamalısın bir kere hatayı başta yapıyosun..Millete rezil olamyım dedikodum çıkmasın demişsin ama aynı evde yaşamışsın onun için aileni karşına almışsın ve ailen bu duruma ne kadar üzülüyodur tahmn bile edemiyrumm..En önemlisi de şiddet günümüzde en önemli konulardan biriyken nasıl böyle duyarsız olmuşsun seni döven biriyle devam etmişsin ki 6 aylık bir ilişki çok çok erken yaşanmış herşey..
İkinizin de birbirinizi rahat bırakıp dinlenmeye ihtiyacınız var sonrası hayırlıysa olur hayırsızsa olmaz..Ama herşey sende bitiyo ailene dön ve biraz yaşamını ailen için şekillendir bir an önce okulnuna dön derimm

keşke max beğen gibi bi şey olsaydı ona tıklayacaktım o denli beğendim yazdıklarınızı kesinlikle katılıyorum

Hiç bu kadar sorunlu olduğunuzu belli etmiyordun ne biliyim ben sizi yıllardır birliktesiniz ve ailen bu yüzden karşı çıkmıyor gibi düşünüyordum ama yaşadıkların kolay yenilip yutulacak birşey değil. Üstelik 6 aylık bi ilişki diyorsun askerden 1 ay önce mi tanıştınız yani :44: Dayak dedin orda şok geçirdim. Üstelik mahkemelik olupta ailenin erkek arkadaşınla aynı evde kalmasına göz yumması.. Sen buna rağmen o adamın yolunu mu bekliyorsun? Herşey çok geç olmadan aklını başına toplaman iyi olmuş senin yerin babanın yanı, baba ocağı sakın ha geri dönmeyi düşünme. Bi arkaya dönüp baksana onun için gögüs gerdiğin şeylere bak. Hakediyor mu sence? Askerlik psikolojisi diye de birşey yok askerlerin oraya gidince en ufak bi tartışmada sığındı tek şey ''askerlik psikolojisi'' oysa öyle birşey yok arkadaş! Millete rezil olmamak falan yazdıklarını okudumda canım milletin ne dediğini bu kadar önemsersen ohoo çok işin var. Millet konuşursa sende duymamazlıktan gel. Milletin ağzı torba değilki ne bulsalar konuşur dedikodu yaparlar. Hem senin kıyafetlerine falan karışılması, eve kapanman, en önemlisi de ailenle görüşmene sıkıntı yaratması. Tamam nişanlım da benim kıyafetlerime karışır, istemediği bir yere gitmemi istemez ama mutlaka bunun bi sebebi vardır. Akrabalarımla görüşme konusunda her hangi bi sıkıntımız dahi yok. Aklını başına topla canım güzel kızsın, senin için hayatta bi saygın yok Hayata sil baştan başlamayı dene derim şahsen bu benim kendi görüşüm. Öpüldün

canım adamın sana saygısı yok bu durumu kabul ettiğinide düşünmüyorum gayet farkındasın sende böyle bir ilişkinin sağlıklı olmadığını ailenden dolayıysa ve ya neler düşünüyorsun bilemiyorum ama bence iyice düşün ben bunları hak ediyormuyum? gelecekte neler olucak falan filan diye ben dayak attı diye abima dava açtım sonuç artık el kaldıramıyor şiddeti kabullenmek hoş birşey değil yerinde olsam arkama bakmadan terk ederdim onu

Askerden öncede bu kadar sıkarmıydı yoksa askere gidincemi oldu böyle??Bu bana eski erkek arkadasımı hatırlattı,her haftasonu yanına giderdim askerdeydi,bi dışarı çıksam azarlardı beni falan,saygı denilen bişey yoktu aramızda ozamanlar 19 yasındaydım tabii..Ben esirdimm hep evde durmalıydım ona göre,gezemezdim falan dayanamayıp ayrıldım..Ama askerden gelene kadar sabret derimm,seni sevdiğine eminsen sabret dayanamam diyosan gelince ayrıl..Askerde bozulmasn psikolojisi..Dayanılcak bi durum değil çünkü..

evet artık oyle yaptım ya bılıyosun ben 1 hafta gıtmeyınce ozluyor delırıyor hemen gıdıyordum falan. suan onu azalttım 3 hafta oldu yenı gıdıcem . mutluyum zaten ben kendı ıcımde falan hep neselı mutlu olan bı ınsanım 5 ay oldu az cok tanımıssınızdır zaten askerlık topıgınde olanlar falan. evet ıste cok sıkı ve bılmıyorum ya bakalım evet artık daha oluruna bıraktım gunde 50 kere arıyordum her boslugunda yakalamaya calısıyordum sımdı beklıyorum o arıyo soruyo edıyo falan boyleyım artık..

evet bıraz daha kendıme odaklanmaya baslamıs durumdayım bıseylerı en mınımuma ındırmıs durumdayım su aralar.boyledee gıdıcek o da farkında bunun zaten . ılk 5 ayı boyleydı sımdı bırazda 10 ayı boyle gecsın bakalım neler olucak..

hayıır askerden oncesı 6 ay sımdıde 5 ay falan oldu 10 11 ay kadar oldu . bakalım bıraz daha saldım yanı kendıme bakıyorum su sıralar . öss giricem onlara hazırlanıyorum vs vs o da frkında bunların bakalım ne olucak bunu bılemıyorum evet.. tabıkıde sadece saygın yok hayatta bunu bılıyorumda ıste bakalım..

askerden once boyle degıldı bu kadar degıldı genelde bıseylerı beraberken yapardık cunku o yuzden sorun olmuyordu askerdeykende ıstemıyorum cunku hep beraber yapıyorduk bu yuzden senın tek basına bısey yapmanı ıstemıyorum dıye bı dusunceye gırmıs durumda gelınce yaparız dıyo hep askerlık pıskolojısı dıye dusunuyorum suan ıste

adamın sana saygısını geçtim seninde mi kendine saygın yok! yazık günahtır ya gencecik kızsın kendini bu kadar hiç gibi hissettiren bir adamla mı geçireceksin ömrünü..silkelen gözünü seveyim..

SLM ezgicim öncelikle söylemeliyim ki hayretle okudum bi o kadarda üzüldüm gerçekten kendm yaşamış gbi allah kmseye yaşatmasın tabii de..canım dayak ne yaa hangi devirde yaşıyoruz eve kapatmalar hayata kısıtlama koymalar ne bunlar nasıl bi ada bu anlamadm...bunu sakın askerliğe bağlama diger askerlerimize haksızlık olur gerçekten ne bu bi tek o mu askerlik yapıyo bi o mu sewiyo walla hiç k.bakma ama bu adamın askerlik psikolojisi diil baya köle yapmış seni artı mizacı böle bence o orda 4 duvar arasında mecbur die sende eve kapanman gerekmiyo..haa şuan diyosun kmseanlamıyo die çok ii anlıyorummm amaa onunkide seninkide yanlış bence haa benmde sewglm askerde ama hiç öle sorunlar olmadı arkadaşlarımlada gezdm ailemlede istedimi yaptm haberi wardı hiç sorun yaşamadk ama arkasındanda iş çewirmedm allaha şükür canımm...
hani 5 6 ayy uzun bi zaman diil arkadaşında dediği gbi 45 senelik ewli muamelesi yapma nenelerimiz hadi gdecek kapım yok die senelerce çekmişler ama bizim zamanımızla bir diil..aynı ewde filan yaşamak senin bilecen bişi ama bi an önce konuş iflah olmazsa bitir..

haa bende yaşadm zamanında hani dayak eve kapatma gbi kısıtlam yoktu ama arkadaşlarımla gezmeme karışırdı ailemle dışarı çıkmama bile izin isterdim gtme derdi ailemle arasında kalırdım...kuzenlermle görüştürmezdi yaa düşün yani hepsi abm yaşında adam ama yok hadii kawga alttan alacam die ölürdüm ama sewgiden diil cahilliktendi...ama bizimkisinin problemleri çoktu psikolojisi hepten bozuktu bunuda bnm çabalarımla yendk şükür kaç yıldr düzeldi ilk 3 5 ayy böleydi ama geçti şükürrr...BENİM SANA NACİZANE TAVSİYEM İPLERİ Bİ AN ÖNCE ELİNE AL YADA BİTİR...
ve şimdi durumlar nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…