akıl verin.:(

Eski sevgilisini unutamayan üyenin başlığına eşimi çooook seviyorum yazmışsınız. Eşinizi çok seviyorsanız bu kavgalarda gitmekten söz etmeniz garip değil mi ? Neden kolayca bu raddeye getiriyorsunuz ?
Zaten sıkıntım o ya. Care aramam ondan ya.

Ayyy okuyunca bile ömrümden bir hafta gitti içim sıkıştı.
Düzelir mi sizce? Düzelir diyorsanız sabredin, yok düzelmez diyorsanız çekmeyin.

Ayyy okuyunca bile ömrümden bir hafta gitti içim sıkıştı.
Düzelir mi sizce? Düzelir diyorsanız sabredin, yok düzelmez diyorsanız çekmeyin.
Aşk mi alışkanlık mı gerçekten bilmiyorum. Özlüyorum kiskaniyorum. Ama yeri geliyor tiksiniyorum. Belki yaşayan vardır akıl verir birseyler düzelir diye destek istedim. Bazen düşününce işin içinden çıkamıyorum. :(

Aşk mi alışkanlık mı gerçekten bilmiyorum. Özlüyorum kiskaniyorum. Ama yeri geliyor tiksiniyorum. Belki yaşayan vardır akıl verir birseyler düzelir diye destek istedim. Bazen düşününce işin içinden çıkamıyorum. :(
dayak atan birine aşık olunmaz. yuva yıkmak kolay değil bunun etkisi büyük hele çalışmıyorsanız eli taşın altına sokmak çok zor...
Hem eş sorunlu hem aile bilmiyorum yani ben olsam durmazdım sanki

Çığlık attım çünkü elini kaldirdiginda vurucak sandım. O gözlerini buyutup açması bagirip küfür etmesi iyice korkmama sebeb olmustu. Bende o anda oyle tepki ve4dim. Malesef eşim hic bu konuyu actirmiyor bile. Ev kendimizin ve sifirdan yapıldı. Inşaat olarak duruyordu boz evlendigimozde.8 ay birlik durdum sonra evim yapildi ust kata ciktim. Tasinmam diyor anlayacağın. Asil sorun benim acik olmam. Ben kapanayim diye ellerinden geleni yapiyorlar ama ben nefsimi temizleden olmaz diyorum. Biz ayvalikliyiz onla4 Erzurumlu. Sikinti buradanda cikiyor. Geçmişe bakilinca ooooo daha niceleri var
Anne baba esinizi sindirmis iyice tasinmaniz mumkun degilse ne denir bilemedim ...
Kayinpederin kufur etmesi tokat atmaya kalkmasi ne hakla ya anlamiyorum ama sunu diyim simdi esiniz ba ba siyla kusmus olduguna gore siz sakin esinize kayinoederinizi kotulemeyin " babanin davranislari etti gi.kufurleri bana kendi babam yaomazdi artik nasil ayni binada oturcaz uzak dirsak aramizdaki buzlar erirdi sicaklik olurdu benim saygim onun sevgisi artardi bana benim ba ban la yasadigim bu sorun sizin iliskinizi zrdelemesin o senin baban ne olursa olsun " deyin boylece esiniz ne kada olgun oldugunuzu gorur boyle bi ilay karsisinda ve size karsi utanc duyar bence
ayrica onlar baba ogul bugun kuser yarin barisir siz araya girerseniz kotu olan siz olursunuz nacizane fikir vermek istedim
sizin kayinpederinizle kaynanayla sorununuzu ( tokat kufur meselesi haric bu buyuk bi olay cunku ) evinize yansitmayin adam bikar
bu tokat kufur meselesini ailenize de soylemeyin olay buyur ama daha da ikeri giderse esiniz de babasinin yaninda olursa bu sefer aileleri dearaya sokun sizi sahiosiz sanmasinlar
Kayinpeder buyuk diye her dedigi olamaz
Siz de tesetturle ilgiki acik goruslerinizi kayinoedere soylemeyin " tesetture gimek istemiuorum " demeyin. Boyle edeosiz insanlar uzatir da uzatir yoksa cahille bas edilmez cnm o yuzden " Allah nasip ederse neden olmasin insallah " deyip kestirip atin
bosanmayi.hemen.dusunmeyin herseyin bi oluru vardir bol bol dua edin

git. gerçekten.... ciddi anlamda... bu devran böyle sürmez, mutlu olmaya hakkın var..
ya da eşin kabul ediyorsa aile terapistini deneyin..

Back
X