onceki durumu hatirlatsam,cok buyuk kavga ederiz.bazen onun yaptigi hatalarihatirlattigimda bagirip cagiriyor.ve kavga cikiyor.ve bende artik hatirlatmiyor,uyguluyorum.Bu önce ki durumu anlattiniz mi? Hem sormamak gerektiği savunup bana gelince de tam tersini yapmandan ne anlamaliyim sence deseydiniz..
Ve siz nasil soruyorsaniz onunda sormasi gerektiğini sormayacaksa sizinde ayni davranista olacagini söyleyin sakince ... Eminim anlayacaktir..
On
onceki durumu hatirlatsam,cok buyuk kavga ederiz.bazen onun yaptigi hatalarihatirlattigimda bagirip cagiriyor.ve kavga cikiyor.ve bende artik hatirlatmiyor,uyguluyorum.
Cnm.o kasini kaldirinca sasirdimmm..ve ne oluyor ne demek istiyor diye tlf.kapattim.ve kavga gurultuu.ve simdi bende deger vermiyorum onun sulalesine...ama icimde aciyor.cunku sulalesinin ve ailesinin sucu yok.beni cok seviyorlar.bende seviyorum onlari..ama esime de haddini bildirmeliyim.Yuh yani, aç olan ailenizi siz eve almamissiniz adamin suçu yok ki. Siz böyle yüz verirseniz o da istedigini yapar.. Bir erkek! de sirf uyuyacagim diye bir lokma ekmekten mahrum birakiyorsa kaynanasini bence en büyük sorun bu.....!
Yoook normelde yapmazz.ya dengesizzz...Kisacasi haksiz olduğunu anlayinca bastirmak için kavga cikartiyor.. Artik sizde sormadan cagirsaniz sorun cikarir mi peki?
Ve ayni şeyi yaparsa sabah ise
gittiğinde mesaj olarak atin durumu güzelce anlatin aksama kadar siniri
gecmis olur ve hatasiyla yuzlesmis olur. Bagirip cagirarak sindirmesin beyefendi
Cnm.o kasini kaldirinca sasirdimmm..ve ne oluyor ne demek istiyor diye tlf.kapattim.ve kavga gurultuu.ve simdi bende deger vermiyorum onun sulalesine...ama icimde aciyor.cunku sulalesinin ve ailesinin sucu yok.beni cok seviyorlar.bende seviyorum onlari..ama esime de haddini bildirmeliyim.
Yoook normelde yapmazz.ya dengesizzz...
Onceden bende bagirip cagirirdim.veya sende bunlari yapmistin derdim.o zmn kavga cikiyordu.hakli konuma getiriyordu kendini.simdi ise susuyorum.sakince soruyorum.ve artik bende onun icin caba sarfetmiyorum.Bu bana da dokunurdu, cok haklisin. Ailemi istemeyenin, bende ailesini istemem.
Ailesine gelince güllük gülistanlik, senin ailene gelince "kas göz kaldirma".
Ama iyi konusmussun, ben olsam alevlenir bagirir cagrirdim..
Ve neticede onun yaptigi hareketin dogru olmadigini göstermek icin, aynisini yapardim.
Aslinda pek kisasa kisas yapmayi sevmem, ama arada gerekiyor.
BIRDE ONUN AILESI GELDIGINDE BENI BIR GORSENIZ VARYA,SASIRIRSINIZ.GECENLERDE BIR ARKADASIM BENDEYDI.K.V...VE K.P. GELDILER.NEYSE BIR KAC GUN SONRA O ARKADASIMLA OTURUYORUZ.BANA DEDIKI.GECENLERDE K.V.ILE K.P.NE GUZEL KARSILADIN.MASSALLAH.BENIM COK HOSUMA GITTI.DEDI.Çok haklısın canım. Eğer o nasıl hayır diyemiyorsa, sen de kendi ailene hayır diyememe özgürlüğüne sahipsin. Ayıp etmiş eşin. Bu konuyu etraflıca bir konuşun ve ortak davranış yolunu benimseyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?