• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akil verin.

Annen arayip aciktik cok bi cay koyarmisin diyor telefonda sende eşine göz atiyorsun bi kaş isaretiyle kadini geri cevirebiliyosun sonrada bu sana dokundu oyle mi ayip sana ayip bu yuzden kavga cikcaksada ciksaymis annen hergun sende mi yiyor sankide kadini geri cevirdin cikcaz diye evlenince tamam ayri bi aileye sahip olunuyor evet ama seni o buyuttu aciktim diyince yemegini verdi degil mi simdi kocayi bulmus gozune bakiyorsun ne dicek diye kadina 2 lokma hazirlayamiyorsun utanmalisin

evet bence bir erkek eve misafir davet ederken eşine haber vermeli önceden.. sonuçta evin temizlik durumunu bilen, gerekirse yapacak olan, yemek yapıp ikram edecek olan kadın...
kadının önceden haberi olmalı...
burda hemfikiriz sanırım..

ama annen arayıp çay koyar mısın dediğinde keşke hiç eşine bakmasaydın bile..
anne bu ya.. çok üzüldüm...
eşine ayrı kızdım nasıl "yok" diyebilir..
ama sen de hatalısın hiç onay almamalıydın, başka misafir olsa tamam ama anne bu.. senin annen onun annesi farketmez..
iki el kanda olsa bi çay koyulur...

Kizlar az once esimle aramizda imali bir tartisma gecti.sakin yaniiiii.
Esimin teyzesi ,kizi ve torunu koyden geldi.akrabalarinda kaliyorlar.esimde az once ugradmis.ve torunu 15yassinda ki kizi yarin aksam bize gelip kalicakmis.bende bana sordun mu?dedim.neden sormalimiyim dedi.sence dedim.ben birini davet ederken sana soruyorum,sonucta istemiyorum meselesi degil,belki ben birini davet ettim,yada bir planim var bir yere gidiyorum.beni arayip sorabilirdin.dedim.
Esimde ben onun yaninda ne diyim.bekle telefon edip yengene sorayim musaitmii degilmi diyemedim dedi.tamam esimde hakli ama,gecenlerde bana yaptiklaindan dolayi bende boyle davranmak istiyorum.bir gun annem aradi uzak bir yere gitmisti.kiz kardesimle.esimle de oturuyoruz.annem aradi kizim bir cay koyarmisin cok aciktik.ugrayalim mi sana dedi.bende esime baktim kaslarini kaldirdi...bende anne bir yere gidicez dedimm.anneme yalan soyledim.ve kapTtim teleconu neden boyle bir sey yaptirdin bana.dedim.uyuyacagim ben dedi.ee sen git uyu.annemle kardesim onlar benim.cay icip gideceklerdi.senmi sofra kurup kaldiriyorsun.senin ailen gelse ben boyle bir sey yapsam sen ne dersin dedimmm.ve sonucta ben senin ailen geldiginde ben hazirliyor kuruyorum.bundan erinebilirim,ama boyle bir sey yapmiyorum....
Ve bu yuzden onun tarafina hic bir sey yapasim gelmiyor.

Bence annen için onun izinini sormak sizin hatanız. Kadın açım, 5 dk uğrayalım mı demiş, bir de yalan söylemişsiniz. Anne bu ya, misafirmi ki sanki. Siz napıyım diye adamın suratına bakarsanız, ona da gelmesin diyebilme hakkını veriyorsunuz zaten.

Kizlar az once esimle aramizda imali bir tartisma gecti.sakin yaniiiii.
Esimin teyzesi ,kizi ve torunu koyden geldi.akrabalarinda kaliyorlar.esimde az once ugradmis.ve torunu 15yassinda ki kizi yarin aksam bize gelip kalicakmis.bende bana sordun mu?dedim.neden sormalimiyim dedi.sence dedim.ben birini davet ederken sana soruyorum,sonucta istemiyorum meselesi degil,belki ben birini davet ettim,yada bir planim var bir yere gidiyorum.beni arayip sorabilirdin.dedim.
Esimde ben onun yaninda ne diyim.bekle telefon edip yengene sorayim musaitmii degilmi diyemedim dedi.tamam esimde hakli ama,gecenlerde bana yaptiklaindan dolayi bende boyle davranmak istiyorum.bir gun annem aradi uzak bir yere gitmisti.kiz kardesimle.esimle de oturuyoruz.annem aradi kizim bir cay koyarmisin cok aciktik.ugrayalim mi sana dedi.bende esime baktim kaslarini kaldirdi...bende anne bir yere gidicez dedimm.anneme yalan soyledim.ve kapTtim teleconu neden boyle bir sey yaptirdin bana.dedim.uyuyacagim ben dedi.ee sen git uyu.annemle kardesim onlar benim.cay icip gideceklerdi.senmi sofra kurup kaldiriyorsun.senin ailen gelse ben boyle bir sey yapsam sen ne dersin dedimmm.ve sonucta ben senin ailen geldiginde ben hazirliyor kuruyorum.bundan erinebilirim,ama boyle bir sey yapmiyorum....
Ve bu yuzden onun tarafina hic bir sey yapasim gelmiyor.
yazının yarısını okuyunca eşinize ama dıger yarısını okuyunca size hak verdim..bencillik hiç iyi birşey değil boyle davranmanızı normal buluyorum ..

benim ailem geleceğinde kaşını kaldırsın, sonra kendi ailesinden biri geleceğinde neden soracakmışım diyor...
benim aileme o şekil davranana bende gelmesin derdim...yarın bir işi bulun kendinize..annenize falan gidin.... bana sormadan ayarlamasaydın dersiniz...

Yani eşinize çok kızdım şu an.. anneniz aramış çay koy kızım açıktık demiş.. kıyamam,:( şöyle ki; yorulunca biri çay yapsada eve girer girmez hazır olsa deriz. Annenizde böyle düşünüp sizi aramış. Nolurdu sanki gidip yatsaydı. Siz içerdiniz çayınızı. Ben olsam bende sizin gibi yapardım arkadaşım. nokta.

Birincisi eşin annenlerin gelmesini istemeyerek çoooook ayıp etmiş.
Bundan bağımsız olarak eşinin akrabasını çağırması senin trip atmana neden olmamalı..

Ama bunları bağımsız da düşünemeyiz tabi. Sen haklısın :D

benim ailem geleceğinde kaşını kaldırsın, sonra kendi ailesinden biri geleceğinde neden soracakmışım diyor...
benim aileme o şekil davranana bende gelmesin derdim...yarın bir işi bulun kendinize..annenize falan gidin.... bana sormadan ayarlamasaydın dersiniz...
Yapamiyorum iste.bu aksam gittik teyzesini gorduk.kizida akdik.fuar,parklar,yemeler icmeler...cocuga bakiyorum.icimden ayyy cnm.ne kadar da mutlu diyorummm..cunku genc kiz.farkli bir sehire gelmis ve cok heyecanli.ama esime boyle dusundugumu belli etmiyorum....

Annen arayip aciktik cok bi cay koyarmisin diyor telefonda sende eşine göz atiyorsun bi kaş isaretiyle kadini geri cevirebiliyosun sonrada bu sana dokundu oyle mi ayip sana ayip bu yuzden kavga cikcaksada ciksaymis annen hergun sende mi yiyor sankide kadini geri cevirdin cikcaz diye evlenince tamam ayri bi aileye sahip olunuyor evet ama seni o buyuttu aciktim diyince yemegini verdi degil mi simdi kocayi bulmus gozune bakiyorsun ne dicek diye kadina 2 lokma hazirlayamiyorsun utanmalisin
Cnm.esime ne diyecek diye bakmadimm.zaten yanyanaydik.o mirildaninca baktim ki kaslarini kaldirdi...ve bende o sinirle telf.kapatip kavga etmek istedim.ve biliyorum ki kavga edicem.ve ondan sonrada ailem gelir ve darmadagin bir haldeyken onlari karsiliyamazdim.yoksa esimi dinleyen kimmm...

Back
X