- 18 Aralık 2013
- 307
- 125
- 34
kızlar sacmaladigimi biliyorum ama.kendimi uzmekten ali koyamiyorum .. bir sevgilim var suan askerde 2.5 yıldır beraberiz benden önce sadece bir kisigle çıkmış beraberlikleri 4 yıl surmus ben ona sürekli sorardım.neler yapardınız nereye gideridnjz ne.konusurdunuz diye ( erkek arkadaşım konyadaki oturuyor ben.istanbulda faceboktan tanıştık ) o beni gecistirirdi kızın ismini öğrenmeye calisirdim soylemezdi ( kız bununla birlikteyken birden telefinlarini açmaz olmuş o arada başkasıyla evlenip bunu birakmis ) ben.bi gün rüyamda erkek arkadasimi gördüm.. erkek arkadaşım.ben ve benim gülsüm adında bir arkadaşım masada oturuyorduk erkek arkadaşım sürekli gulsumle ilgileniyordu ben baya sonraları erkek arkadasima yine sordum erki kız arkadasinin.ismink ve bana gülsüm oldugunu söyledi başımdan aşağıya kaynar sular aktı şimdi onunla ilgili bir rüya görsem hemen kesin böyle ildu diyoum daha bugün yine gördüm gülsüm dediğim arkadaşımla evlenmiş ama benimle beraberlugine devam ediyordu ve ben evlerine gidiyodum gulsumde bunj biliyodu ( biz sevgilimle faceboklarimizi kapattik ve iki yıldır kullanmiyoruz ) rüyamda facebokunu actiginj gordum uyandığımda babamın facesinden kontrol ettim yeni bir şey yok tu ama eski paylaştığı resimlerde kızların yorumları vardı ( uyuz elin kizina kuzum demiş bana hiç demedii ( ) demesin istememde başkalarına kullandığı şeyi bana demesin . erkek arkadaşımin benjamin çok sevdigjnj biliyorum sürekli evlilik hayali kuuyoruz daha dün bana ( senin şu ruyalarindan ve olumsuz şeyler düşünüp o şekilde hayal kurup onlara inanmandan bıktım dedi belkide bjnjn için böyle bir rüya gördüm ) suan o kadar kotuyum ki saçma sapan bişey oldugunj biliyorum okur olmadık şeylere ağlıyorum ya ilerde beni aldatirsa ne yaparım diye sürekli düşünüp ağlıyorum onu çok seviyoum onu kaybetmekten korkuyorum belki de (( bana bi akıl verin sacmaladigimin farkındayım ama dertlesicek hiç kimsem yok sevgilimle konuşunca kiziyor kendimi çok yalnız hissesiyorum