akıl verın :(

papatyaa21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
154
48
98
30
kızlar yakında doğumum var kaynanam kırkım çıkana kadar yanımda kalacakmış ama istemiyorum kalmasını bana yardım edecek tamam ama herşeye karışıyo herşey kendisinin dediği gibi oluyo benım annemde kalabılır yanımda bunu kırmadan nasıl soyleyebılırım :KK61:lohusalıgı zehır edıcek bana bılıyorum :kızgın:

1hafta ikisi birlikte kalsın. Sonra usulünce Kayınvalidene yardımları için teşekkür edersin, daha fazla yormayalim sizi dersin. O da ısrar etmez heralde ille de kalacağım diye.

kızlar yakında doğumum var kaynanam kırkım çıkana kadar yanımda kalacakmış ama istemiyorum kalmasını bana yardım edecek tamam ama herşeye karışıyo herşey kendisinin dediği gibi oluyo benım annemde kalabılır yanımda bunu kırmadan nasıl soyleyebılırım :KK61:lohusalıgı zehır edıcek bana bılıyorum :kızgın:
eşin konuşssun annesiyle.
anne bir hafta kalsan yeter kendi annesi kalacak 40 ı çıkana kadar desin.
başka türlü olmaz.
baştan konuşun.
doğum yaptıktan sonra evden göndermek olmaz.
yani gider de küser de gider,üzer de gider..

eşin konuşssun annesiyle.
anne bir hafta kalsan yeter kendi annesi kalacak 40 ı çıkana kadar desin.
başka türlü olmaz.
baştan konuşun.
doğum yaptıktan sonra evden göndermek olmaz.
yani gider de küser de gider,üzer de gider..
eşim çok annecidir annesi ne derse o :KK34: ona soylesemde bısey degısmmıcek

Doğumdan sonra ayıp olur işin bitti hadi git artık gibi olur. Şimdi anne zahmet etme annem gelicek zaten de daha iyi. Sen diyemiyorsan eşine söyle o söylesin.

pansumanım falan olacak anneme yaptırabilirim ancak utanırım senden de..
yada ısrarla kalırsa 3 gün sonra bebegime ben bakarım ömür boyu yanımda kalmıycaksınız benm öğrenmem lazım de yolla

pansumanım falan olacak anneme yaptırabilirim ancak utanırım senden de..
yada ısrarla kalırsa 3 gün sonra bebegime ben bakarım ömür boyu yanımda kalmıycaksınız benm öğrenmem lazım de yolla
pansumanda var dimi hıç düşünmemistim bunları. söyeyince kalmaktan vazgecer sanırım :)

Ne kadar meraklılar 40 çıkarmaya..
Bebeğin 40 ı diye birşey yok aslında.. Annenin 40 ı var.. Lohusalığının sona ermesi yani..
20 gün annen kalsın, 20 gün de kayınvaliden kalsın. Şimdiden kendine dert edersen eğer, doğum yaptığında stresten sütün az olur.
Biliyorum ben de yaşadım anlıyorum sinir bozucu ama empati yap biraz. Seni gelinin istemese ne yapardın? Ben de bu şekilde Allah için razı oldum herşeye..

Benim hem annem hem kvalide duracak yanımda. Allahtan yatmaya evlerine gidecekler. İkisi hiç anlaşamaz. Başımda didişecekler en sonunda ikisini de kovacağım kesin. Düşüncesiz kvalide annemin kalmasının yeterli olacağnı düşünebilseydi..

Kırıcı bir üslup kullanma. Tatlı dille belirt. Yarısını senle yarısını annemle geçirmek istiyorum de.. Eşini de üzmemiş olursun hem.. Eşin senin anneni istemese üzülürsün değil mi :)
Stres yapma bebeğine odaklan.
Bakımını herşeyini sen yapacaksın zaten.. Gerektiğinde tecrübelerinizden faydalanırım, ama ben ilgilenmek istiyorum dersin tatlı dille..

her kafadan bı ses çıkıcak herkez bısey soylemeye basladı zaten sımdıden offff sımdıden strese girdim :KK43:
şimdi nedersen her iki tarafta kırılıcak sonuçta her ikisininde torunu yanında olmak isteyecekler ilk 20 gün ikiside kalsın 20 günden sonra artık ben bakabilirim kimseye ihtiyacım yok diye uygun bir dille anlatırsın.

Benim hem annem hem kvalide duracak yanımda. Allahtan yatmaya evlerine gidecekler. İkisi hiç anlaşamaz. Başımda didişecekler en sonunda ikisini de kovacağım kesin. Düşüncesiz kvalide annemin kalmasının yeterli olacağnı düşünebilseydi..
senınkı ıyı yatmaya evıne gıdıcek benım kı yatılı kalıcak hemde evlerımızde yakın yuruyerek 10 dk. :(((

Kırıcı bir üslup kullanma. Tatlı dille belirt. Yarısını senle yarısını annemle geçirmek istiyorum de.. Eşini de üzmemiş olursun hem.. Eşin senin anneni istemese üzülürsün değil mi :)
Stres yapma bebeğine odaklan.
Bakımını herşeyini sen yapacaksın zaten.. Gerektiğinde tecrübelerinizden faydalanırım, ama ben ilgilenmek istiyorum dersin tatlı dille..
tamam canım :)

Back
X