Akıl verir misiniz ablalarim :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar dertleşmeye geldim icimi dokmezsem catliycam birazda akil alabilirim sizden hamileyim ama çok morelim bozuk kızım olacak kaynanamlarla altlı ustluyz. Bunu kinayacak olanlar lütfen yazmasin birlikte yiyip içiyoruz kvyle felan sorunum yok ama sorun şu gorumcem. Takmış kafaya kime gıcık gidersem bebek ona benzermis . bu yüzden yani amaç beni gıcık etmek kendisine. halbuki onceden evde en cok onla iyi anlasirdim cok severdim iyiydik. hay sağlıklı olsun da sana benzesin de beni niye cileden cikariyon. Çok doluyum arkadaşlar bu kızla nasi başa çıkabilirim. Yaptığı şeyler ornegin alttan alttan (bazen direk yüzüme ) laf sokmak. Ve benim sorunum ben salak gibi oldum kızlar dün yüzüme yüzüme o salatadan ne anlar dedi hicbisey demedim inanir misiniz eşime soyledim sen de karşılığını versydin dedi kızdı resmen. En azindan niye boyle diyosun felan der insan dedi. Ama yapamiyorum arkadas niye diyemiyorum hicbisey kendimi ezdiriyorum.. Önceden bana bisey demeye cekinirdi çünkü karşılığını şakayla da olsa verirdim. Ben son 4-5 aydır böyle salak gibi hicbiseye sesimi çıkaramaz oldum , ufacik bisey demeyede kalksam kipkirmizi oluyorum ter felan basiyooo nefret ediyorum kendimdennnn size sorum bu kızla başa çıkabilmek için napmaliyim mesela... Yada bende nasıl her insan gibi direk lafını söyleyen biri olabilirim eskisi gibii . hep sonradan geliyo aklım başıma ama bu kızın ağzının payını vermem lazım artık değilmi ?

Böyle insanlarla muhattap olmaya bile değmez. Üstelik hamilesiniz bence boşverin.
Hiç yokmuş gibi davranın asıl güzel cevap bu olmalı bence.. Ilgilenmeyin bile yani.

Böyle insanlarla muhattap olmaya bile değmez. Üstelik hamilesiniz bence boşverin.
Hiç yokmuş gibi davranın asıl güzel cevap bu olmalı bence.. Ilgilenmeyin bile yani.
Haklisiniz valla bunu çok güzel yapıyorum istemeyerek de olsa:)

Annem diyo ki hamilelik zamanı bi saflık gelirmiş hormanal. Çok takmayın. Görümcenize de bi laf söylediğinde bana şaka yapma halim yok uğraşamam de ... söyleyemez bi daha.. hamile kadınla uğraşmak neymiş haddini bilmez bir görümce daha...

Çocuk doğunca görümcene haklı çıktın aynı sana benzedi dersin. Hamileyken sana çok gıcık gitmiştim dersin.(bebeğin benzemese bile).

Sen hamilesin duygusallık tavan yapmıştır, oyüzden laf söylememen filan normal. Aslında elinden geliyorsa hiç takmamaya çalış, kendini de bebişi de üzme, boşver ne diyorsa desin. Kıskanıyordur belki, o da kendisine yeter içi içini yiyordur zaten

Hamilelikle alakasi var mi acaba ? Zira bende eskiden daha çok dururdum. Ama şimdi tabiri caizse iyice pısırık oldum.var mi başka böyle olan ?

Çok sagolun yorumunuz için gerçekten öyle acayip bi saflık geldi anlatamam yani oda bunu kullanıyor çok sagolun:)

Hamilelikle alakasi var mi acaba ? Zira bende eskiden daha çok dururdum. Ama şimdi tabiri caizse iyice pısırık oldum.var mi başka böyle olan ?
Vallahii bende öyle bi pısırık olmuş durumdayım ki anlatamam. Yani önceden de çok aman aman dikkat başlı açık sözlü değildim ama en ufak şeye karşılık verirdim bu derece kendimi ezdirmezdim oda cesaret edemezdi böyle konuşmaya vs

Çocuk doğunca görümcene haklı çıktın aynı sana benzedi dersin. Hamileyken sana çok gıcık gitmiştim dersin.(bebeğin benzemese bile).
Haha bencede :) ya ama inşallah benzemez de çatlar :) hele benim kopyam olursa

Canım o sana laf atınca örneğin o salatadan ne anlar demis ya sende gülümseyerek salatadan anlasam nee,anlamasam nee gibi ona fikirlerini basitleştirme hissi ver.Ne derse bu taktiği yap bakiş acinda sende umurumda değilsin gibi.Daraltma kendini hamileymissin değmez takmaya.

Haha bencede :) ya ama inşallah benzemez de çatlar :) hele benim kopyam olursa
Her şey bir tarafa da bence kendini ezdirme. Sok lafı geç sen düşüneceğine o düşünsün. 1 lafı sokarsın öylece kalır, 2. kez lafı sokarsın söylediğine pişman olur. Bir daha da sana laf söylerken 2 kere düşünür. Karşında ki zat ı kırmıcam diye de kendin neden mutsuz oluyorsun ki? Bir de hamiş halinle haa Şunu da söylemeden geçemicem. Salatadan ne anlarsın demiş ya. Haklısın tatlım sen daha iyi anlarsın diyeydin ya.

Cok haklisin Canim , ama bi gorsen ufak bisey desem kıpkırmızı oluyorum ateş basiyo kendime sinir oluyorum yaa. Ah ah şuan aklımda okadar çok şey var ki o salata mevzusuna söylenecek ama işte o an kal geldi öylece kaldım Allahimm yaaa lafi agzima veriyor da ben kullanamıyorum aslinda

yeme içmeyi ayırsanız daha iyi olmaz mı diyeceğim son ayınızmış
en iyisi yok saymak o kişiyi

karsılık ver.
bak kolay - agzını ac dılını dondur dıyaframdan nefes alıp sesi de ver veeee kelimeler dokulsun
neden sessızsın cunku dıdışirsem cocugum ona benzer korkusu olabılır.cocugun tıpi benzesın huyu benzemesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…