- 7 Aralık 2018
- 7.410
- 19.057
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wp yi geri yükleyip onlari engelledim bendeBen olsam hemen engellerim onlarıMeraktan çatlasınlar
8 aylik hamileyim neredeyse yarin temizlige cagiriyo bi deMutlular mı şimdi acaba? Aranızı saçma sapan şeyler yüzünden bozmayı başardıkları için?Sevinip de mutlu olacaklarına saçma sapan şeylere takılmışlar.Ama siz akıllı davranın ve size karışmalarına asla müsade etmeyin.Ben olsam kayınvaklidemle bu durumu sakin bir ortamda konuşurdum ki bir daha böyle bir densizlik etmesin, kayınpederinizi ve eşinizi de size karşı doldurmasın..
Sürekli iç yüzünü gösteriyor zaten ama eşim bilmesine ragmen bi süre sonra hic bisey olmamis gibi davranabiliyorValla benimkide kayınpederi fiiştekleyip üzerimize salıyordu hep. Bir gün tüm zehrini döktü kaynanam ve eşim ancak o zaman annem de neymiş ya diyebildi... bekleyeceksin kaynananın içyüzü cıksın
Geri yükleyip engelledim onlarıBu fotoğrafların altında hep mutsuzluk var diye düşünürdüm. Siz de kavga etmişsiniz ve eşiniz açık arar gibi aile probşemlerinizi öbe sürmüş. Gösteriş bunları atmak bence. Yine de saçma buldum kv ve kp tavrını. Çirkin. Siz de wp filan silip yenik duruma düşmüşsünüz. Muhtemelen biz kızdık diye oğlum sildirdi deyip gülmüştür arkanızdan.
Keşke herkesin özeli mahremi kendine kalsa kim kiminle ne yapmış ne yemiş nereye gitmiş kimse bilmese bu durumlarda yaşanmasa. Eskiden özel hayat vardı hava karardıktan sonra evin içi bile görünmesin diye perdeler sıkı sıkı çekilirdi şimdi az daha zorlasak yatak odamız bile sosyal medyada olacak buna çok az kaldı. Mis gibi romantik bi aksam hazırlamışsın o anı yaşasana bırak millet görmesin. Neden sana aiti özeli millete sergiliyorsun ki. Bak ağzının tadı da bozulmuş. Değer mi.
İnsanlar sosyal medyada ne kadar mutluyum huzurluyum pozu veriyorsa aksine o kadar mutsuz bence. Yanındaki karısının kocasının doğum gününü yıl donumunu sözle bile tenezzül edip kutlmayanlar sosyal medyada aşk kelebeği oluyor. Biri resim atıyor yanındaki de o mesaja karşılı veriyor. ya kişi yanında ona kutlasana ona sarılsana. O kadar çok şahit oldum ki. Teknoloji dedikleri şey her zaman işe yaramıyor. Şimdi gelir yıl 2019 cu komiklerSize katılıyorum. Niyeyse sosyal medyaya bu tarz şeyler atanların arka tarafında dört dörtlük, mükemmel ilişkilerin olduğunu düşünmüyorum. Genellemek saçma ama mesela bu konudan bile anlaşılabilir. Bakıp görenler, mutlu huzurlu sanıyor ama arkada ne fırtınalar kopuyor :)
Bir de niyeyse, böyle sosyal medyada paylaşınca nazar mıdır, insanların enerjisi midir bilemem de o şeyden sonra her şey bozuluyor gibi.
kiskanclar ama sende esinin dedigi sakl onlardanBu olay canımı çok sıktı arkadaslar lütfen okuyun .Geçen gün eşime doğum günü süprizi yaptım "güzel bi masa ,mumlar, güller, kalpli balonlar vs" çok hoşuma gittigi icin o güne dair bazı fotoğraflar paylaştım. (masayı mumlari falan cekmistim) ertesi gün görümcem de bunları görüyo sonra kaynanama söylüyo. fotoğraflara o da bakıyo .Daha sonra 24 saatte silindiği için durumdan siliniyo bunlar.
Eşim işten geldi bende biraz rahatsizdim(hamileyim 7.5aylik) midem falan bulanıyodu .Neyse annesiyle konusurken annesi beni sorunca rahatsiz olduğumu söylüyor eşim .o da ne var hasta olacak evin icinde ne hasta oluyo gibisinden biseyler diyo daha sonra ben şimdiki gençlerden iyiyim iki iş tutmayla oram ağrıyo buram ağrıyo diyorlar Bu yaşımda onlardan daha sağlamım .Gençler telefon sapığı ellerinden düşmüyor yok şöyle yok böyle gibisinden ve daha bir sürü biseyler söyledi dolaylı yoldan bana geldi yani o laflar.Eşim telefonu kapatti annen de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdi dedim.Yok sen üstüne niye aliniyon o genel olarak konustu dedi.iyi tamam dedim.arkasina babası arıyor hiç beklemedigim bi sekilde çemkiriyor eşime "o paylaştığınız ne ben görmek zorundamıyım mumlar kalpler falan ne demek oluyo diye azarlıyo eşimi". Eşimde heves etmis paylasmis nolmus yani gormek istemiyorsan bakma falan dedi ama susmuyor adam yok şöyle yok böyle(bu arada durum silindiğinde baktim kayınpeder görmemisti zaten kaynanam görmüştü .kaynanam gostermis kayınpedere) eşimle tartıştılar bende sinirlendim telefon hoporlerde paylasamazmiyim ya dedim çıktım yatak odasina gittim sinirden aglamaya basladim .sonra esim geldi sarildi bosver falan dedi gönlümü aldi.Aradan bikac saat gecti ne olduysa dedi ki eşim niye bizim aramızdaki özel biseyi paylaşıyorsun normal mi bu dedi .Bende daha önce niye bisey demedin simdi baban deyince mi aklina geldi normal değilse o zaman dedim. O da paylaşıyorsan bizimkilere gizle onlar görmesin dedi .bıktım senin ailenden herseyimize karışıyorlar falan dedim o da benim ailemle olan sorunlarimi başıma kaktı falandi filandi derken baya kavga ettik .ben yattim sinirden whatsap hesabimi falan sildim .Eşim geldi dayanamadi bu seferde gönlümü aldi biz barıştık .Ama kendimi sanki kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum .Benim babam annem böyle şeylere falan bisey demez bana gore bunu paylasmam normal .bu yüzden kayınpederimin bu tepkisi bana cok gereksiz yersiz ve hadsiz geliyor onu ilgilendirmedigini düşünüyorum. Mesela ayni seyi beni babam yapsa eşim o ne karışır onu ilgilendirmez falan der baya bi tepki verir sinirlenirdi. Kendi babasina da susmadı ama bugün hicbisey olmamis gihi arar konuşur biliyorum.Kaynanam da sözde kavga çıkmasın diye uğraşır hep ara bulur madem öyle kocasının kızacağını biliyosa niye fotoğrafları gösteriyor ki ona. Kayınpederi doldurur doldurur sonra sonra aradan çekiliverir hep .Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo ama salak degilim bunu sürekli yapıyor Bıktım artik .herseyimize karışmalarindan .Sizce bu olaydan sonra onlara karsi nasil tepki almaliyim?? eşimle romantik bir aksam yemegi paylasmam da ne var kötü bisey mi bu?
Yarın sabah erkenden temizlige çağırıyor zaten karnım burnumda kendi evimin işini zor yapıyorum bilmiyorum gitsem mi gitmesem miFESAT KAYNANA KISKANÇ GÖRÜMCE VE KUKLA KAYINPEDER HAYATTA EN NEFRET ETTİĞİM ÜÇLÜ !!!!! KONUYU OKURKEN BAŞIMA GELMİŞ KADAR SİNİRLENDİM YAV SİZENE KARDEŞİM SANKİ YATAKTA POZ PAYLAŞMIŞLAR MUMLU MASA PAYLAŞINCA NOLUYO HAYIR ALT TARAFI MUM ALT TARAFI MASA LAN TAHTA MASA NE VAR NE ZORUNUZA GİTTİ?? BU KADAR KISKANÇ OLUNMAZKİ FESAT OLUNMAZKİ OĞLU GELİNİ DÖVSE BU KADAR KIYAMET KOPMAZ BU EVDE BAKIN AMA MUTLU ROMANTİK BİR MASA RESMİNE SİNİRLENİYORLAR SİZENE YAHU SİZ OĞLUNUZUN MUTLULUĞUNU İSTEDİĞİNİZE EMİN MİSİNİZ ?? O ARTIK EVLENDİ KARISI VAR YUVASI VAR OCAĞI AYRI BUNU Bİ ANLAYIN O SİZİN HİMAYENİZDEKİ BEBEK DEĞİL ARTIK O BİR EV BABASI ANLAYIN ŞUNU. KENDİLERİ KOCALARINI PARMAKLARINDA OYNATIRLAR KUKLA GİBİ. KORKARLAR Kİ GELİNLER DE OĞLUMUZU OYNATIR.
İnsanlar sosyal medyada ne kadar mutluyum huzurluyum pozu veriyorsa aksine o kadar mutsuz bence. Yanındaki karısının kocasının doğum gününü yıl donumunu sözle bile tenezzül edip kutlmayanlar sosyal medyada aşk kelebeği oluyor. Biri resim atıyor yanındaki de o mesaja karşılı veriyor. ya kişi yanında ona kutlasana ona sarılsana. O kadar çok şahit oldum ki. Teknoloji dedikleri şey her zaman işe yaramıyor. Şimdi gelir yıl 2019 cu komikler
gerçekten soruyor musunuz bunu konu sahibi? hayatınıza bu kadar karışabilme cürretini nereden buldukları biraz anlaşılıyor.Yarın sabah erkenden temizlige çağırıyor zaten karnım burnumda kendi evimin işini zor yapıyorum bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi
Kemancıyı paylaşmayınca olmuyor mu. Anın tadını kendisi ve eşi çıkarsa ayıp mı oluyor. İki kişi kendi ozelini kendisi yaşayamıyor mu. Paylaşmasın mıııı dan sonra da çok da laf soylemeye gerek yok. Herkes istediği şekilde kendini özelini yediğini içtiğini teşhir edebilir beni ilgilendirmez ben de herkes gibi fikrimi söyledim.Size kötü bir haberim var kendinizi kandırıyorsunuz
Çok fotoğraf paylaşmam ama mutlu olduğumuz zamanları hatıra için paylaşırım arada. Ve aman nazar değer şimdi diye ufak bir kısmını paylaşıyorum daha. Öyle romantik yemek, hediye, çiçek paylaşmam mesela ama paylaşıp çok mutlu olduğunu bildiğim arkadaşım da var. Kocası doğumgününde sürpriz yurtdışı seyahatine götürmüş, kemancı eşliğinde fln yemek yemişler kadın paylaşmasın mı şimdi? Ne saçma. Gayet de mutlu bir seyahat geçirdiler arada da anılarını paylaştılar biz de nazar değmesin ne güzelsiniz dedik. Serde kıskançlık yok şükür![]()
Seneler sonra çocukları girip bakacak, kendileri bakacaklar. Bunun hesabını da verecek değiller.Kemancıyı paylaşmayınca olmuyor mu. Anın tadını kendisi ve eşi çıkarsa ayıp mı oluyor. İki kişi kendi ozelini kendisi yaşayamıyor mu. Paylaşmasın mıııı dan sonra da çok da laf soylemeye gerek yok. Herkes istediği şekilde kendini özelini yediğini içtiğini teşhir edebilir beni ilgilendirmez ben de herkes gibi fikrimi söyledim.
Yarın sabah erkenden temizlige çağırıyor zaten karnım burnumda kendi evimin işini zor yapıyorum bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi