- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
Zaten hastaligimi hep hafife aliyor her zaman bisey olmaz diyor kendi bi hastalansin yatak döşek yatar
Sadece 1 yıllık gelinim ama tanıdımmm her karakter farklıdır ama bazıları da huy olarak aynıdır. Ben bu huydakileri çok iyi tanıdım. Zaten çocuklugumda da babannemden iyi bilirim. Şimdi benim kaynana da böyle. Biz daha yeniyiz bazı şeyleri açık açık yapamıyo ama mal değilim anlıyorum. Ya böyle en basit konuda bilene laf sokmalar falan neden yani bu da sizin evladınız lafa gelince bilmem kaçıncı evladım da sen oldun derler ama ilk satılan kişi hep sizsinizdir. Ben eş dışında hiçbişeye inanmıyorum kimsenin de samimiyetine güvenmiyorum. Ama şu var ki senin gibi hiçbişeye hayır demeyen çekinen biriyim. Beni çok güzel kullanıyolar farkındayım. Ama öğrendim ben de eşimin üzerine atıyorum. Saolsun bazen benim yerime kendi laf sokuyo anasına. Sürekli benim boyumla yaşımla çocuk yapmayışımızla dalga geçiyolar yani laf vuruyolar. O da onlara lafını sokuyor. Siz ana olursanız doğurduğunuz da size evlat olur. Kayınvalidelerinden ne gördülerse bizim üzerimizde uyguluyolar. Allahım sen bizi onlara benzetme amin.