Kızlar dertleşmeye geldim icimi dokmezsem catliycam birazda akil alabilirim sizden
hamileyim ama çok morelim bozuk kızım olacak kaynanamlarla altlı ustluyz. Bunu kinayacak olanlar lütfen yazmasin birlikte yiyip içiyoruz kvyle felan sorunum yok ama sorun şu gorumcem. Takmış kafaya kime gıcık gidersem bebek ona benzermis . bu yüzden yani amaç beni gıcık etmek kendisine. halbuki onceden evde en cok onla iyi anlasirdim cok severdim iyiydik. hay sağlıklı olsun da sana benzesin de beni niye cileden cikariyon. Çok doluyum arkadaşlar bu kızla nasi başa çıkabilirim. Yaptığı şeyler ornegin alttan alttan (bazen direk yüzüme ) laf sokmak. Ve benim sorunum ben salak gibi oldum kızlar dün yüzüme yüzüme o salatadan ne anlar dedi hicbisey demedim inanir misiniz eşime soyledim sen de karşılığını versydin dedi kızdı resmen. En azindan niye boyle diyosun felan der insan dedi. Ama yapamiyorum arkadas niye diyemiyorum hicbisey kendimi ezdiriyorum.. Önceden bana bisey demeye cekinirdi çünkü karşılığını şakayla da olsa verirdim. Ben son 4-5 aydır böyle salak gibi hicbiseye sesimi çıkaramaz oldum , ufacik bisey demeyede kalksam kipkirmizi oluyorum ter felan basiyooo nefret ediyorum kendimdennnn
size sorum bu kızla başa çıkabilmek için napmaliyim mesela... Yada bende nasıl her insan gibi direk lafını söyleyen biri olabilirim eskisi gibii . hep sonradan geliyo aklım başıma ama bu kızın ağzının payını vermem lazım artık değilmi ?