Akıl verir misiniz?

Koca tarafına güvenip kendini bu denli riske atması da normal gelmedi açıkcası. Adamlar kendi babalarını düşünüp para yığalım ek iş yapalım demiyorlar siz niye fedakârlık yapıyorsunuz ki keyfi durumları söz konusu

Aslında ameliyat parası çok parada değil.Yaklasik 3 asgari maaş kadar.Ama bende kiradayım.Eşimin bunu karşılayacak zaten durumu yok.
Diğer arkadaşın dediği gibi desem paraci olmaz miyim peki?

Kredi çekmeyin konuşun ameliyat parasını verin kalan parayı da taksit taksit kredi gibi onlara ödeyin araba sizin olsun. Yani ameliyat parası sonrası kalan 200bini taksitle ödeyeceğiz diyin anladığım kadarıyla araba zaten sizin üstünüze. Hem arabayı almış olursunuz hem onlar rahatlar hem ameliyat işini çözmüş olursunuz

Ay kusura bakma ama ben olsam dellenirdim mesleği yoksa girsin markete kasiyerlik yapsın. Kv kp de normal değil işsiz güçsüz oğlana düğün yapmışlar bi de borçlarını ödüyorlar e ameliyat parasını bir nevi oğlanın düğününe yatırmışlar elleri ile asalak yetiştirmişler

İşte araba kat kat fazla olduğu için kabul etmezler herhalde
Satılınca herkes hakkını alır diyin. Sizin durumda alacaklı olmak yerine borçlu olmanız daha iyi. Yani araba satılınca para ikiye bölünür, benim size verdiğimi düşer kuruşuna kadar payınızı veririm diyin. Adamın felç riski varsa otursunlar kabul etsinler. Onlar acele etsin araba satılsın diye siz değil.

Doğru diyorsunuz valla. Konu sahibi sağlık dediği için biraz da çözüm ürettim.

Haklısınız.Sessiz kalmak en iyisi.Bakalım nasıl yapacaklar.Ortak olursa kaynim yarısını verirse olur tabiki değil mi

Ameliyat özelde olacak sanırım. Ben çalışıp biriktirdiğim parayı asalak kaynıma bakan kp vermezdim. Devlette olsun. Oğlu çalışıp düğün borcunu kendi ödesin. Ya da arabayı bana versinler, ben kalan parayı öderim derdim.

Anlattıklarınız tanıdık geldi. Ama isim yabancı.

Bu kadar borçları olan insanlar arabayı sizi. Üstünüze yapmazlar satar yine kendi borçlarını öderler. Babalarını düşünmeyen , kendi borcunu düşünmeyen sizin paranızın derdine düşer mi kendinizi kandırmayın olan size olcak

Doğru diyorsunuz valla. Konu sahibi sağlık dediği için biraz da çözüm ürettim.
Onlar için çalışmak gibi bir seçenek yok.Bizim maddi durumumuz çok kötüydü.Ben çalismiyordum.Kaynim dediki,illaki mesleğini yapmak zorunda değil.Girsin mağazaya çalışsın

Ay kusura bakma ama ben olsam dellenirdim mesleği yoksa girsin markete kasiyerlik yapsın. Kv kp de normal değil işsiz güçsüz oğlana düğün yapmışlar bi de borçlarını ödüyorlar e ameliyat parasını bir nevi oğlanın düğününe yatırmışlar elleri ile asalak yetiştirmişler
kp kendi parasını asalak oğluna hibe etti yani..

Onların 400 e yakın borcu var.Hatta araba satilmazsa o 400 ü de aşacak.Onların payı borca gidecek.Ben şu konuda da güvenmiyorum.Yari parasını bize verecekleri konuda.

Onlar için çalışmak gibi bir seçenek yok.Bizim maddi durumumuz çok kötüydü.Ben çalismiyordum.Kaynim dediki,illaki mesleğini yapmak zorunda değil.Girsin mağazaya çalışsın
salak mı bu herif kendi niye mağazaya girmiyormuş ay ben bu kayna fena gıcık oldum bi kaşık suda boğasım var

Dediğiniz gibi.Çalismayan oğlana düğün yaptılar.Ve herkes çalışmadığını biliyor.Normalleştirdiler artık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…