• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıla ihtiyacım var acil yardim kizlar

uzunalmehtap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
17
10
3
37
Iyi akşamlar kızlar acil akıla ihtiyacım var
Dün akşam sevgilim ben ve sevgilimin en yakin arkadaşı dışarı çıktık yedik içtik eğlendik hersey buraya kadar çok iyidi sevgilimin arkadaşı çok sarhoş oldu arabaya bindik o çok sarhoş olan arkadaşı birden saçlarımı oksamaya başladı geri çektim kafamı hemen sizce sarhoşluğu verdiği birseymidir erkek arkadaşıma bu durumu söylemem gerekirmi kızlar

Dün akşam sevgilim ben ve sevgilimin en yakin arkadaşı dışarı çıktık yedik içtik eğlendik hersey buraya kadar çok iyidi sevgilimin arkadaşı çok sarhoş oldu arabaya bindik o çok sarhoş olan arkadaşı birden saçlarımı oksamaya başladı geri çektim kafamı hemen sizce sarhoşluğu verdiği birseymidir erkek arkadaşıma bu durumu söylemem gerekirmi kızlar

Alkollü iseniz; taksi veya dolmuşa binmiş olmalısınız. Tüm bunlar olurken sevgiliniz neredeydi ?

Sevgilim içmedi araba kullanicak beni eve bırakacak diye ben ön koltukta sevgilimin yanında oturuyordum

Siz 35 yaşındaymışsınız. Erkek arkadaşınız da aynı yaşlardadır sanırım. Alkol almamış, sürücü koltuğunda oturan yetişkin bir adam; arka koltuktaki arkadaşının, ön koltuktaki size doğru uzanıp, saçlarınızı okşadığını nasıl görmedi ? Aracı gözleri kapalı; kulakları tıkalı kullanmıyordur herhalde.

Siz 35 yaşındaymışsınız. Erkek arkadaşınız da aynı yaşlardadır sanırım. Alkol almamış, sürücü koltuğunda oturan yetişkin bir adam; arka koltuktaki arkadaşının, ön koltuktaki size doğru uzanıp, saçlarınızı okşadığını nasıl görmedi ? Aracı gözleri kapalı; kulakları tıkalı kullanmıyordur herhalde.
Saçlarım çok uzun uzanmadi bu yüzden farketmedi sanırım sevgilim çok sinirli bir yapısı var o an soyleyemedim zaten görseydi katil olurdu adam

Peygamberimiz boşuna dememiş.İcki kötülüklerin anasıdır.Diye.

Temas etmekten nefret eden özellikle saçlarıma kirli ellerle dokunulmasından nefret eden iğrenen biri olarak, böyle bir şey başıma gelse, herhalde o eli koparır bir yerine monte ederdim.

Bir gün laf arasında o yağlı kirli ellerini mekan çıkışı saçıma sürdü diye iğrenerek söyle.

Back
X