Akıla ihtiyacım var nolur...

Kafasiherdaimkarisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
29
2
86
İstanbul
KıZlar 5 yıllık Evliyim 2 kıZım var biri 4 yasında biri 5 aylık.esımle tanışarak evlendik işyerinde ben işimi bıraktım evlenince ama artık yür0temiyorumok pişmNım eşim arkAdaşlarına oyunlara düşkün ben de hep sorun çıkardım bu Yüzden dün gece bana artık benim onu bitirdiğimi bana bişey hissetmediğini ama boşammayacagınu çocuklarını bırakmıcagını söyledi benım onu bunalttığımı Söylüyor bende. İşi geregı evde olmadığı için evde olduğu günleri hep bırlıkte gecıröek ıstiyorum çok yalnızım ve bana bukadar ağır konuşan biri karşısında çok pasif kaldım sizce napmalıyınnm

Pasif durma karşısında. Sen haklısın kızsanda. Koca adam olmuş baba artık. Sorumlulukları var. Kendini bekar sanmasın. Artık bekar bir adam değil ki. Boşanmayıda niye istiyor? Keyfine bakmak için. O da taşın altına elini koyacak sorumluluk almıyorsa evlenmeseydi birzahmet! Asla taviz verme.

Ama kendisi çok sinirli beni döver çocukları alır diye korkuyorum resmen soğumuş benden bende soğudum ama ne için yani arkadaşları için bilgisayarda vakit geçirmek istediği için büyük kızıma düşkün ama bebegımıze çok değil yani yaklaşık hamile kaldıktan sonra Değişti bilmiyorum mapıcam ailem beni eZiyor onun karşısında zaten onun ailesi de çıok karışıyor yani kendi başına kalmayı çok seviyor ben ailemi bıraktım geldim onun için ama çok pişmanım kapyı çarpıp gidesim var Çok öfkeliyim sakin olamıyorum o da bende

Maddi konuda sorumluluklarını yerine getiriyor evet ama anlaşamıyoruz ben ilgi sevgi Peşinde o para Peşinde hersey Kötüye gidiyor toparlayamıyorum iki çocukla ev işi çalışacaktım ama ıkıncı ye hamile kalınca kaldı

Haklisiniz guzelce konussaniz dogum gibi zor bi zwmandan ciktiginizi bunaldiginizi biraz ilgiye muhtac oldugunuzu goz yasi silahinizi da kullanarak anlatmaya calissaniz olurmuki biseyler

Ben de sana bişey hissetmiyorum bu bu bu sebeplerden dolayı de.
Koşma peşinden, arama sorma sadece çocuklarınla ilgilen.
Hiiiç üzerine gitme.
Bak göre nasıl değişecek.

sakince oturup konuşun..olmadı çocuklarınıda al ailenin yanına git biraz bir hafta on gün falan kal..ikinizinde kafası dağılmış olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…