• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akılı telefon, esim ve ben.

Benim dokuz yasinda yakisikli melek gibi bi oglum vardi dokuz ay once kaybettim antidepresanlarla hep ayakta durdum birkac ay once biraktim oglumun hastaligini ogrendigimizde esimle zaten birbitimize cok bagliydik dahada baglandik sonra o yasamak istemedigim ruya olmasini istedigim gun oglumu kaybettik ve simdi benim aslinda hic anlasabildigim arkadasim yok hic evdende cok cikmiyorum birazssa aksamlari okadar kotu oluyorum ki olmek istiyorum fakat esim hakkini yiyemem bana surekli morel verir saklabanlik yapar yuzum gulsun diye o ayni durumda oldummu beni asla yanina yaklastirmaz icine kapanir alir telefonu eline bisey soylersin duymaz besinci altincida duyar yinede sukur allahima napalim daha neleri var
Basin sagolsun canim allah sabrini versin mekani cennet olsun..

Benim dokuz yasinda yakisikli melek gibi bi oglum vardi dokuz ay once kaybettim antidepresanlarla hep ayakta durdum birkac ay once biraktim oglumun hastaligini ogrendigimizde esimle zaten birbitimize cok bagliydik dahada baglandik sonra o yasamak istemedigim ruya olmasini istedigim gun oglumu kaybettik ve simdi benim aslinda hic anlasabildigim arkadasim yok hic evdende cok cikmiyorum birazssa aksamlari okadar kotu oluyorum ki olmek istiyorum fakat esim hakkini yiyemem bana surekli morel verir saklabanlik yapar yuzum gulsun diye o ayni durumda oldummu beni asla yanina yaklastirmaz icine kapanir alir telefonu eline bisey soylersin duymaz besinci altincida duyar yinede sukur allahima napalim daha neleri var
Allah sabir versin.cok uzuldum.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

Akşam böyle yemekte değişik bir ortam olsa. Çok hazırlık yapmasanız da yemek olarak, normal akşam yemeğini mum ışığında yeseniz. Sofra özenli olsa. Ya da her akşam değişik bir aktivite uydursanız. Mısır patlatıp film izlemek ya da birbirinize kitap okumak gibi. Fırsat vermeseniz eline telefon almasına.
Böyle böyle alışır belki aksamlari evde ortak vakit geçirmeye.

Akşam böyle yemekte değişik bir ortam olsa. Çok hazırlık yapmasanız da yemek olarak, normal akşam yemeğini mum ışığında yeseniz. Sofra özenli olsa. Ya da her akşam değişik bir aktivite uydursanız. Mısır patlatıp film izlemek ya da birbirinize kitap okumak gibi. Fırsat vermeseniz eline telefon almasına.
Böyle böyle alışır belki aksamlari evde ortak vakit geçirmeye.
Bunu romantik adama yaparsiniz ya bu :sopa:

Bunu romantik adama yaparsiniz ya bu :sopa:

Sadece romantiklik anlamında demedim. Eşiniz nelerden hoşlanıyorsa. Hem sizi yormayıp aksamlari dinlendirecek. Hemde eline telefon almasını engelleyecek aktiviteler yapmaya çalışmak belki telefon alışkanlığını alır.

Boşluğa düştükçe evde boş otururken insan daha çok sarıyor teknolojiye.

Sadece romantiklik anlamında demedim. Eşiniz nelerden hoşlanıyorsa. Hem sizi yormayıp aksamlari dinlendirecek. Hemde eline telefon almasını engelleyecek aktiviteler yapmaya çalışmak belki telefon alışkanlığını alır.

Boşluğa düştükçe evde boş otururken insan daha çok sarıyor teknolojiye.
Katliyorum insan bi der gozum agridi boynum agridi yok yatana kadar telefon suanda bile

Ayni sorun bendede var mac aorunu ya isden geliyo ve yemek yiyo bana isi dusunce aklina geliyorum oda olmassa hic gelmicem hep elinde telefon maclara bakiyo tvden maclara bakio ya evin icinde ben varmiyim yokmuyum haberi yok sinirleniyorum trip atiyorum bide hakliymis gibi sen boyle yapmaya devam et demiyomu cildiriyorum resmen

Ayni sorun bendede var mac aorunu ya isden geliyo ve yemek yiyo bana isi dusunce aklina geliyorum oda olmassa hic gelmicem hep elinde telefon maclara bakiyo tvden maclara bakio ya evin icinde ben varmiyim yokmuyum haberi yok sinirleniyorum trip atiyorum bide hakliymis gibi sen boyle yapmaya devam et demiyomu cildiriyorum resmen
Valla cözümü yok arkadasim sanirim:işsiz:

Galiba bende esinin disi versiyonu oldum. Bu aralar face inst KK derken elimden telefo hic dusmuyor. Esim bu durumdan cok sikayetci ama ne bilim tuvalette bile sikiliyorum. Elim hemen telefona gidiyor :(

Hayir ben almasindan sikayetci degilim ama insan arada benimlede konusur ya yok vide ustune o bana niye tavir yapiyrm diye tavir yapio daha cok sinirleniyrm

Bizde de bu sorun bende var. Kardeşlerimle grupta çok konuşuyoruz. Kk var. Buraya biraz ara versem o kadar meşgul olmam da bırakamıyorum anacım.

:işsiz: benimki de bu model...

Tuvallette bile elinde telefon içeriden güm pat çat savaş uçak ve ışın sesleri geliyor...

Ben yanındayken eline almamaya çalışır ama mesela diyelim mutfaktayım beş dakika kahve yapıcam hemen alır eline açar... Kahveler soğuyor bırak şunu artık derim "aşkım nolur beş dakika şu an çıkamam savaşın ortasındayım..." der sanki bana memleket kurtarıyor... :bicak::bicak::bicak:

İki dakika ortadan kaybolmayayım yani her fırsatı değerlendiriyor... Telefonunu alıp gizlice silicem hepsini bir gün o olacak da yeniden yükler tabi o da çözüm değil :skandal:

Back
X