• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akılı telefon, esim ve ben.

benimkide wc ye uzatma cekiyor şarjı az kaldıgı zamanlar :D:D

valla ya tv ya telefon diyorum evde oldugumuz aksamlar genelde telefonu seciyo tv bana kalıyo yapcak bişey yok elbet sıkılcak bigün

benimkide wc ye uzatma cekiyor şarjı az kaldıgı zamanlar :KK70::KK70:

valla ya tv ya telefon diyorum evde oldugumuz aksamlar genelde telefonu seciyo tv bana kalıyo yapcak bişey yok elbet sıkılcak bigün
Hic gerek yok.. sarj aparatlari var onceden dolduruyosun aninda her her yerde sarj edebiliyosun.. kafayi yedirtir bu manyaklar bize

Kizlar konu su akili telefonlar!
5 seneye yakin evliyiz eşim telefonu elinden düsürmüyor oyun oyun (başka bısey yok) şoyle soyleyim disari cikip sosyaliz aslinda eger aksam disari cıkmıyorsak evdeysek elinde telefon tuvalette telefon yatakda uykusu gelene kadar telefon bu durum beni cok sıktı bıktım bu oyunlardan!
Yani konusmuyoruz dertlesmiyoruz, telefon sarjdayken de tv ye daliyor ilgili aslinda bizimle ama oyun hastasi oldu bende tek oturmaktan sıkıldıgim icin gidip kitap okuyorum sonrada uyukluyorum her zaman böyle ne yapsamda bu davranisi degistirsem bilmiyorum:KK42:
Aynı benim eşim

Benim arkadasımın evliliği bitmek uzere okadar koptular ki tlfnla okadar ilgili ki kocası aralarnda tek bir muhabbet yok onunla konuşuyodum yeni kapattık buraya girdm nasılda denk geldi konun. Ben birşey demıyorum bu erkeklere ya daraldım iyiceeee:sinirli:

Back
X