• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akilli bilincli kadinlar;sorum sizlere....

Kayınvalide Ve gorumcemin bana yapmadigi yalan, atmadigi iftira kalmadi bugüne dek.. ilk zamanlar bana inanmayan esim, en sonunda olan bir olayla inandi.. annesi esime beni şikayet etti.. ettigi konu da şu "bayramda yanina gittigimizde, benim telefonum calmis ve ben konustugum kisi ye bayram icin esimin annesinin yanina el opmeye geldik demisim.... nasil olurda esimin annesi dermisim annem diyecekmisim... yalniz biz farkli memleketteniz eger annem dersem ,telde konustugum kizi kendi memleketimdeyim zannedecek.. " neyse esim bile artik isyan etti.. öküz altinda buzagi ariyorsun anne ne var bunda dedi..
Simdi bu ve benzeri onlarca ornek yazabilirim ama uzatmayayim lafimi. Asil sorun şu ki gorumceminde yalan ve iftiralari oldu..
Simdi esimin abisi aksam yemege gelecek.. her zaman da gorusemiyoruz.. esim daha once gorumcenin yarattigi sıkıntılardan abisine bahsetmis.. simdi bende esimi desteklemek icin abiisine esimin olmadigi bi anda konuyu acayim mi?? Bahsedeyim mi surekli arkamdan konustuklarindan filan sürekli ugrastiklarindan rahatsız oldugumdan filan.. hani oyle cok samimi degiliz ama kotu biri de degil.. ne yapayim akil verin..... :(

tabii ki hayır. ayda yılda bir gelmiş meseleleri anlatacağınıza güzelce vakit geçirin. haksız duruma düşmeyin. eşiniz size hak vermiş başka yandaş neden gereksin ki..

tamam elin ne güzel söylemiş
hiçççç muhatap olma
he he de geç
eleştirildiğin de ise
evet ya ben böyleyim de geç
vurdumduymaz davran
madem konuşarak çözülemeyecek kadar cehalet sahibiler
tınlamadığını hissettir
kimseye de şikayet etme
bırak vurdumduymaz gelin ol
bir süre sonra bıkarlar eleştirmekten
:34::34::34:

PEki.... boyle yapmayi deneyecegim.. ama bi onceki mesajimda sa yazdigim gibi korkularim var.. okursan sevinirim...

asla bahsetme.ne kadar ıyı olursa olsun senı mı tutacak sanıyorsun cnm.hıç gerek yok. ufak bır konuşma hıç hoş olmayan olaylara kadar göturebılır sizi.hıç gerek yok
Sanırım haklisiniz

Sanırım siz söylemek istiyorsunuz ama bunlar kardeş canım ne kadar aralarında daha öncede olay olmuş ise kardeşler 2 gün sonra araları düzelip barışırlarsa kayınbiraderiniz sizin değilde kardeşinin yanında olur ve senide eşine kötüleyebilir kardeşimin dedikodusunu yaptı diye ve bu sefer sen kötü olursun.
Olabilir

tabii ki hayır. ayda yılda bir gelmiş meseleleri anlatacağınıza güzelce vakit geçirin. haksız duruma düşmeyin. eşiniz size hak vermiş başka yandaş neden gereksin ki..

Haklisiniz bahsetmeyevegim .
Peki konu acilir da esim abimi guzel ağırladın hic konuyu acmadin sagol filan derse ne diyeyim

Sanırım haklisiniz

Olabilir

Haklisiniz bahsetmeyevegim .
Peki konu acilir da esim abimi guzel ağırladın hic konuyu acmadin sagol filan derse ne diyeyim

seninle mutlu olmak istiyorum diyin. abin senin için değerli ve onu güzel ağırlamak seni mutlu ettiği için beni de etti diyin. bu kadar. eşiniz böylece huzur bulur. anne ile kızkardes didiklemeye devam ediyordur emin olun siz sakin liman olun..

Kayınvalide Ve gorumcemin bana yapmadigi yalan, atmadigi iftira kalmadi bugüne dek.. ilk zamanlar bana inanmayan esim, en sonunda olan bir olayla inandi.. annesi esime beni şikayet etti.. ettigi konu da şu "bayramda yanina gittigimizde, benim telefonum calmis ve ben konustugum kisi ye bayram icin esimin annesinin yanina el opmeye geldik demisim.... nasil olurda esimin annesi dermisim annem diyecekmisim... yalniz biz farkli memleketteniz eger annem dersem ,telde konustugum kizi kendi memleketimdeyim zannedecek.. " neyse esim bile artik isyan etti.. öküz altinda buzagi ariyorsun anne ne var bunda dedi..
Simdi bu ve benzeri onlarca ornek yazabilirim ama uzatmayayim lafimi. Asil sorun şu ki gorumceminde yalan ve iftiralari oldu..
Simdi esimin abisi aksam yemege gelecek.. her zaman da gorusemiyoruz.. esim daha once gorumcenin yarattigi sıkıntılardan abisine bahsetmis.. simdi bende esimi desteklemek icin abiisine esimin olmadigi bi anda konuyu acayim mi?? Bahsedeyim mi surekli arkamdan konustuklarindan filan sürekli ugrastiklarindan rahatsız oldugumdan filan.. hani oyle cok samimi degiliz ama kotu biri de degil.. ne yapayim akil verin..... :(

Ne gerek var ki?

Bunları paylaşmanız gereken kişi eşiniz...

Son düzenleme:
Sikayet edilecek kisiler esinizin ailesi ve sikayet ettiginiz kisi esinizin abisi. Katil olsalar onlar bir aile yine de birbirlerinden vazgeçemez. Esinizle oldugunuz surece onlar da hayatinizda olacaklar sikayetle bu is surmez. Esimin ailesine el opmeye geldik cok mesafeli olmus onun yerine diyelim ki kayinvalideniz ismi Ayse ve Ayse annemlerdeyiz diyebilirdiniz.. Belki siz de onlari kiriyorsunuz ?

dilek arkadaşa katılıyorum bencede bişi söylemeyin. ne münasebet cnm kimi kime şikayet edeceksiniz asla yapmayın böyle bişi. laf size fln döner Allah korusun. eşiniz abisine anlatmış dertleşmiş zaten sizin söylemeniz hoş olmaz

Sikayet edilecek kisiler esinizin ailesi ve sikayet ettiginiz kisi esinizin abisi. Katil olsalar onlar bir aile yine de birbirlerinden vazgeçemez. Esinizle oldugunuz surece onlar da hayatinizda olacaklar sikayetle bu is surmez. Esimin ailesine el opmeye geldik cok mesafeli olmus onun yerine diyelim ki kayinvalideniz ismi Ayse ve Ayse annemlerdeyiz diyebilirdiniz.. Belki siz de onlari kiriyorsunuz ?

düşüncenize saygım var lakin telde konuştuğumuz kişiye kv memnun olsun diye öyle demeyiz eşimizin annesi deriz gayet doğal bir tabir

keşke konu sahibi GAYNANAYA geldi deseydi

Kardes kardese karanmaz ne kadarda haklı olsan gene suçlu sen olursun. Zaten onlar kimin haklı kimin haksız olduğunu biliyorlardir. Sen konuyu acmazsan asil olan sen olursun gayet guler yuzle agirla kaynini bence...

Size yorum bile yapmamam lazim da neyse... GAYNANA denen kisiler de agizlardan dusmeyen kocis tabirli eslerin anasi dusman degiller!

hayatımda ilk kez duyuyorum kardeşi kardeşe şikayet etmek isteyeni:ssz:

Size yorum bile yapmamam lazim da neyse... GAYNANA denen kisiler de agizlardan dusmeyen kocis tabirli eslerin anasi dusman degiller!

aynı düşünüyorum bende böyle düşünüldüğü sürece o evde huzursuzluk ebedi devam eder...

Tabi ki abisine hiç bir şey söyleme, kendi kız kardeşini destekleyecektir, ya da annesi ve kızkardeşi ile bu konuyu konuştuğunda, gelin hanım bizi şikayet etti diye kabak yine senin başına patlar benden söylemesi...

Her konuyu eşinle konuşup onunla halletmelisin. Bende görümcelerimle konuşmak gibi bir hataya düşmüştüm zamanında inanın daha çok karışıyor ortalık laf ağızda durmadığı gibi değişerek gidiyor seni en iyi eşin anlar hayatını onunla paylaşıyorsun sonuçta önemli olanda o.. Sakin ve tatlı bir dille herşeyi eşinle çözmelisin

Kardes kardese karanmaz ne kadarda haklı olsan gene suçlu sen olursun. Zaten onlar kimin haklı kimin haksız olduğunu biliyorlardir. Sen konuyu acmazsan asil olan sen olursun gayet guler yuzle agirla kaynini bence...
Asil olan ben olurum dimi konuyu acmazsam ;)))
Esim fark edecektir acmadigimi
Ona sorarsa ne diyeyim ;))

en iyisi bahsetme yüz göz olma. farklı tepkide verebilir.
Haklisin

Eşin zaten bahsetmiş.Sen güzelce güleryüzünle ağırla misafirini.Misafirperver,yumuşak bi gelin ol ki görümcen ve k.v.nin yalanlarını hareketlerinle ez geç :34: kaynın senin anlattıkları gibi biri olmadığını görsün.sen bi günlük misafirine bu konuları açarsan-ki söz konusu şahıslar annesi ve kardeşi- seni fitne gelin sanar :45:

Back
X