Kayınvalide Ve gorumcemin bana yapmadigi yalan, atmadigi iftira kalmadi bugüne dek.. ilk zamanlar bana inanmayan esim, en sonunda olan bir olayla inandi.. annesi esime beni şikayet etti.. ettigi konu da şu "bayramda yanina gittigimizde, benim telefonum calmis ve ben konustugum kisi ye bayram icin esimin annesinin yanina el opmeye geldik demisim.... nasil olurda esimin annesi dermisim annem diyecekmisim... yalniz biz farkli memleketteniz eger annem dersem ,telde konustugum kizi kendi memleketimdeyim zannedecek.. " neyse esim bile artik isyan etti.. öküz altinda buzagi ariyorsun anne ne var bunda dedi..
Simdi bu ve benzeri onlarca ornek yazabilirim ama uzatmayayim lafimi. Asil sorun şu ki gorumceminde yalan ve iftiralari oldu..
Simdi esimin abisi aksam yemege gelecek.. her zaman da gorusemiyoruz.. esim daha once gorumcenin yarattigi sıkıntılardan abisine bahsetmis.. simdi bende esimi desteklemek icin abiisine esimin olmadigi bi anda konuyu acayim mi?? Bahsedeyim mi surekli arkamdan konustuklarindan filan sürekli ugrastiklarindan rahatsız oldugumdan filan.. hani oyle cok samimi degiliz ama kotu biri de degil.. ne yapayim akil verin.....