• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı kayınvalide ile basetme yolları.)

ayy benim kv gibi .. işini naıslda biliyorlar... sende aynı onun gibi davrann yanında canım.. eşin varken yardım et.. konuş iyi ol.. eşin yokken aldırma.. ne söylerse cevabını ver.. bunlar ondan anlıyor... mesafenide şu yönden koru... oluşturr.. sık sık arama gitme gelmesinn... eşinin tlfnlarını bazen sen aç... o aradığı zaman.. eşinide doldurmasınn..

onun taktiğini uygulayabilirsin :)
başka yerde arama gözlemle bir süre onun yaptığını yap sadece

Canim benim kv de de ben yemek yaparim ben yanima ugramaz esim geldigindede hastaydim ya bugun hic yardim edemedim sana der bende derim anne yok zaten hep yaptigim sey esimde farkinda zaten .. Ama benim gorumce hic bi ise elini surmez ben bi sinirlenirim cunku yedigi sofrayi toplamaz elimi surmem bakiyorum kv girmis topluyo bazende uzuluyom ya biz mi cok vicdanliyiz nee :KK1:

benim kayinvalidemde arkadaşınkine benziyor artisi var eksiği yok benimki bide 6 ayda bir giderim eltimin üzerinden yapar politikasını çok zekidir beni çatlatmak için elinden geleni ardınakoymaz

Kocayla iyi olursan kocanla gecinirsin, ksynanayla iyi olursan tum sulaleyle gecinirsin....
1- Sikayet etmeyen kaynanaya karsi ne yuzde ne arkada sikayet etme
2-Kocasini ustune saliyorsa sen de kocani sal
3-Adimlarini onceden hisset ve altetnatif yarat
4-Kp ile cik iyi gecin.Koxan ve lp arkanda olyrsa delirir
5-Koxanin akrabalarina cok iyi ol."Herkese sevdirdim bi annene sevdiremedim vs" dersin
6-Bi yere gideceginde ararsa acna, acarsan birazdan aratayim de.Sonra unuttum dersin
7-Guler yuzle tatli dille ve zeka ile laf sok.Siniri bozuldukca surat asar ve hata yapat.İpler onun elinde ve senin sinirini bozmayi ogrenmis.

Maalesef aynilarini yasadim.Bi sure sonra ipler elime gecti.Sozu para etmez.Ama saygisizlik yapmam, buyuktur.emegi var kocama

Mesafe dediğimiz şey konusmamak. Mesela ben artık mümkün oldugunca birsey anlatmiyorum yanina gitmiyorum ki önceden tam bir köle isauraydim;) bi bulasiklari toparlarim gittigimde. Beni de mesela muhabbete diye cagirir kendimi elektrik supurgesi ile ev supururken bulurdum. Sonra mesafe koydum gitmemeye başladım. Şuan gayet iyiyiz..olmasi gerektigi gibi...

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kv ni ekarte etmen icin esini avucunun icine alacan. Annesini cok seviyormus gibi davran. Esinin yaninda ekstra anne anne diye gez. Bisey alirken annenede alalim falan de ama kv den ters davraninca hemen aglak sekilde ben ne kadar seviyorum bide annene bak falan duygu somurusu yap

Vay bee korkulur sizden kizzz gulerek okudum valla:KK70:

Biri yazmış ben de katılıyorum. Benim kv de cok kurnaz aşırı yani. O yuzden eşinin yanında sanki ona bayiliyormus gibi davranman gerek. Esin olmadiginda da istedigini yap.

Herkesin tavsiyesi bu yönde. Ben de pek beceremem laf sokmasını, laf oyunlarini ama susmam da. Onlar akıllı cidden. Isini biliyorlar.

Zamanla bizde isimizi bilcez insallah :KK53:
Es varken, canim annem cicim annem
Es yokken, mesafeli.

Baska yolu yok.

Benim oldukça kurnaz çocukları ile arasını bozmayip kayinpederimi fidilleyen, eşime duygu sömürüsü yapan bir kvalidem var..işin kötü tarafı çok olmasa da anneci olan bir eşim var...ama yine de şükürler olsun eşim dünya iyisi ( bunda 2.5 ay yasadigimiz ayrıldığında etkisi var.)bi insan oldu. Ama annesinin yanında bir erkekligi tutuyo bazen. En son olan şey benim kuzenimin düğünü vardı bu hsonu, kvalidede bize kendi koylusunun dugunu var yemekliymis vs gidelim dedi esim olabilir dedi bende olamaz dedim cunku o gun kuzenimin dugunu vardi ve iki arada gezemeyiz dedim esim de gideriz ya dedi kvalidede ordan o zaman siz gelmeyin dedi benim yanimda. 2 gun sonra aradi esimin teli evde beni aradi ben de esime verdim dugune gelcekmisiniz diye aramis esimde biliyosun anne dugunler arasinda mesafe var gelemeyiz dedi..sonra esime neden aradi doe sordum ne dicek diye gecistirdi. Simdi diyebilirsiniz ee nolmus
. o gun benim yanimda siz gelmeyin diyo sonra esimi arayip soruyo..bunun gibi o kadar cok sey oluyor ki..bir yere gidilyo mesela arabada yer kalmiyo ilk beni kalsin diyo vs.he esim de tabi sagolsun bazen isini biliyo ama herzaman degil.
Şimdi sizden bana akıl vermenizi istiyorum eşle arayi bozmadan akıllıca kayinvalideyle nasıl basedilir..

basedilmez.
fesat insanla basetmenin en kolay yolu, onu kiskirtmamak ve yeterince uzak kalmak.
esin zaten gordukce annesini annesinden soguyacaktir.
zamana birak, keyfini de bozma.

Sakince soyle esine annen boyle boyle yapinca uzuluyorum onun iyiligi icin sana soyluyorum direkt ona soylesem kuser alinir ama sen oglusun senin nazin gecer ben bisey diyemem sunu sunu yapmazsa herkesin kafasi rahat olur de

Benim oldukça kurnaz çocukları ile arasını bozmayip kayinpederimi fidilleyen, eşime duygu sömürüsü yapan bir kvalidem var..işin kötü tarafı çok olmasa da anneci olan bir eşim var...ama yine de şükürler olsun eşim dünya iyisi ( bunda 2.5 ay yasadigimiz ayrıldığında etkisi var.)bi insan oldu. Ama annesinin yanında bir erkekligi tutuyo bazen. En son olan şey benim kuzenimin düğünü vardı bu hsonu, kvalidede bize kendi koylusunun dugunu var yemekliymis vs gidelim dedi esim olabilir dedi bende olamaz dedim cunku o gun kuzenimin dugunu vardi ve iki arada gezemeyiz dedim esim de gideriz ya dedi kvalidede ordan o zaman siz gelmeyin dedi benim yanimda. 2 gun sonra aradi esimin teli evde beni aradi ben de esime verdim dugune gelcekmisiniz diye aramis esimde biliyosun anne dugunler arasinda mesafe var gelemeyiz dedi..sonra esime neden aradi doe sordum ne dicek diye gecistirdi. Simdi diyebilirsiniz ee nolmus
. o gun benim yanimda siz gelmeyin diyo sonra esimi arayip soruyo..bunun gibi o kadar cok sey oluyor ki..bir yere gidilyo mesela arabada yer kalmiyo ilk beni kalsin diyo vs.he esim de tabi sagolsun bazen isini biliyo ama herzaman degil.
Şimdi sizden bana akıl vermenizi istiyorum eşle arayi bozmadan akıllıca kayinvalideyle nasıl basedilir..
Tatlım ne olursa olsun eşin seni tam olarak savunmadıkça o kadın düzelmez

Zoor ve inatçı bir kadin. Mesela yine aradı bu sefer eşim telde diyor anne biz karar aldık gitmicez uzak düğünlere vs. O da ordan ikimiz gidelim 5 dk gorunursun diyor. Eşim de ikimizmi? Dedi böyle şaşırmış şekilde. Ben de teli kapattıktan sonra dedim biz aneyi bir yerden eksik etmeyelim o öyle desin... Eşim de yine diyor seni zorlamak istemiyordur bosver. Vs.
Ben de dedim o 5 dk 1 saat olur.
Daha gitmedik ama ben gitmeyi düşünmüyorum.

Zoor ve inatçı bir kadin. Mesela yine aradı bu sefer eşim telde diyor anne biz karar aldık gitmicez uzak düğünlere vs. O da ordan ikimiz gidelim 5 dk gorunursun diyor. Eşim de ikimizmi? Dedi böyle şaşırmış şekilde. Ben de teli kapattıktan sonra dedim biz aneyi bir yerden eksik etmeyelim o öyle desin... Eşim de yine diyor seni zorlamak istemiyordur bosver. Vs.
Ben de dedim o 5 dk 1 saat olur.
Daha gitmedik ama ben gitmeyi düşünmüyorum.
Eşinle aranı iyi tut arkana almaya bak yoksa bu kayınvalideden korkulur

ablamın bi eltisi var
kız varya duvar
kaynanası 4 kere çayım bitti diyor kızda tık yok
tv ye bakıyormus gibi yapıyor
kalkıp kocası çayı dolduruyor:KK53:yada kaynanası kendi alıyor
bu kız gibi olmak var ya
idolüm oldu kız:KK45:

Back
X