Benim oldukça kurnaz çocukları ile arasını bozmayip kayinpederimi fidilleyen, eşime duygu sömürüsü yapan bir kvalidem var..işin kötü tarafı çok olmasa da anneci olan bir eşim var...ama yine de şükürler olsun eşim dünya iyisi ( bunda 2.5 ay yasadigimiz ayrıldığında etkisi var.)bi insan oldu. Ama annesinin yanında bir erkekligi tutuyo bazen. En son olan şey benim kuzenimin düğünü vardı bu hsonu, kvalidede bize kendi koylusunun dugunu var yemekliymis vs gidelim dedi esim olabilir dedi bende olamaz dedim cunku o gun kuzenimin dugunu vardi ve iki arada gezemeyiz dedim esim de gideriz ya dedi kvalidede ordan o zaman siz gelmeyin dedi benim yanimda. 2 gun sonra aradi esimin teli evde beni aradi ben de esime verdim dugune gelcekmisiniz diye aramis esimde biliyosun anne dugunler arasinda mesafe var gelemeyiz dedi..sonra esime neden aradi doe sordum ne dicek diye gecistirdi. Simdi diyebilirsiniz ee nolmus
. o gun benim yanimda siz gelmeyin diyo sonra esimi arayip soruyo..bunun gibi o kadar cok sey oluyor ki..bir yere gidilyo mesela arabada yer kalmiyo ilk beni kalsin diyo vs.he esim de tabi sagolsun bazen isini biliyo ama herzaman degil.
Şimdi sizden bana akıl vermenizi istiyorum eşle arayi bozmadan akıllıca kayinvalideyle nasıl basedilir..