Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm.
Akın ipeği tanımam tanımakta istemem. Sadece kozayi bilirim oda yol üstündeydi.
Kardeş kavgasıymış peh peh
Habille Kabilde kardeşti ama kabil Habili Ölürdü ve Kardeşlik Bitti
Vatanın bölünmez bütünlüğüne darbe vuran benim kardeşim olmaz olamaz!...
amerikaya sıgınıp arkasına dış güçlerin gücünü alıp, karanlık kirli işlerini uygulamaya çalışan bu ülkenin Evladı olmaz olamaz
7 milyar dolar sence kendi parasımıydı huysuz kova?!Akın ipeği tanımam tanımakta istemem. Sadece kozayi bilirim oda yol üstündeydi.
Neyse adam iş adamı kendi parasını aldı kaçtı gitti.
Kutulardaki neydi kimin parasiydi kardelen
valla ıpek'e ben hıc para falan vermedım. benden bıs calmıs olamaz..7 milyar dolar sence kendi parasımıydı huysuz kova?!
Milletten çaldıkları parayla kaçtı gitti ve malum medya çıtını çıkarmadı
Birde madem suçlu değil ve kendi parası neden kaçtı o zaman?!
Himmet paralarını eminim duymuşundurvalla ıpek'e ben hıc para falan vermedım. benden bıs calmıs olamaz..
kım nasıl nerede verdı pekı ?
aynenne güzel özetlemiş paralelin ne demek olduğunubizde hep aynı şeyi savunuyorduk ama inkar ediyorlardı.
eeee ayakkabı kutularına da gelelim
benim için ayakkabı kutuları daha önemli,bizi yönetenlerin yaptığı,bizim vergilerimizin çalındığı bir durum
Ayakkabı kutularını boş ver sen önce bu milyar dolarlık vurguna gel
Bu holding çaldıkları kimin parası acaba?! Uzaylıların değil bu ülkenin parasını çaldılarbenim için ayakkabı kutuları daha önemli,bizi yönetenlerin yaptığı,bizim vergilerimizin çalındığı bir durum
Birşeyi sorgularken biraz mantıklı konuşalım.
Ayakkabı kutularını boş ver sen önce bu milyar dolarlık vurguna gel
o holdinge benim param gitmişse bunu yapan gene hükümettir.Bu holding çaldıkları kimin parası acaba?! Uzaylıların değil bu ülkenin parasını çaldılar
O holdinge para verenlerin sorunudur benim değil. Sen verdin mi bu kadar derdine düştün. Bak ben vermedim ne kadar rahatım sadece kutuların hesabını soruyorum!Bu holding çaldıkları kimin parası acaba?! Uzaylıların değil bu ülkenin parasını çaldılar
O altın madenlerinden gelirlerin bu paranın onda birisi dahi olmadıgının kanıtı ortada ve yapılan hırsızlıkları bizzat şirket çalışanları tarafından itiraf edildi. Şirketteki 145 pc ana karti değiştirlmesinin sebebi nedir acaba? Adamların korkusu yoksa ve eğer çalmadılarsa neden böylesine bir temizlik yaptılar?!..Birşeyi sorgularken biraz mantıklı konuşalım.
Ipek ailesi 2013 yılında Türkiye'nin en zengin 20 küsürüncü ailesiydi.Bu yılda ilk 50 deler.7 milyar dolar adamın kendi parası olabilir yani.
Bu kadar zengin nasıl oldular sorusunu sorsan haklısın derim. AKP hükümetinden önce sadece Koza davetiyenin sahibiyken 12 yıl içinde Altın madenleri, holdinglerin sahibi oldular.
Hükümetin cebini doldurup malına mal katmış işte.hadi bunu biz sorgularızda, siz neyinize güvenip sorguluyorsunuz anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?