Akın İpek'in Annesi: İki Kardeş Kavga Ediyor

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek holding binasında yaptığı açıklamada, "Yaşananlar iki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana" dedi.

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, polisin yaptığı aramalar sonucunda oğlunun bir hatasının bulunamayacağını savunarak, "Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm" dedi.

Terör örgütüne finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Koza İpek Holding şirketlerine yönelik aramalarda, merkez binadaki bilgisayarlardan imaj alma faaliyeti devam ediyor. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın İpek'in Çankaya Gaziosmanpaşa'daki evinde dün sabah saatlerinde başlatılan arama faaliyetinin ise bu sabaha karşı bittiği öğrenildi.

"AKIN BEY KAÇMAZ, KAÇMADI, KAÇMAYACAK"

Öte yandan, Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın İpek'in annesi Melek İpek, imaj alma faaliyetlerinin devam ettiği holdingin merkez binasına geldi. Melek İpek, burada bekleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, Akın İpek'in kaçmadığını öne sürerek, "Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı, kaçmayacak. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok" dedi.

"BU GELİP GEÇİÇİ BİR DÖNEM"

Anne İpek, şunları söyledi: "Akın Bey'in 7 kat yerin altına inseler, gökyüzüne çıksalar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da Allah'ın izniyle. Bu gelip geçici bir dönem. Bunun hakkında şu anda çok şey söylenebilir ama söylemiyorum. Rabbim bizi sabreden kullarından etsin.

Bülent Arınç, 2 Yıl Önce Akın İpek'in Annesinin Elini Öpmüş

"SİVRİSİNEĞİN VIZILTISI KADAR..."

Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır, Allah'ın izniyle de yapmayacaktır. Bugüne kadar aile olarak yaptığımız tek şey, ekmeğimizi paylaştık, karıncayı incitmedik, hiç ayrım yapmadan tüm insanlara yardımcı olduk ve bundan sonra da hayatımın sonuna kadar aynı şekilde devam edeceğim. Hiç kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Bunları esefle kınıyorum, ayıplıyorum. Bu yazılanlar, çizilenler, anlatılanlar var ya bize yakışmadı, yapışmayacak da. Sivrisineğin vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok."

http://www.haberler.com/koza-ipek-holding-deki-arama-7652286-haberi/

ne güzel özetlemiş paralelin ne demek olduğunu bizde hep aynı şeyi savunuyorduk ama inkar ediyorlardı.

Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm.

Bir tanıdığımızın ufak çaplı şirketini de basmışlar operasyon kapsamında. Bulamayınca üst pozisyonlarda olmayan baldızını, kardeşini filan götürmüşler, iki gündür gözaltındalar göremedi bile aileleri. Daha geçen sene hizmet pasaportu dağıtıyordu devlet onlara şimdi kanlı bıçaklı oldular birden.

"Kardeşim olsun , kanlı olsun " diye bu sebepten mi denir.
Kardeşim yok bilemiyorum..

Kardeş kavgasıymış peh peh
Habille Kabilde kardeşti ama kabil Habili Ölürdü ve Kardeşlik Bitti
Vatanın bölünmez bütünlüğüne darbe vuran benim kardeşim olmaz olamaz!...
amerikaya sıgınıp arkasına dış güçlerin gücünü alıp, karanlık kirli işlerini uygulamaya çalışan bu ülkenin Evladı olmaz olamaz

Akın ipeği tanımam tanımakta istemem. Sadece kozayi bilirim oda yol üstündeydi.
Neyse adam iş adamı kendi parasını aldı kaçtı gitti.
Kutulardaki neydi kimin parasiydi kardelen

Akın ipeği tanımam tanımakta istemem. Sadece kozayi bilirim oda yol üstündeydi.
Neyse adam iş adamı kendi parasını aldı kaçtı gitti.
Kutulardaki neydi kimin parasiydi kardelen
7 milyar dolar sence kendi parasımıydı huysuz kova?!
Milletten çaldıkları parayla kaçtı gitti ve malum medya çıtını çıkarmadı
Birde madem suçlu değil ve kendi parası neden kaçtı o zaman?!

7 milyar dolar sence kendi parasımıydı huysuz kova?!
Milletten çaldıkları parayla kaçtı gitti ve malum medya çıtını çıkarmadı
Birde madem suçlu değil ve kendi parası neden kaçtı o zaman?!
valla ıpek'e ben hıc para falan vermedım. benden bıs calmıs olamaz..
kım nasıl nerede verdı pekı ?

valla ıpek'e ben hıc para falan vermedım. benden bıs calmıs olamaz..
kım nasıl nerede verdı pekı ?
Himmet paralarını eminim duymuşundur
Adamlar resmen örgüt gibi çalışıp devlet içinde devlet olmuşlar her yerde adamlarını yerleştirmişler. Askeriyeden polis teşkilatına ve yargıya kadar her yeri örümcek ağı gibi örmüşler. Balyoz davasıyla nasıl bu ülkeyi kaosa sürüklediklerini herkes gördü.
Kasetlerle milleti tehdit ederek toplanan paralar veya adamlarını devreye sokarak nasıl ihaleleri alıp haksız kazanç sağladıklarını bizzat şait olduk.
Hani 17 aralık mimari zekeriya öz nerede?! Hani Erdoğan kaçtı bu ülkeye geri gelmeyecek diyenler nerede? Erdoğan ülkesinde dimdik ayakta duruyor ama onlar pırrr diye uçtular ermenistana sıgınıp oradan almanyaya kaçtılar

benim için ayakkabı kutuları daha önemli,bizi yönetenlerin yaptığı,bizim vergilerimizin çalındığı bir durum
Bu holding çaldıkları kimin parası acaba?! Uzaylıların değil bu ülkenin parasını çaldılar

Ayakkabı kutularını boş ver sen önce bu milyar dolarlık vurguna gel
Birşeyi sorgularken biraz mantıklı konuşalım.
Ipek ailesi 2013 yılında Türkiye'nin en zengin 20 küsürüncü ailesiydi.Bu yılda ilk 50 deler.7 milyar dolar adamın kendi parası olabilir yani.
Bu kadar zengin nasıl oldular sorusunu sorsan haklısın derim. AKP hükümetinden önce sadece Koza davetiyenin sahibiyken 12 yıl içinde Altın madenleri, holdinglerin sahibi oldular.
Hükümetin cebini doldurup malına mal katmış işte.hadi bunu biz sorgularızda, siz neyinize güvenip sorguluyorsunuz anlamadım.

O altın madenlerinden gelirlerin bu paranın onda birisi dahi olmadıgının kanıtı ortada ve yapılan hırsızlıkları bizzat şirket çalışanları tarafından itiraf edildi. Şirketteki 145 pc ana karti değiştirlmesinin sebebi nedir acaba? Adamların korkusu yoksa ve eğer çalmadılarsa neden böylesine bir temizlik yaptılar?!..
Allahtan fotokobi cihazını değiştirmeyi unutmuşlarda bir çok belgelerin bilğisine oradan ulaşıldı
Siz sanırım sadece ve sadece malum medyayı takip ediyorsunuz, eğer şu havuz medyası diye hor gördüğünüz medyayıda lutfedip takip etseniz ve oradaki açık oturumları izleseniz belgelerle ve delillerle bizzat şait olurdunuz bu hırsızlıklara.
Adamların 17 aralık 25 aralık kumpasını neden yaptıkları belli oldu. Meğerse kendi pisliklerini kapatmak için başkalarına çamur atmışlar

Birine kumpas kurulabilmesi için ortada bir gerçek olması lazım doğrumu kardelen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…