- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Bak senin şahsen vermene gerek yok!...O holdinge para verenlerin sorunudur benim değil. Sen verdin mi bu kadar derdine düştün. Bak ben vermedim ne kadar rahatım sadece kutuların hesabını soruyorum!
Valla şimdi buna en güzel örnek Aişe validemize atılan iftiradır. Bak dilin kemiği yok herkes her şeyi söyler. Yani o iftirayı attıkları için illede doğru olacak diye bir şey yok cnm.Birine kumpas kurulabilmesi için ortada bir gerçek olması lazım doğrumu kardelen?
Ay sen şakamısın kardelen?O altın madenlerinden gelirlerin bu paranın onda birisi dahi olmadıgının kanıtı ortada ve yapılan hırsızlıkları bizzat şirket çalışanları tarafından itiraf edildi. Şirketteki 145 pc ana karti değiştirlmesinin sebebi nedir acaba? Adamların korkusu yoksa ve eğer çalmadılarsa neden böylesine bir temizlik yaptılar?!..
Allahtan fotokobi cihazını değiştirmeyi unutmuşlarda bir çok belgelerin bilğisine oradan ulaşıldı
Siz sanırım sadece ve sadece malum medyayı takip ediyorsunuz, eğer şu havuz medyası diye hor gördüğünüz medyayıda lutfedip takip etseniz ve oradaki açık oturumları izleseniz belgelerle ve delillerle bizzat şait olurdunuz bu hırsızlıklara.
Adamların 17 aralık 25 aralık kumpasını neden yaptıkları belli oldu. Meğerse kendi pisliklerini kapatmak için başkalarına çamur atmışlar
Ben tüm pc ana kartını silmişler değiştirmişler ama bu temizliği yaparken fotokobi cihazı arada kaynamış diyorum. Hayır illede baskın yapan müdür olmama gerek yok gündemi medyadan takip ediyorum cnmAy sen şakamısın kardelen?
Fotokopi cihazını mı unutmuşlarBaskındaki polis müdürü sendin demi
Adamlar son 3 yıldır Türkiye'nin en büyük 50 şirketi içinde diyorum yavrucum, yani belgeli, vergili zenginlikleri.
Bu adamların bu kadar nasıl zengin olduklarını öğren önce, sonra fotokopi makinesini konuşalım
Bu arada Melek hanımı tanırım, bizzat bulunduğum bir ortamda Sağlık bakanını arayıp " şu ilin .... Hastanesine 50 hemşire gönder oğlum hemen"" deyip 1 ay içinde dediğinin yapıldığına da şahit olmuşluğum var
Savunduğun hükümet yıllardır bunların bir parmağını şıklatmasına baktı
O yüzden sus artık çok komik oluyorsun.
Biz burda yıllardır devlet dairelerine yerleşmişler. Bakanları, başbakan yardımcılarını parmaklarında oynatıyorlar derken kabul etmiyordunuz.Ben tüm pc ana kartını silmişler değiştirmişler ama bu temizliği yaparken fotokobi cihazı arada kaynamış diyorum. Hayır illede baskın yapan müdür olmama gerek yok gündemi medyadan takip ediyorum cnm
Bende zaten onu diyorum bunlar yıllardır devlet içinde devlet olmuşlar ve adamlarını yerleştirmişler ve bu şekilde devlet dairesindeki işlerini kolaylıkla hallediyorlardı. Ama Erdoğan bu gidişe ''DUR'' diyen bir ''YİĞİT'' Oldu
Ham meyveyi vaktinden önce koparıp yersen bogazında takılıp kalır ve seni nefesiz bırakıp ölümüne sebep olur!..Biz burda yıllardır devlet dairelerine yerleşmişler. Bakanları, başbakan yardımcılarını parmaklarında oynatıyorlar derken kabul etmiyordunuz.
Senin yiğit oldu dediğin adam gerizekalımıydı da 10 yıl boyunca onbinlerin gördüğünü göremedi?Yoksa kendi de cebini doldurduğu için işine mi gelmedi görmek?
Ham meyveyi vaktinden önce koparıp yersen bogazında takılıp kalır ve seni nefesiz bırakıp ölümüne sebep olur!..
Erdoğan çok zeki ve kurnaz bir Adam. Vaktini zamanını bekledi eline fırsatı geçtiği anda saniye düşünmeden kafalarına vurdu.
Erbakan hoca imamhatipler bizim arka kapımız dediğinde , bu ülkede ordu gün gelecek başörtülülere saygı duyacak dediğinde ne oldu hiç düşündün mü?! Adamı anında ipini çektiniz sincandan tankları yürüttüler.
Yani işin özü cnm her şeyin bir vakti zamanı var vaktinden önce öten horozun başını keserler demiş ataalrımız
İkdidara ilk geldiğinde yapsaydı bu baskınları o zaman kaybeden Ak parti olurdu çünkü ülke olarak güçlü değildik ve bunu kimse desteklemezdi ama şimdi arkasında halkının destegi var Erdoğanın
Hayır 10 yıl boyunca değil.Hadi ya?
Demek zamanını bekledi
10 yıl boyunca devletin herbir karışını ele geçirmelerine, bu kadar zengin olmalarına izin verdi demek
Ben ne diyorum, sen ne anlıyorsun
Peki canım
Bu adamlar 10 yıldır devleti yönetiyor yahu!Hayır 10 yıl boyunca değil.
Geriye dönüp bir araştır bakalım ne zaman başlamış bu gizli devletleşme işi.
Önce demirel oy vererek ondan destek aldılar ve demirel ne gibi tavizler vererek bunları devletleştirdi daha sonrada 90 yılların sonunda ecevite destek verdiler ve hatta ecevit bizzatı bu fetullahın yurtdışına kaçmasına yardım ederek neyin tavizlerini verdiler bir düşün bakalım?
Bu devletleşme sizce 10 yılda olacak bir şey mi?
o holdinge benim param gitmişse bunu yapan gene hükümettir.
Senin yiğit oldu dediğin adam gerizekalımıydı da 10 yıl boyunca onbinlerin gördüğünü göremedi?Yoksa kendi de cebini doldurduğu için işine mi gelmedi görmek?
10 yıl boyunca devletin herbir karışını ele geçirmelerine, bu kadar zengin olmalarına izin verdi demek
Bu adamlar 10 yıldır devleti yönetiyor yahu!
Öncesinde kimse bu kadar hiçbiryere sokmadı bunları.TSK, Yargı, Meb, tamamını ele geçirdiler , üstüne birde bakanlar elini eteğini öptü bunların.
Yani bu kadarını da savunma artık.şu anlattıklarına bir insanın kanması için ya salak olması, yada çok büyük çıkarları olması gerek.
Devlet içinde devlet olMUŞLAR?Her yere adamlarını yerleştirMİŞLER?Bunlar olurken devlet armut mu topluyordu?Sizin Reis demedi mi "ne istediler de vermedik" diye?Niye verdi o ozaman her istediklerini?Himmet paralarını eminim duymuşundur
Adamlar resmen örgüt gibi çalışıp devlet içinde devlet olmuşlar her yerde adamlarını yerleştirmişler. Askeriyeden polis teşkilatına ve yargıya kadar her yeri örümcek ağı gibi örmüşler. Balyoz davasıyla nasıl bu ülkeyi kaosa sürüklediklerini herkes gördü.
Kasetlerle milleti tehdit ederek toplanan paralar veya adamlarını devreye sokarak nasıl ihaleleri alıp haksız kazanç sağladıklarını bizzat şait olduk.
Hani 17 aralık mimari zekeriya öz nerede?! Hani Erdoğan kaçtı bu ülkeye geri gelmeyecek diyenler nerede? Erdoğan ülkesinde dimdik ayakta duruyor ama onlar pırrr diye uçtular ermenistana sıgınıp oradan almanyaya kaçtılar
Geçmişi araştırın bakalım bu adamlara kimler nasıl yardım etmiş acaba? demirel nasıl ikdidara gelmiş yada ecevit nasıl 1 parti olmuş? doksanlı yılların sonunda bu ülkede cemaetler kan aglarken nasıl olmuştu bu nur cemaeti hızla yükselişe geçmiş?Devlet içinde devlet olMUŞLAR?Her yere adamlarını yerleştirMİŞLER?Bunlar olurken devlet armut mu topluyordu?Sizin Reis demedi mi "ne istediler de vermedik" diye?Niye verdi o ozaman her istediklerini?
Ben çıkar ilişkisi diye düşünüyorum valla.Ben AKPye oy verenleri cidden anlamıyorum artık. Ülkemiz yerin dibine battı, hala AKP aşkı? Aklı olan bunca hırsızlığa, namussuzluğa, beceriksizliğe daha çanak tutmaz.
Geçmişi araştırın bakalım bu adamlara kimler nasıl yardım etmiş acaba? demirel nasıl ikdidara gelmiş yada ecevit nasıl 1 parti olmuş? doksanlı yılların sonunda bu ülkede cemaetler kan aglarken nasıl olmuştu bu nur cemaeti hızla yükselişe geçmiş?
O armut toplayan devletlere sorman lazım bunları. Ak parti işte bunlara ''DUR'' demesini bilen tek hükümet oldu
Ben çıkar ilişkisi diye düşünüyorum valla.
Şu savunulana bak;
Akın Ipek milyar dolarlar kaçırmış, tu kakaymış.
Ama 3 yıl önce Sayın Bülent Arınç ın bu adamın annesinin elini eteğini öperken fotoğrafı bile var.
Insan bir düşünür, muhasebe yapar! Yapmıyorsa , kayıtsız şartsız inanıyorsa vardır bir çıkarı.
Yok caniiiiimmmmmm, o simdi söyle olmustur, seyini sey olmus, sonrada sey olmusdan dolayi öyle olmus alacagin cevap bu olur, cünkü buna kattiyen evet haklisin gelmez, benden söylemesi.Fethullah Gülenin eteğinde gezen Erdoğan değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?