Akın İpek'in Annesi: İki Kardeş Kavga Ediyor

Melek ipek i şahsen tanirim. Yaptikklari yardimlarin okuttuklari ogrencilerin haddi hesabi yoktur. Üstelik de akp gibi ayrim yaparak sadece kendini destekleyenlere yardim etmezler herkese her gorusten insana yardim ederler. Bu kadar zengin degillerken bile parasizliktan yurttan atilmis ogrencileri evlerinde okuttuklarini bile bilirim.

Demireli,Eceviti sormuyorum ben sana konuyu dağıtma."Ne istediler de vermedik" diyen reisin neden yardım etti bunlara?Neden her istediklerini verdi?Neden miting meydanlarında "Gel bitsin bu hasret" diye ağladı Gülen için?Bunu soruyorum.

ben bu kadını izledim bu konuşmasını, 10 kere gazetecilere bi sorunuz var mı dedi, yanlarına kendisi gitti, bence konuşması şık olmamış adamın velisi gibi.. ayrıca kardeş kavgası demeside ayrıca yanlış, böyle kardeş mi olur yaw, onlar benim düşmanım değil diyor.. nasıl ya adamlar oğlunu içeri tıkma peşinde düşman olmak için daha ne yapmak lazım
konuşması zaten yanlıştı konuştukları hepten yanlış
bu arada ben olaya siyasi bakmadım, başka benzer bi olay için konuşuyor olsakta aynı yorumu yapardım
çünkü bu insanlar nedir necidir bilmiyorum

Chess , demin bir tartisma platforumunda, Rasim Ozan Kütahyali, Melek Ipek`in oglu icin : "Mehdi diyor Fethullah Gülen icin " dedi. Bunun üzerine annesi yani Melek Ipek canli yayina baglandi ve sordu Rasim Ozan Kütahyali`ya : ne zaman oglum böyle birsey dedi ?
Orada Rasim Ozan Kütahyali yok Mehdi duymadim dedi. Cok bagliydi demek istemis aslinda.
Bu kadin baglanmasaydi, halkimiz Rasim Ozan Kütahyali `nin iftirasina inanacakti.
Yani kendisini savundugu icin bu kadini cok takdir ettim. Konusmasiyla cok hanimefendi ve müslüman bir kadin oldugunu anladim.
Allah insani iftiralardan, yalanlardan korusun, iste böyle kolaylasti bu isler !

anladım canım ben hiç tanımıyorum, bahsettiğin olaydan da haberim yoktu açıkcası

Senin siyasetten anlamadığın ortada.
Erdoğan seçim meydanlardan davet gönderdiğin de, fetullah neden gelmedi acaba?! Çünkü oda biliyordu ki, Türkiyeye gelseydi yargılanacaktı ve yaptığı tüm suçlar tek tek ortaya çıkacaktı. Ataalrımız ne demiş düşmanını yakınında tut ki, ne planladığını bilesin.
Ne istedin de vermedik cümlesinin mecazi anlamda olduğunu sen hala anlayamadıysan ben ne kadar anlatsam boştur.
Sizler fetullahı daha tanıyalı şurada üç beş yıl olmuştur ama biz bu hainin geçmişten beridir tanırız.
fetullah baştan beridir Müslümanlara sırtını dönen ve küfürle bir olan 'HAİNDİR''
İlk ihaneti başörtülü okumak isteyen Arabistan'a gitsin diyerek başörtülü bacılarımı hor gören demireli desteklemesiyle başladı. Daha sonrada 98 yılında sol parti olan ecevite oy verdi. ( Gizli kapılar arkasında ecevitle ne konuda görüştüyse ve oy karşılığı devletten nereleri istediyse ve neler aldıysa onun karşılığında da sol partiye oy verdirdi)
İlkokul bebesine bile sorsan bu yapılanmanın kadrolaşmanın 5, on yıllık bir kadrolaşma ve yapılanma olduğunu bilir ama sizler hala daha Erdoğanın bu yapılanmayı yaptığını söylüyorsunuz!!!...
Erdoğan her şeyin farkındaydı ve savaşın hile sanatıyla kazanıldığını çok iyi biliyordu. Bunları fikriniz zikrini öğrenmek adına yakınında tuttu ve gerekli gücü bulduğu anda da bunların tepesine indi ama maalesef adamları her yerde kadrolaşmış ve bir türlü temizlenemiyor ülke bunların elinden.
Emin olun daha hala AK Parti kadrolarında bu hainlerden vardır ve ben buna inanıyorum. Hatta Partinin demirtaşlarından bir kaç kişiden çok şüpheleniyorum ve kesin bunların adamıdır.
hakan şükür bir piyondu o yem olarak kullanıldı ama ondan daha güçlü olan adamları Ak partinin içinde bulunmaktadır.

eminimki annesi Müslümanın Müslümana yaptıgı bu zulum adına kardes kelimesini kullanmıstır..yoksa ne kardeşi ya..400 kusur gundur koskoca emnıyet mudurlerı ıcerde ve hala ıddaname yok..iddanamesi yok dısarı cıkmalılar dıyen hakım içerde eşi işsiz cocugu ise kreşten atıldı..Reza vatansever oldu o polisler hain..bunu hala anlamamak için akıl tutulması yasaması gerekır kı ınsanların bnce yasıyrlar..bir polis yolsuzlugunu cıkardı dıye haınse vala bende polıs olsam bende haın olurdum kesin yada neydi paralel mıydı..Gerci gecen de sehıdımızın abısı hem paralel hem pkklı hem alevı olmstu ..
peh peh peh...

He ya hiçbirimiz anlamıyoruz siyasetten,bi sen anlıyorsun
Bak tekrar ediyorum,iyi oku,ben sana Fethullah'ı onu bunu sormuyorum,sizin Reis neden arka çıktı bunlara?Bana onu söyle.
Sen nasıl anlamak istersen anla ama Türkçe'de "Ne istediler de vermedik" sözünün tek bir anlamı vardır.Her istediğinizi yaptık demektir bu.Neden her istediklerini yaptı?Neden devletin içine daha fazla nüfuz etmelerine izin verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…